hulkur kirjutas:siga kirjutas:Landrover lagunes ära.

Moderaator: Moderators
e. tõlge eesti keelde: sa teed üldistusi auto(bussi) põhjal, mis baseerub A-klassil ning Vitol ja ehitatakse Hispaanias?Rein kirjutas:Ei oska öelda, kuna enda Disco jaoks kasutan kõiku muid kohti peale esinduse. V-klassi Mersut omades kadus igasugune tahmine ära kasutada esinduse teenuseid. Ma lihtsalt pidin veetma seal üüratu hulk tundeMis puudutab reisimist, siis kütus ei olnud seal ainuke probleem
Ilmselgelt oli tegu 400CDI'ga… Mina olen käinud Silberis probleemiga vaid korra - üks hüdrotõukuritest hakkas otsi andma ning ennetasin olukorda kus nad kõik klõbisevad. Ülejäänud korrad on olnud kas õlivahetused või pedereerimine, et endal tunne hea oleks.Rein kirjutas:Ei tee. Sellepärast, et seal istudes ja oodates sai jagatud saatuse kaaslastega muret
Ei olnud probleemidest vabad ei G, ML ega S i omanikud. 98 kuni 2002 vahemikus oli C kõige töökindlam
Tol ajal oli mul paaril tuttaval G, ei mäleta, kas bensukad või diislid. Ja siis nende tuttavate omakorda tuttav müüs oma alla aasta vanuse G maha, kuna ütles, et ei jõua orgunnida koguaeg autot teenindusse ja tagasi, tahaks tööd ka teha(suurettevõtte juht). Üks kolis LC80 pealt G peale ja oli päris nukker, ütles, et oleks pidanud LC100 võtma. Kuna tal oli väga spetsiifiline reg. number, siis hakkas see auto koguaeg silma oma seismisega MB keskuse juures. Toyol oli ainult õlide ja klotside vahetus olnud. Mitte keegi nendest ei olnud off-roadi huviline. Sõideti linnas ja maanteedel.
Ma julgeks vastu vaielda, kuna LR-l oleks vastu panna Rebaseonu, kes oli üksi reisil ilma "sponsoriteta" ja prominentideta.PriitV kirjutas:Mis kestvustesti erinevatel maastikel puudutab, siis on see ju ammu tehtud: Rolling Estonians? Suisa mitu G'eed tegid maapallile ringi peale ja vähemalt üks sõidab siiani samasugusena mööda kilulinna uulitsaid edasi. Kas inglaste L-R 110 oleks selle sõidu läbi teinud ja peale sõitu veel omal jalal liikuda jõudnud, ma kahtlen väga sügavalt.
G on ainus mis nii raske, et see suudab isegi sellise rehvi korralikult pinnasega ühtima sundidaCÄÄRFIILD kirjutas:Aga märkus õige, pane needsamad rehvid ükskõik millisele maasturile peale G-Mersu alla ja see seisab kohapeal samamoodiMovistar kirjutas:Tegelikult täiesti mõttetu näide.
Pane needsamad rehvid ükskõik millisele maasturile alla ja see seisab koha peal samamoodi.![]()
Ja nüüd siis vaatame, kuidas G raskus aitab tal edasi liikuda:MahviaDeTyrk kirjutas:G on ainus mis nii raske, et see suudab isegi sellise rehvi korralikult pinnasega ühtima sundidaCÄÄRFIILD kirjutas:Aga märkus õige, pane needsamad rehvid ükskõik millisele maasturile peale G-Mersu alla ja see seisab kohapeal samamoodiMovistar kirjutas: Tegelikult täiesti mõttetu näide.
Pane needsamad rehvid ükskõik millisele maasturile alla ja see seisab koha peal samamoodi.![]()
Kuule kodanik tyybel ma ei suutnud enam vaikida kui sa nüüd hästi tähele ei pannud siis lr sõitis või üritas seda teha siledal maal siis g oli sildadega maapinnaga kontaktistyybel kirjutas:Ja nüüd siis vaatame, kuidas G raskus aitab tal edasi liikuda:MahviaDeTyrk kirjutas:G on ainus mis nii raske, et see suudab isegi sellise rehvi korralikult pinnasega ühtima sundidaCÄÄRFIILD kirjutas: Aga märkus õige, pane needsamad rehvid ükskõik millisele maasturile peale G-Mersu alla ja see seisab kohapeal samamoodi![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bAFFuNpgfy0
Kumb siin siis nüüd edasi liikus ja kumb oli nii kõva, et jättis liikumata