võibolla on sellel kullast põhi, hõbe küljeplekid ja pronks katus või

Moderaator: Moderators
Eks need luazi omanikud ongi rohkem koputada saanud.PARUN kirjutas:Ka täna päeval mõtlesin, et on ikka krt hull, küsib oma luazi eest 36000.-![]()
võibolla on sellel kullast põhi, hõbe küljeplekid ja pronks katus võiSellelt ilusalt suurelt arvult tuleks 3 eest ära võtta, siis võiks juba vaatama hakata.
Taastage üks uunikum ära, ehk seejärel saate hindadest aru.Movistar kirjutas:Eks need luazi omanikud ongi rohkem koputada saanud.PARUN kirjutas:Ka täna päeval mõtlesin, et on ikka krt hull, küsib oma luazi eest 36000.-![]()
võibolla on sellel kullast põhi, hõbe küljeplekid ja pronks katus võiSellelt ilusalt suurelt arvult tuleks 3 eest ära võtta, siis võiks juba vaatama hakata.
eiei nüüd saad küll pendlaLandy kirjutas:Palun ärge kõvati lööge, kuid mulle imponeerib enim see 36KEEK Asia. Suht uus (1995), näeb kobe välja, AT-rehv alla, ning ilmslt sobivad vajadusel ka JEEP ja Mazda jupid. Tulevikus võimalik kasutada toorikuna kas Vaba või TR3 auto ehitamiseks.
Käib lihtsalt teema edasi arendus, vene tehnika mõtted noormehel peast läinud, nüüd aitame koos valida midagi muud, millega sõita ka kõlbab.seff kirjutas:eiei nüüd saad küll pendlaLandy kirjutas:Palun ärge kõvati lööge, kuid mulle imponeerib enim see 36KEEK Asia. Suht uus (1995), näeb kobe välja, AT-rehv alla, ning ilmslt sobivad vajadusel ka JEEP ja Mazda jupid. Tulevikus võimalik kasutada toorikuna kas Vaba või TR3 auto ehitamiseks.kuidas see nyyd siis uaz vs luaz teemasse haakub
milleks on siis AsiaPARUN kirjutas:Käib lihtsalt teema edasi arendus, vene tehnika mõtted noormehel peast läinud, nüüd aitame koos valida midagi muud, millega sõita ka kõlbab.seff kirjutas:eiei nüüd saad küll pendlaLandy kirjutas:Palun ärge kõvati lööge, kuid mulle imponeerib enim see 36KEEK Asia. Suht uus (1995), näeb kobe välja, AT-rehv alla, ning ilmslt sobivad vajadusel ka JEEP ja Mazda jupid. Tulevikus võimalik kasutada toorikuna kas Vaba või TR3 auto ehitamiseks.kuidas see nyyd siis uaz vs luaz teemasse haakub
Eks sellise tundmatu pukuga ole omad plussid ja miinused.pilgrems kirjutas:Oled sa kunagi seda kasutanud, kuradi asialik putukas on hoolimata sellest
meite maal suht tundmatu.