Moderaator: Moderators
Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitudkas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
taxopets kirjutas:Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitudkas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
taxopets kirjutas:Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitudkas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
Mazda kastis ja sinuga võetakse sel teemal ühendust. Ta ise ju Rakvere mees. Täna informeeriti ja lubati sinuga kontakt luua.Merelane kirjutas:Hoi !
AHJAA! Kas keegi teab kuhu mu pikk ko"is sai ,kui keegi teab andku teada. Nii,et ja"rgmine kord mudas na"eme.
No nii.Üks mõistatus siis lahendatudHeinza kirjutas:Mazda kastis ja sinuga võetakse sel teemal ühendust. Ta ise ju Rakvere mees. Täna informeeriti ja lubati sinuga kontakt luua.Merelane kirjutas:Hoi !
AHJAA! Kas keegi teab kuhu mu pikk ko"is sai ,kui keegi teab andku teada. Nii,et ja"rgmine kord mudas na"eme.
Sauna jäänud varustus on ka tegelikult teada kelle omad![]()
Minu ja Boobi. Ma võin juba kindlalt väita , et iga safariga jäävad kummikud kellegi sauna järge ootama.
Pead siis miskit sablooni tegema,et iga kord sama disain oleks ja sa teistele ikka tuttav ette tuleks.sowat kirjutas:ikka sain näo puhtaks küürisin ja küürisinmetsas peabki selline olema siis tuntakse ikka üksteist ära kah