Mis oleks selle head ja vead antud kontekstis
Milliseid masinaid osta, kui esitatavad nõuded...
Moderaator: Moderators
Küsiks seda: kas tegelikult on vaja sellist "tanki" või aitab näiteks mõni 4x4 buss/kaubik asja ära ajada ?
Kuna nende mahutavus on oluliselt parem kui maasturitel
Ehk kumb on tähtsam kas "ronida mööda muda" või mahutada inimesi ja varustust ?
olid siin ju kunagi Hiace-d, H1-d, Vito-d ja muud loomad 4x4-na müügivalikus ?
ärge kõvasti lööge
Kuna nende mahutavus on oluliselt parem kui maasturitel
Ehk kumb on tähtsam kas "ronida mööda muda" või mahutada inimesi ja varustust ?
olid siin ju kunagi Hiace-d, H1-d, Vito-d ja muud loomad 4x4-na müügivalikus ?
ärge kõvasti lööge
Tegelikult on ka 4x4 buss arutlusel olnud- tänaseks aga sisuliselt meie jaoks välja hääletatud.
Täitsa jama- sihukest masinat pole veel nagu leiutatudki, mis meile ideaalne. Kui võtta tanki, bussi ja sportauto parimad omadused saaks meile vajaliku masina kokku.
(Hea läbivusega, vastupidav, mahukas ja kiire).
Täitsa jama- sihukest masinat pole veel nagu leiutatudki, mis meile ideaalne. Kui võtta tanki, bussi ja sportauto parimad omadused saaks meile vajaliku masina kokku.
Kas selline eesmärk ei olnud mitte HMV (ehk siis algse militaar-Hummeri) loomisel? Siin muidugi jälle kulude pool ei vasta nõuetelefireman kirjutas:Kui võtta tanki, bussi ja sportauto parimad omadused saaks meile vajaliku masina kokku.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
On ikka, leiduri nimi oli Jaan Tatikas ja ujus ja lendas ka see masin. (no vähemalt ühe korra ikkafireman kirjutas:Tegelikult on ka 4x4 buss arutlusel olnud- tänaseks aga sisuliselt meie jaoks välja hääletatud.
Miks te Commanderi peale äkää teete? Ma just eile rääkisin pikalt ühe komandöriomanikuga ja tema on küll üsna rahul. Peamiselt liigub Venemaal ringi ja ca 100 tuhat ette kedranud pooleteise aastaga.... Redelraam on tore küll, aga kas teil seda ikka niiväga vaja on? Modima niiväga vaevalt hakkate, seega ka integreeritud või suisa kandekere talasildadega peaks piisavalt hea olema. Üldisemalt peaks vaatama stockis aparaadi eeldusi ja võimeid. Vints ja AT vms rehv ka ja peaks sobima küll?
Commander jagab veermikku Grand Cherokeega mille omanikuks minagi olen. Kiireks kurvisõiduks ei sobi see pehme vedrustus mitte kuidagi ja asendada pole neid pehmeid amorte millegiga. Ilmselt ei sobi Commander ka hinna poolest. Kui hinnas mõningaid mööndusi teha võiks mõelda ka LR Disco 3 peale.
Asjatundjatelt sai küsitud ka MB G Wokeri kohta aga need pidid 2005 aastast tootmisest maas olema. Toodetakse ainult sõjaväele mõeldud G-d milles on aga palju mõtteut kola. Nii et, seda ilmselt sobivamat autot ei saa tellida.
Kogu teemat üle vaadates jääks minu praegune valik Partoli kasuks. Kurvisõidu omaduste parandamiseks tuleks amordid ära vahetada. Gaasamortidega on tegemist kohe teise autoga. Olen seda omal nahal kogenud.
Asjatundjatelt sai küsitud ka MB G Wokeri kohta aga need pidid 2005 aastast tootmisest maas olema. Toodetakse ainult sõjaväele mõeldud G-d milles on aga palju mõtteut kola. Nii et, seda ilmselt sobivamat autot ei saa tellida.
Kogu teemat üle vaadates jääks minu praegune valik Partoli kasuks. Kurvisõidu omaduste parandamiseks tuleks amordid ära vahetada. Gaasamortidega on tegemist kohe teise autoga. Olen seda omal nahal kogenud.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
No kui kiiresti see juht siis sõitma peab? Nagu Lambo Superleggera'ga või Pagani Zonda-ga? (eilne ürgvana Top Gear) Kurvisuutlikkuse paneks antud kontekstis küll prioriteetide järjekorras üsna viimaste sekka...Kiireks kurvisõiduks ei sobi see pehme vedrustus mitte kuidagi ja asendada pole neid pehmeid amorte millegiga
Edit, Pajerost naise Octaviasse istudes, tundub viimane kartautona
Viimati muutis Paheero, N Dets 20, 2007 3:18 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mõtlesin, et ei hakka kommenteerima, aga...
Ühinen jr-i "parteiga"(et USA raud jne
), ainult selle vahega, et soovitaks Dodge RAM 2500 Cummins diisliga. Kütusekulu mahub kindlasti soovitud raamidesse ja ruumi on topelt kabiinis ka piisavalt. Plussiks asjaolu, et nt ATV mahub kasti ära (või mis iganes muu kola, mida muidu peaks käruga vedama).
Kurvisõit võib küll "pehme" olla, aga vaevalt Patrol nüüd eriline ringraja pill on sellega võrreldes. (Mitte, et mul midagi Patroli vastu oleks, lihtsalt mõtlemiseks inimestele pakun välja...)
Lisaks veel see toores jõud ja uskumatu kestvus, mida need mootorid omavad.
Ühinen jr-i "parteiga"(et USA raud jne
Kurvisõit võib küll "pehme" olla, aga vaevalt Patrol nüüd eriline ringraja pill on sellega võrreldes. (Mitte, et mul midagi Patroli vastu oleks, lihtsalt mõtlemiseks inimestele pakun välja...)
Lisaks veel see toores jõud ja uskumatu kestvus, mida need mootorid omavad.