Saarekolli turistid

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

gena
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas gena »

Daniil kirjutas:Urmas , parem kui saa teeksid turistide rajast täispika video ja paneksid selle võistluste kodulehele üles. Hea oleks kui sinna oleks keerulistele kohtadele infot peale loetud , et kuidas läbid ja millise hooga. Aga ennekõike peaksid sa garanteerima, et M+S rehviga saab igalt poolt läbi. ( ma ei hakka asjata kummareid ostma ). Muidu ma ei tule üldse sinuga jamama sinna Saaremaale - mängin parem kodus kassiga !
Kas sellist eestit me tahtsimegi :?:
V.K
Sõltuv alates 2004
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Postitus Postitas Indrek »

Vaadake sõbrad. Tegu on Saaremaaga, mitte Ida-Viru karjääriga. Saaremaal on lihtsalt natukene teised suhtumised ümbritsevasse, kui mandril. Ja kui veel vastutama peab tagajärgede eest korraldaja, siis tunnen Urmasele juba ette kaasa. Seega riskibisness... :lol:
Defender 110, Discovery V8
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Daniil kirjutas:Urmas , parem kui saa teeksid turistide rajast täispika video ja paneksid selle võistluste kodulehele üles. Hea oleks kui sinna oleks keerulistele kohtadele infot peale loetud , et kuidas läbid ja millise hooga. Aga ennekõike peaksid sa garanteerima, et M+S rehviga saab igalt poolt läbi. ( ma ei hakka asjata kummareid ostma ). Muidu ma ei tule üldse sinuga jamama sinna Saaremaale - mängin parem kodus kassiga !
ASMV sõitsin MS rehviga ja käisin ära igas punktis kus vaja. MS iga on võimalik sõita kui tihend on õige.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
kotkas
Mudder

Postitus Postitas kotkas »

Kahju kui turistidelt võetakse see vähenegi sõiduvõimalus :(
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Mul on juba ammu kripeldanud küsimus, et mitu võistlusrada on kooskõlastanud kodanikud viripillid?
1 Hobujõud
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

kotkas kirjutas:Kahju kui turistidelt võetakse see vähenegi sõiduvõimalus :(
´

Keegi ei võta ju sõiduvõimalust ära :!: Mida rolli see karvane rehv siis turistiklassis rohkem juurde annab , kui tavaline AT või tänavamuster ? Pead kaks sammu rohkem jala käima vä ? Ilma asjata ei ole mõtet ohkida . Korraldaja määrab reeglid ja tingimused , ja kui ei meeldi ära tule.

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
kotkas
Mudder

Postitus Postitas kotkas »

Tahtsin sellega seda öelda, et turistidel pole rehvivirna kuskil kuuri nurgas mida iga erineva sõidu ajaks alla kruvida. Ja üleültse poleks mõtet nii vaenulik olla selleasemel võiks välja mõelda võimalusi kuidas kõik rahul oleks hundid söönud ja lambad terved aga noh
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Aga mõtle siis mingi uus lahendus välja . Teed siia a la sellise postituse , kus konstanteerid fakti , et näed nüüd ei saagi enam sõita.

PS : Ma ei ole vaenulik , ma olen lihtsalt teistest veits erinev.

PPS : Ma võin sulle 1,5 jooksu uaaziku rehve täitsa tasuta ära anda , kui tahad.

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Plaan oli ka osaleda, just mõtted liiguvad ka vintsi ette panekust. Kas siis nii ei saa, et vints on, kuid ei kasuta? Või kui jään kuskile lootusetult kinni- vints ninal, siis kasutada ei tohi ? kellel vintsi pole hakkab ise kaevama?, või on rada nii lahja et tänava rehviga ka ei ole lootust kuhugi "jääda"?
waal
Mudder

Postitus Postitas waal »

Plommi oma vints kinni. Ära ei pea kruvima. Vist....
Mõte :wink:
Kasutaja avatar
MOB
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas MOB »

Mina leian kah sarnaselt siin teemas juba õeldule, et turisti masinale ei tohiks mingeid piiranguid seada. Kui on teedel-tänavatel liikumise luba siis peaks ju ok olema.
Kui rada on tehtud nii, et vintsi ja mudakummi vajadus puudub siis miks need keelata. Ja ilmselt MT-R rehvide osakaal turisti klassis sõitvatel masinatel ei ole teab mis suur. Ning loodust ja teid saab säästa osalejate arvu piiramisega.

Üldiselt on ikka nii, et kuna antud klassis tehnilides tingimused puuduvad siis saab need korraldaja seada. Ja kui seatud tingimused ei ole vastuvõetavad siis ei pea ju ka üritusel osalema.
Mait Vanem, võistkond "Visa hulkur"
waal
Mudder

Postitus Postitas waal »

Kui selle raja sõidab läbi ilma rehvi ja vintsita, siis tegu nagu rohkem orjenteerumise mitte offroad üritusega. Ilmselt pole ka vajalik maasturi olemasolu vaid piisab zigullist, millel üks ratas veab.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Tore, et formaat hakkab pärale jõudma!

Kuna tegemist on offroaderite lõbustamisega siis sigulli ja bemmiga peale ei lasta.
Nagu ka mudarehvi ja vintsiga. Kuna kumbagi vaja pole.

Orienteerumine on tore!

PS virisege nii kuis jaksate, küll järgmiste võistluste korraldajad järeldused teevad :evil:
Orienteerute edaspidi TONil. Tagajäsemetega.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Kõik on hirmus targad ja juba teavad mida tohib ja mida ei tohi kasutada.
Korralikku möla on mitu lehekülge kokku toodetud.
Kustkohast te seda infot leiate?
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Loodame,et teil saab huvitav olema,kuid kuna ilmastik on üliheitlik,on lõplik rajaprofiil ikkagi probleem.Põhirada on peaaegu,lisaülesanded tegemisel.
Pikema vestluse käigus milles osalesid Aare Kaar ja Urmas Lomp,selgus tõsiasi,et hobiklassile on lubatud osalemine paigaldatud vintsi korral.Kuid vintsitross plommitakse ära.Lähemalt loete osalemisjuhisest,kui see avaldatakse.
MTR-iga on asjalood endised.Juba ohutuse pärast.

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”