Tundub et viimane aeg normaalseks liiklejaks hakata.Ju tahab keegi märku anda et kui normaalselt liiklema ei hakka,kutsun enda juurde.jackpuuk kirjutas:Nii, tulin just sõidust, 200 km ja 2 juhust, mingi Korea maasturikolakas sõitis minust mööda, nii et sundis mind ja vastutulijat täiega pidurdama, loodan, et see polnud keegi nendest, kes mulle siin peale käratavad. Kui polnud, siis vabandan. Teine oli näpukas, otse nina all hakkas vastutulija üle telgjoone kalduma, tõmbas karvad kaunis turri, õnneks korrigeeris ta ise oma eksimuse. Hea, et sellest teemast selline kisa tõusis, äkki teeb mõni oma võtetest järeldused, tegin ka ise tee peal mõned järeldused, luban edaspidi gaasijalaga kergemalt ringi käia, aga laubakate tekitajatesse minu suhtumine ei muutu, meil paistab ikka olema mingi kõrgem klass, kellel on oma sõiduread või midagi taolist. Päris hea vist oleks sellisele alla sõita, mille esistange minu omale otse esiaknasse tuleb.
Viga võib ka masinas olla,üks õnnetu prantslane mida kunagi omasin, tõmbas metsloomi ja pimedaid penskareid nagu magnet.