Mida arvate opelist

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

Kipub tagumikku loopima, aga selle vea saab eemaldada kui rehvi rõhk lasta 1,7 peale.
Pildilt näha et saab ka paadina edukalt kasutada.
Pilt
Muidu aimdust maastiku suutlikusest siit; http://fotoalbum.ee/photos/Aidakas/sets/595131/
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
GPM
Mudder

Postitus Postitas GPM »

üllar003 kirjutas:Kas on kellelgi kogemust Frontera 2,5 TDS või 2,2 DTI mootoritega? Omal ka tarvis igapäevaseks kasutuseks üks maastikul liikuda suutev liikur soetada ja Frontera on üks valikutest. Kuidas käitub lühikese kerega Sport vähe kehvemal ja treppis teel?
Mul olex kohe pakkuda 2,5 TDS 1996.a. uuema sisuga juba.
renemts
Rookie

Postitus Postitas renemts »

mul 2,8 TDI mootoriga frontera, sellega nüüd aasta ringi igapäevaselt vuratud. Ühtegi halba sõna ei ole öelda, väga hästi käivitub, mootor töötab ilusti vaikselt. Õli ei võta. Salong mõnusalt mahukas ja kütusekulu mõistlik. Läbivus ja kiirendus hea. Oludes sunnil pean nüüd kahjuks selle auto maha müüma, kuigi see mu lemmikuks saanud. Kui kellegil huvi tekkis, siis võib mu postkasti kirjutada, vastan meelsasti igasugustele autot puudutavatele küsimustele. rene.mots.001@mail.ee
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”