Mitsubishi sidur vs käigukast.

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Suletud
lufthansa
Mudder

Mitsubishi sidur vs käigukast.

Postitus Postitas lufthansa »

vabakäigul hakkab kast undama, kui sidur ära lahutada kaob undamine ära. samuti hakkab hääl tulema kiirusel alates 90 km/h. Esinduses soovitati vahetada siduriketas (südamik on lahti?), kuid teistes töökodades on väidetud, et viga hoopis käigukastis. kui on viga siiski käigukastis, siis kust võiks kasti leida? tegemist MITSUBISHI PAJERO SPORT 2,5TD 2000A LÄBISÕIT 230000KM OSTETUD UUENA EESTIST. [/b]
Viimati muutis lufthansa, L Dets 20, 2008 9:47 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Käigukasti laagrid on läbi, see on minu arvamus.
Lõplik diagnoos selgub lahkamisel, kui kasti laiali
oled võtnud.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Räägi täpsemalt mis masinaga tegu?
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Re: Mitsubishi sidur vs käigukast.

Postitus Postitas hulkur »

lufthansa kirjutas:vabakäigul hakkab kast undama, kui sidur ära lahutada kaob undamine ära. samuti hakkab hääl tulema kiirusel alates 90 km/h. Esinduses soovitati vahetada siduriketas (südamik on lahti?), kuid teistes töökodades on väidetud, et viga hoopis käigukastis. kui on viga siiski käigukastis, siis kust võiks kasti leida? tegemist MITSUBISHI PAJERO SPORT 2,5TD 2000A LÄBISÕIT 230000KM OSTETUD UUENA EESTIST. [/b]
Pigem jah kasti laagrid. Mul olid mõni kuu tagasi bussil samad sümptomid. Algul oli kasti kerge kõrin, mis siduri lahutamisel kadus, seejärel tekkis mingil kiirusel ja mingitel käikudel undamine. Asi päädis sellega, et tulime lõuna Poolast 1700 km pmst ainult neljanda käiguga, sest teised tegid jubedat seakisa. Habe juures võeti kast maha ja vahetusse läksid enamus kasti laagreid, samuti läksid sisse uued simmerid. Tegelikult paha algaski sellest, et kasti ja vahekasti vaheline simmer olid läbi ja kasti õli oli vahekastis, samuti olid läbi hoovastiku simmerid ja sealt oli ka õli kastist väljunud.

Vahet küll eriti pole, aga mu 2000a. Hyundai H1 4wd bussil on ilmselt sama kast all mis sellel Pajero Sportil. Läbisõit oli kah 200k ja natuke peale. Enamus laagreid-simmereid olid õnneks Taketist suhteliselt mõistlike hindadega saadaval, kõige kallim tükk oli peavõlli tagumine laager, see oli esinduse rida ja maksis vist mingi 1500-1600, täpselt enam ei mäleta.

andres

P.S. ahjaa, algul lootsin ise ka, et sidur :lol: Lasin Habel enne Ukrainasse minekut vahetada nii laagri, ketta kui korvi aga kõrin ei kadunud :oops:
lufthansa
Mudder

kas saaks selle Habe kontaktid, igaühe juurde ei julgeks kasti remonti viia. palju sul umbes kogu remont kastil maksma läks?
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Habe ehk siis Vahur kes on Carservice omanik - 56219500

hinna ütleb Vahur kui on selge mida vaja vahetada.
lufthansa
Mudder

Kas Hyndai Galloperi (96a, 2,5 TDI) käigukast sobib?
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

lufthansa kirjutas:Kas Hyndai Galloperi (96a, 2,5 TDI) käigukast sobib?
See kast ei sobi.
Galloperi kast sobiks 99-
Pajero kastid lähevad 91-
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Maitea, võib-olla minu kiiks, aga ma eelistaksin adekvaatselt remonditud kasti mingile kortsus auto pealt jumal teab mis läbisõiduga kastile, mis müüja sõnul on 180% täiesti korras ja siis paari kuu pärast oled sama probleemi ees. Muidugi juhul, kui su oma kastil pole võllid juba kulunud, nii, et laagrite vahetusest enam ei piisa.

Ahjaa, loomulikult võida ka Tomilt küsida kasti remonti... neil peaks kah need Pajero kastid kinniste silamdega alt ära ja alla käima...
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

hulkur kirjutas:Maitea, võib-olla minu kiiks, aga ma eelistaksin adekvaatselt remonditud kasti mingile kortsus auto pealt jumal teab mis läbisõiduga kastile, mis müüja sõnul on 180% täiesti korras ja siis paari kuu pärast oled sama probleemi ees. Muidugi juhul, kui su oma kastil pole võllid juba kulunud, nii, et laagrite vahetusest enam ei piisa.
Ei ole ainult sinu kiiks ;) - mu meelest kehtib see ka mootorite, sildade ja muu siukse kohta
tartuoffroad.ee
5581340
lufthansa
Mudder

kas keegi oskab öelda, kust saaks vahekasti jooniseid?
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Aga palun:
http://www.japancats.ru/mitsubishi/#22
Vali õige mudel ja seejärel keretähis!
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Georgij
Rookie

Postitus Postitas Georgij »

Jeep KJ
lufthansa
Mudder

Suured tänud kõigile, kes aitasid jõuga ja nõuga.Viga oli sid.kettas.Auto sõidab nagu "nahanuga" :) ei kolise ega urise.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

lufthansa kirjutas:Suured tänud kõigile, kes aitasid jõuga ja nõuga.Viga oli sid.kettas.Auto sõidab nagu "nahanuga" :) ei kolise ega urise.
siis läks hästi :thumb:
Suletud

Mine “Mitsubishi”