Läänemaal metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Läänemaal metsa

Postitus Postitas karli »

Plaan minna 9.02 metsa müttama, paar Läänemaa meest on huviatud liituma, kas oleks veel huvilisi, tean ,et on jutuks olnud, et võiks- nüüd me siis lähme. Seltsis segasem. Praegu koht ,,oru - nõva või siis lihula kandis.

K
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Kui autol siis sillad laiali ei ole ja lukud sees,olen käsi. :bg
Mossemeez
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mossemeez »

Endal auto kahjuks laiali hetkel aga kui millagi tulevikus siis olen käpp!
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Hallo-hallo!
Kui karmiks asjad ajate, Kas tuleb vintsiplokke mitu kaasa võtta? :twisted: Kas ühe päevaga saab käidud ja kui pikakas päästeoperatsioonid minna võivad ? :D :D Muidu olen käpp üritusel kaasa lööma. Pole ammu vintsil mootorit kuumaks saanud. Andke siis teada kus ja mis kell kogunemine. :driving :wave
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Hoi !
Selleks ajaks peaks masina rivikolblikuks saama ning vahelduseks voiks laane poole piiluda kull. Kui masina korrda saan olen kasi(vintsmaniga ei ole veel arutanud aga loodan ,et on kasi).See selline L-Virumaalt pikem ots .ehk oleks ohtul siis miskit sauna moodi ka voi( omaltpoolt olen nous sauna olled valja panema.
sorry tappide parast :lol:
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Sügisel sai käidud avastamas Kullamaa vallas metsade vahel, Seal peaks olema riigimetsad ja nende lankide vahel teed päris hullud. Samurai jäi ikka paar korda kinni ka savisse ja mudasse (puudub vints ja rehvimuster pole ka just kiita) . Arvan ,et ta rohkem selline softroad ,,, aga kui autosid rohkem võib hullemaid kohti ka avastada. Kui kellelgi on siin kandis veel häid kohti pakkuda siis võib ju asja arutada.
Sauna kohta ei tea pakkuda, kuid võimalik et saab ühes jahionnis vorsti küpsetada ja õlut libistada--uurin asja.

Nädala alguses kinnitaks kava
Viimati muutis karli, K Jaan 30, 2008 8:34 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Paar pilti ka mis leidsin, praegune ilm soosib meid vihmaga:)

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Auto hakkab mul küll jumet võtma aga 9-daks veel valmis ei saa.Saun oleks seal kandis muidu olemas.Äkki õnnestuks kellegi autosse kasvõi tagantlükkajaks hakata,ei tahaks lasta mööda head võimalust selle kandi (Kullamaa-Lihula)offroad paikadega tutvust teha.Eks seal ma tulevikus ju müttama hakkaksin.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Tule muidugi , ju kellelgi ikka ruumi on, mul juba kolm meest masinas,, neljandal läheb kitsaks:)
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Järjest põnevamaks läheb. Merelane juba õlled välja paneb siis enne teisipäeva päevavalgust vist ei näe :D :D .
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

taksopets kirjutas.[/Auto hakkab mul küll jumet võtma aga 9-daks veel valmis ei saa.Saun oleks seal kandis muidu olemas.Äkki õnnestuks kellegi autosse kasvõi tagantlükkajaks hakata,ei tahaks lasta mööda head võimalust selle kandi (Kullamaa-Lihula)offroad paikadega tutvust teha.Eks seal ma tulevikus ju müttama hakkaksin.
color]

Mul äkki on kõrval üks vaba koht kui vintsman kaineks ei saa. :twisted:
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Nädala alguseks peaks kindlalt selge olema kas mul 9 vaba ja vintsman sul täis on.Lasen nädalavahetusel saunas veepaagid täis panna sest üldiselt on talveks pump kaevult maas.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

taxopets kirjutas:Nädala alguseks peaks kindlalt selge olema kas mul 9 vaba ja vintsman sul täis on.Lasen nädalavahetusel saunas veepaagid täis panna sest üldiselt on talveks pump kaevult maas.
Vintsman on mul kindlasti täis :?:: peab 8. vanatädi või naise no ühesõnaga kellegi 75. juubelit. Jah ja LÄÄNE VIRU meestel nagu MERELANE on suisa kohustuslik tulek. Kust muidu teised õlut sauna saavad. :D :D
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Olen tulemas ,masina saan selleks ajaks rivikõlblikuks(kasvõi nui pooleks aga saan :twisted: )Tuleb ju vaadata palju need Läänemaa mehed seda va :beer: kesvamärjukest kannatavad :lol: .Nii et andke teada kuhu ja mis kellaks kohal olla?
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Merelane, kas läänemaale sõitmiseks mulle kohta on või pean buumeri kurjaks ajama? Läänemaal istuks Heinza kõrvale rada vahtima :P
Ja loomulikult sauna ka.. :P
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”