Maverick 97a. värin autos neliveo ajal maanteel.
Moderaatorid: jr, Moderators
Maverick 97a. värin autos neliveo ajal maanteel.
Maanteel neliveo sees hakkab hullumoodi vibreerima. Kardaanid kinni ilusti ja üldse tundub nagu all kõik ok. Milles asi võib olla?
Re: Maverick 97a. värin autos neliveo ajal maanteel.
Tunded on petlikud.
Kas kardaaniristides loksu polnud? Isegi pisike loks seal annab suuremal kiirusel korraliku vibra.
Kas kardaaniristides loksu polnud? Isegi pisike loks seal annab suuremal kiirusel korraliku vibra.
snaker kirjutas:Maanteel neliveo sees hakkab hullumoodi vibreerima. Kardaanid kinni ilusti ja üldse tundub nagu all kõik ok. Milles asi võib olla?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Nii tulen just auto alt! Raputasin ja loksutasin seda kardaanikest seal nii ja naa pidi, no ei loksu need ristikesed seal. On teised määritavad ja puha, niplid küljes ja millalgi ka määritud ilmselt. See tiffri osa kuhu poolteljed sisse lähevad on omakorda kummipukside peal ja need ilusad terved. Üldse seal nagu miskit ei loksu! Aru ma ei saa!
Seal kus lõppeb asfalt seal ootan sind ma 

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Lase igaks juhuks veelkord rehvid/-velejed üle kontrollida/tasakaalstda!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ei rattad ise ei saa olla jah, alles panin uued rehvid, tasakaalustasin ja vibra ainult siis kui esimese silla ka järgi panen! See vibratsioon tuleb nii, et kui kiirendan siis vibreerib hullult ja kui siis hoog juba üleval siis hakkab nagu lainetama vibreerib ei vibreeri, vibreerib ei vibreeri! Hea meelega näitaks kellelegi kes asjaga rohkem kodus, sest ega seda kõverust ilmselt silmaga ei näe ja tasakaalu seda kardaani kõrva järgi ei pane ka! Kes vaataks asja üle?

Sul oli ikka pinge kardaanidelt maas? Ehk et vahekast neutraali peale.snaker kirjutas:Nii tulen just auto alt! Raputasin ja loksutasin seda kardaanikest seal nii ja naa pidi, no ei loksu need ristikesed seal. On teised määritavad ja puha, niplid küljes ja millalgi ka määritud ilmselt. See tiffri osa kuhu poolteljed sisse lähevad on omakorda kummipukside peal ja need ilusad terved. Üldse seal nagu miskit ei loksu! Aru ma ei saa!
+372 5028488
Panin neutraali peale aga ei leia ma neid lokse sealt! Kaalun juba uue esisilla kardaani ostmist! Kas selline asi on võimalik, et tõstmisega jäävad nüüd eest poolteljed liiga suure nurga alla ja seal kusagil tekib seepeale mingi poomine, et siis kui silla järgi lülitan on vahekastil seda raske ringi ajada ja tekib selline rappumine?

kui palju tõstsid ja kas sillanurk sai väga kannatada? Kas kardaani on lahti võetud (ja võibolla valesti kokku pandud) Kas kardaanil on märke kadumaläinud tasakaaludest. Kas teeb häält ka vibreerides ja mis kiirustest käib jutt?
Kokkuvõttes soovitaks enne uue kardaani ostmist viia tasakaalustuspinki (nt. TT-auto)
Kokkuvõttes soovitaks enne uue kardaani ostmist viia tasakaalustuspinki (nt. TT-auto)
Tõstetud sai arvan, et 9 cm umbes! Vibreerima hakkab kiirendades ja kui hoog on sees nii 90 kmh siis hakkab lainetama see vibra ja nii, et kuulda on igasugu plastiku jm mis salongis on värinat. See silla nurk on selline, et vaata see kummipadi mis peaks vältima esiamortie põhja käimist on ülemisest lääpast mingi 2 cm ja pooltelg ma pakuks, et kusagil 30 kraadise nurga all. Kardaan ise on nii nagu enne tõstmist!