Läänemaal metsa
Moderaator: Moderators
Läänemaal metsa
Plaan minna 9.02 metsa müttama, paar Läänemaa meest on huviatud liituma, kas oleks veel huvilisi, tean ,et on jutuks olnud, et võiks- nüüd me siis lähme. Seltsis segasem. Praegu koht ,,oru - nõva või siis lihula kandis.
K
K
Hallo-hallo!
Kui karmiks asjad ajate, Kas tuleb vintsiplokke mitu kaasa võtta?
Kas ühe päevaga saab käidud ja kui pikakas päästeoperatsioonid minna võivad ?
Muidu olen käpp üritusel kaasa lööma. Pole ammu vintsil mootorit kuumaks saanud. Andke siis teada kus ja mis kell kogunemine.

Kui karmiks asjad ajate, Kas tuleb vintsiplokke mitu kaasa võtta?

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Hoi !
Selleks ajaks peaks masina rivikolblikuks saama ning vahelduseks voiks laane poole piiluda kull. Kui masina korrda saan olen kasi(vintsmaniga ei ole veel arutanud aga loodan ,et on kasi).See selline L-Virumaalt pikem ots .ehk oleks ohtul siis miskit sauna moodi ka voi( omaltpoolt olen nous sauna olled valja panema.
sorry tappide parast
Selleks ajaks peaks masina rivikolblikuks saama ning vahelduseks voiks laane poole piiluda kull. Kui masina korrda saan olen kasi(vintsmaniga ei ole veel arutanud aga loodan ,et on kasi).See selline L-Virumaalt pikem ots .ehk oleks ohtul siis miskit sauna moodi ka voi( omaltpoolt olen nous sauna olled valja panema.
sorry tappide parast

meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910
Sügisel sai käidud avastamas Kullamaa vallas metsade vahel, Seal peaks olema riigimetsad ja nende lankide vahel teed päris hullud. Samurai jäi ikka paar korda kinni ka savisse ja mudasse (puudub vints ja rehvimuster pole ka just kiita) . Arvan ,et ta rohkem selline softroad ,,, aga kui autosid rohkem võib hullemaid kohti ka avastada. Kui kellelgi on siin kandis veel häid kohti pakkuda siis võib ju asja arutada.
Sauna kohta ei tea pakkuda, kuid võimalik et saab ühes jahionnis vorsti küpsetada ja õlut libistada--uurin asja.
Nädala alguses kinnitaks kava
Sauna kohta ei tea pakkuda, kuid võimalik et saab ühes jahionnis vorsti küpsetada ja õlut libistada--uurin asja.
Nädala alguses kinnitaks kava
Viimati muutis karli, K Jaan 30, 2008 8:34 pm, muudetud 1 kord kokku.
- taxopets
- True Off Roader!
Auto hakkab mul küll jumet võtma aga 9-daks veel valmis ei saa.Saun oleks seal kandis muidu olemas.Äkki õnnestuks kellegi autosse kasvõi tagantlükkajaks hakata,ei tahaks lasta mööda head võimalust selle kandi (Kullamaa-Lihula)offroad paikadega tutvust teha.Eks seal ma tulevikus ju müttama hakkaksin.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Järjest põnevamaks läheb. Merelane juba õlled välja paneb siis enne teisipäeva päevavalgust vist ei näe
.

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
taksopets kirjutas.[/Auto hakkab mul küll jumet võtma aga 9-daks veel valmis ei saa.Saun oleks seal kandis muidu olemas.Äkki õnnestuks kellegi autosse kasvõi tagantlükkajaks hakata,ei tahaks lasta mööda head võimalust selle kandi (Kullamaa-Lihula)offroad paikadega tutvust teha.Eks seal ma tulevikus ju müttama hakkaksin.
color]
Mul äkki on kõrval üks vaba koht kui vintsman kaineks ei saa.
color]
Mul äkki on kõrval üks vaba koht kui vintsman kaineks ei saa.

- taxopets
- True Off Roader!
Nädala alguseks peaks kindlalt selge olema kas mul 9 vaba ja vintsman sul täis on.Lasen nädalavahetusel saunas veepaagid täis panna sest üldiselt on talveks pump kaevult maas.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Vintsman on mul kindlasti täistaxopets kirjutas:Nädala alguseks peaks kindlalt selge olema kas mul 9 vaba ja vintsman sul täis on.Lasen nädalavahetusel saunas veepaagid täis panna sest üldiselt on talveks pump kaevult maas.