hulkur kirjutas: Tean kindlatest allikatest, et Arto poolt viidatud G hind on üsna pehme![]()
andres

Kui see auto või mõni teine, peaks minu olema, küll ootab

Moderaator: Moderators
hulkur kirjutas: Tean kindlatest allikatest, et Arto poolt viidatud G hind on üsna pehme![]()
andres
Siis heida pilk veidi uuemate Samuraide poole, kus kapoti alla õmblusmasinast veidi võimsam mootor.Thea kirjutas: Tahaks ju sellist mõnusalt läbi pugevat-mahtuvat + elegantse kergusega kividel ronivat
Ei ole vaja hämada...Ma muidugi ei tea mida Ländi G pidamise alla silmas pidas...Landy kirjutas: Samas G-pidamine on üsna kallis lõbu. Mersu pole odav auto. Ja maastiku jaoks veidi raske ka vast, eriti võrreldes Samuraiga.
Mina nõus Teiega Thea kaupa tegema, annan oma G prooviks kui saan vastu Disco, võime kasvõi üheskoos minna metsa safarit sõitma.Thea kirjutas:Pole ju kiiret, aega otsida oma, et tunda oma ära. Minu sobivus Samuraiga peaks pea selgumaLandy kirjutas: Samas G-pidamine on üsna kallis lõbu. Mersu poleodav auto. Ja maastiku jaosk veidi raske ka vast, eriti võrreldes Samuraiga.
Vahelepõikena siis.hulkur kirjutas:Seega ma arvaks, et näiteks Niva on OLULISELT KALLIM pidada. Lihtsalt huvi pärast, Ländi, palju Sa oled oma Niivasse viimase aasta kahe jooksul pappi sisse toppinud? Koos korraliste hooldustega, ma pean silmas.
Dziisus, 70k eest oleks saksast saanud päris kabeda G ja aasta otsa midagi remontimata metsas ringikolistada.Landy kirjutas: Praeguseks on masina ehitamine ja sinna pandud varustus võtnud ca 70KEEK.
Üteleme nii G-d kallis osta ja kallis remontida, kuid odav pidada, siis Nivat odav osta ja odav remontida, kuid kallis pidada.
Põhimõtteliselt nõus. Ainuke mis mulle lühikese Patroli juures ei meeldi on ebaproportsionaalne välimusjr kirjutas:...aaaaga kuhu jääb lühike Patrol?
Y60 või siis Y61
Ilus ja armas väikeauto ju suurepärase maastikusuutlikuse ja lihtsa ehitusega. Standardina tagasillas lukk sees + redelraam ja talasillad keerdvedrudega. Omas klassis ehk mõistlikuima soetuskuluga ja kuna kallis on suhteline mõiste laias maalimas, siis ütlen et minu arust on autot ülal pidada maruodav. Eriti kui vaadata tehnikat mis selle raha eest autol pakkuda on.