Läänemaal metsa
Moderaator: Moderators
- taxopets
- True Off Roader!
Ka mina nüüd linnas tagasi.Tore üritus oli
Minupoolsed tänud korraldajatele piisava koguse muda eest,lr 90-le küüdi ja tema vintsmanile algõpetuse eest
Leiubüroos ikka alles saunast leitud mihkel,võileivakarbid ja paar kummikuid!Piltidega läheb veel aega kuna pean enne endale selgeks tegema nende ülesseadmise protsessi 
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
l
väga maru üritus oli ootan juba järgmist mudaravi
suured tänud ka LR90-nele.ja ka seltskod oli lahe.eks siis järgmisel rajal näeme 
Hoi !
Oli igati bro
u"ritus eriti see teine pool kus me G,Transporteri ja Jimniga mootu votsime lopus la"ks juba p"ris voidusoiduks.Ta"nud yanekkile ,et viitsis minuga ma"rjamaal tagavaraosa toomas ka"ija ning oli kannatust oodata kuni varuosamehed
mo"o"da eestimaad seiklevad ja Ma"rjamaale jouavad.(JM minu poolt).Taxopetsile soojad ta"nusonad sauna eest,Kova leil kakskorda laval ja jalust niidetud nigu niuhti(voi oli see kaks magamata o"o"d ) mine sa tea.Pagan ainuke jama oli ,et terve patarei
ja"i joomata.Masin mul ilusti u"hes tu"kis (va"lja arvatud taga klaas, neetud ku"u"narnukk on senini veits valus) kodu ja vintsman ka.Mote liigub juba seda rada ,et peab 1 ma"rtsil tegema vastutasuks VGS 2-he (Virumaa Grand Safari).Panen Teisipa'eval teema u"lesse.
AHJAA! Kas keegi teab kuhu mu pikk ko"is sai ,kui keegi teab andku teada. Nii,et ja"rgmine kord mudas na"eme.
Oli igati bro
AHJAA! Kas keegi teab kuhu mu pikk ko"is sai ,kui keegi teab andku teada. Nii,et ja"rgmine kord mudas na"eme.
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910
- taxopets
- True Off Roader!
Kas su pikka köit mitte atv-ga ette otsa päästetöödele ei viidud ja peale nende edukat läbiviimist sinise Mazda kuuti ei maandunud?Ah jaa paar kuubikut originaali liikus sauna juriidilise omaniku määrdeks tulevaste läbirääkimiste kergendamiseks,ülejäänud ootavad sihipärast kasutamist 
- taxopets
- True Off Roader!
Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitudkas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
taxopets kirjutas:Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitudkas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
taxopets kirjutas:Kas näo pesid juba ära või on padi triibuline?sowat kirjutas:LR90 siin su vintsmän sain ka lõpuks ennast siia 4x4-ja sisse pakitudkas sa said teada mis asi see siis lõpus kolksuma autol hakkas.ja üritus oli tõsiselt vinge.jääme järgmist korda ootama.
Oleks te veel näinud,kuidas need triibud sinna näkku tulid
Mazda kastis ja sinuga võetakse sel teemal ühendust. Ta ise ju Rakvere mees. Täna informeeriti ja lubati sinuga kontakt luua.Merelane kirjutas:Hoi !
Sauna jäänud varustus on ka tegelikult teada kelle omad
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
- taxopets
- True Off Roader!
No nii.Üks mõistatus siis lahendatudHeinza kirjutas:Mazda kastis ja sinuga võetakse sel teemal ühendust. Ta ise ju Rakvere mees. Täna informeeriti ja lubati sinuga kontakt luua.Merelane kirjutas:Hoi !
Sauna jäänud varustus on ka tegelikult teada kelle omad![]()
Minu ja Boobi. Ma võin juba kindlalt väita , et iga safariga jäävad kummikud kellegi sauna järge ootama.
....mul pole lihtsalt sõnu, vääga muljutavaldav üritus. Panin ka mõned fotod üles et holeks hea meenutada. Igatahes tänud läänekatele ürituse eest, ( saun oli ka ok ma arvan, kahju et jook ja uni omatöö tegid.
http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/72139 ... =t&start=0
http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/72139 ... =t&start=0
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"
Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
- taxopets
- True Off Roader!
Pead siis miskit sablooni tegema,et iga kord sama disain oleks ja sa teistele ikka tuttav ette tuleks.sowat kirjutas:ikka sain näo puhtaks küürisin ja küürisinmetsas peabki selline olema siis tuntakse ikka üksteist ära kah