Läänemaal metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Ka mina nüüd linnas tagasi.Tore üritus oli :D Minupoolsed tänud korraldajatele piisava koguse muda eest,lr 90-le küüdi ja tema vintsmanile algõpetuse eest 8) Leiubüroos ikka alles saunast leitud mihkel,võileivakarbid ja paar kummikuid!Piltidega läheb veel aega kuna pean enne endale selgeks tegema nende ülesseadmise protsessi :?
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
sowat
Off Roader Wannabe

l

Postitus Postitas sowat »

väga maru üritus oli ootan juba järgmist mudaravi :lol: suured tänud ka LR90-nele.ja ka seltskod oli lahe.eks siis järgmisel rajal näeme :D
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Hoi !
Oli igati bro :D u"ritus eriti see teine pool kus me G,Transporteri ja Jimniga mootu votsime lopus la"ks juba p"ris voidusoiduks.Ta"nud yanekkile ,et viitsis minuga ma"rjamaal tagavaraosa toomas ka"ija ning oli kannatust oodata kuni varuosamehed :idea: mo"o"da eestimaad seiklevad ja Ma"rjamaale jouavad.(JM minu poolt).Taxopetsile soojad ta"nusonad sauna eest,Kova leil kakskorda laval ja jalust niidetud nigu niuhti(voi oli see kaks magamata o"o"d ) mine sa tea.Pagan ainuke jama oli ,et terve patarei :beer: ja"i joomata.Masin mul ilusti u"hes tu"kis (va"lja arvatud taga klaas, neetud ku"u"narnukk on senini veits valus) kodu ja vintsman ka.Mote liigub juba seda rada ,et peab 1 ma"rtsil tegema vastutasuks VGS 2-he (Virumaa Grand Safari).Panen Teisipa'eval teema u"lesse.
AHJAA! Kas keegi teab kuhu mu pikk ko"is sai ,kui keegi teab andku teada. Nii,et ja"rgmine kord mudas na"eme. :dev
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Kas su pikka köit mitte atv-ga ette otsa päästetöödele ei viidud ja peale nende edukat läbiviimist sinise Mazda kuuti ei maandunud?Ah jaa paar kuubikut originaali liikus sauna juriidilise omaniku määrdeks tulevaste läbirääkimiste kergendamiseks,ülejäänud ootavad sihipärast kasutamist :cheers
sowat
Off Roader Wannabe

LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitud 8) kas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
sowat
Off Roader Wannabe

se köis jäi minuteada kongiga mazda-sse.aga mis ta nimi oli seda kahjuks ei mäleta. :roll:
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitud 8) kas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Kui köis jäi mazdase,siis saan vist aidata ja võtan siis VGS kaasa.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

taxopets kirjutas:
sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitud 8) kas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
Pilt
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

taxopets kirjutas:

Oleks te veel näinud,kuidas need triibud sinna näkku tulid :twisted:
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Merelane kirjutas:Hoi !
AHJAA! Kas keegi teab kuhu mu pikk ko"is sai ,kui keegi teab andku teada. Nii,et ja"rgmine kord mudas na"eme. :dev
Mazda kastis ja sinuga võetakse sel teemal ühendust. Ta ise ju Rakvere mees. Täna informeeriti ja lubati sinuga kontakt luua.
Sauna jäänud varustus on ka tegelikult teada kelle omad :oops: :oops: Minu ja Boobi. Ma võin juba kindlalt väita , et iga safariga jäävad kummikud kellegi sauna järge ootama.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Heinza kirjutas:
Merelane kirjutas:Hoi !
Mazda kastis ja sinuga võetakse sel teemal ühendust. Ta ise ju Rakvere mees. Täna informeeriti ja lubati sinuga kontakt luua.
Sauna jäänud varustus on ka tegelikult teada kelle omad :oops: :oops: Minu ja Boobi. Ma võin juba kindlalt väita , et iga safariga jäävad kummikud kellegi sauna järge ootama.
No nii.Üks mõistatus siis lahendatud :hail Aga asukoht asjadel nüüd juba Tallinn.
sowat
Off Roader Wannabe

ikka sain näo puhtaks küürisin ja küürisin :) metsas peabki selline olema siis tuntakse ikka üksteist ära kah :D
Kasutaja avatar
helx
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas helx »

....mul pole lihtsalt sõnu, vääga muljutavaldav üritus. Panin ka mõned fotod üles et holeks hea meenutada. Igatahes tänud läänekatele ürituse eest, ( saun oli ka ok ma arvan, kahju et jook ja uni omatöö tegid.
http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/72139 ... =t&start=0
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"

Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

sowat kirjutas:ikka sain näo puhtaks küürisin ja küürisin :) metsas peabki selline olema siis tuntakse ikka üksteist ära kah :D
Pead siis miskit sablooni tegema,et iga kord sama disain oleks ja sa teistele ikka tuttav ette tuleks.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”