Patroli kõrgemaks tõstmine!?

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Movistar kirjutas:Ilma koopaid lõikumata või sillatõstet tegemata ei mahu sinna 35 ju kuidagi korralikult alla.Mul käib ka praegu 35 vastu koopanurka vahel.
Ma olen proovinud - ja 35x12,5 mahub - laiema korral hakkab vastu esimese rattakoopa tagumist nurka
Jaet ma eelistan ka koobaste lõikamist tõstmisele
Movistar kirjutas:Nende spiraalidega oli see jama,et metsa minnes pidi rehvist pool rõhku välja laskma.Muidu hakkas pill nii hullult raputama,et tahtis koos armatuuriga õue visata.
Aga miks peaks metsas suure rõhuga sõitma ?
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Siis poleks ju vedrudel üldse mõtet.
Jäigalt sillad alla ja rehvirõhuga regullid asja.
Lehtvedru on niigi jube jäik.Spiraalid teevad aga asja päris hulluks.
Isiklikult testitud.

PS:Kui keegi tahab oma Patrolile kingituse teha ja samasugused spiraalid vahele panna siis mul on neid 4 tk. üle.
Viimati muutis Movistar, R Jaan 02, 2009 4:03 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

FlammablE kirjutas: Miks see halvemini mõjub kardaanile?
Kohalt kiirendades keerab silla lihtsamini koos lehtedega sõlme, kuna tagumise lehe nurk liigub auto alla. Seda soodustab veel auto oma raskus enivei. Kui kiige ees, siis auto enda raskus hoiab kiiget paigal + üldjuhul on kiige kõige laumises asendis, ehk vedrusilma nurk ei muutu. Ning sõites muutub sillapoolse kardaaniristi nurk järsemalt. Igasugune selline nurgamuutus on paha ja viib vastupidavust piirile lähemale. Aga noh, lahja mootoriga seda muret vast ei ole enivei :twisted:
+372 5028488
Kasutaja avatar
Laurism
Mudder

Postitus Postitas Laurism »

Olles oma patroli peal proovinud seda spiraalide asja siis peab tõdema, et eks see üks paras jama oli.
Kui vedrud on silla all siis 35"x12,5" rehv käib maastikul ikka korralikult koopasse. võid ju tiibu lõigata, kuid seda tuleb teha üsna palju ja seda terve koopaääre ulatuses. Kui lõikad aga vähe ja arvad, et on ok, siis peale maastikul käimist avastad, et lõigatud tiivad on rehvi korralikult hakkinud... .

Lauri
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Pildil oleval masinal 35'' all - ei ole nii hullu lõigatud miskit :roll:

Pilt
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

Spiraal on odav ja effektiivne moodus masina tõstmiseks ca 3" ilma lehtvedrusid,kiikesid ja amorte vahetamata. 35" rehvi jaoks pooldan isiklikult vedrude silla peale tõstmist-saab kasutada originaal amorte ja vedrusid ja isegi 37" rehv mahub ilma probleemideta alla. Poritiibade servasid kärpima ei pea. Türgi pildil kujutatud masin omab 2" vedrude+2" kiigede+2" kere tõstet+ tiiva servade kärpimist. :wink:

Enda kulguril 35"x12,5" R15" ja vedrud silla peal+ stock vedrud,amordid ja kiiged. Kui valmis saan masina,siis paremad pildid :arrow:

Pilt
51963080
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

sambla-aadu kirjutas:Türgi pildil kujutatud masin omab 2" vedrude+2" kiigede+2" kere tõstet+ tiiva servade kärpimist. :wink:
Keretõste puudub
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
timmi75
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas timmi75 »

isakene kirjutas:
jr kirjutas: Isakene - on sul õhkpatju, mis väljavenitatult oleksid 35cm pikad ja kokkusurutult 10cm paksud ning mis toimiks ka puhvrina?
...kle, ma uurin seda padja-puhvriasjandust... mul on kõikvõimalikud tööstuslikud pneumovärgid saadaval, esmaspäevast saan pärima hakata... mul on veel vaja täpsustamist, kui suure kandejõuga peab asi olema ja kust maalt alates puhver peab toimima?
Leidsin ühe video kus spiraalvedrude sisse kummipadjad pandud http://www.airbagman.com.au/
timmi75@hot.ee
Niva 1,6 1986a. 133RAA
Toyota Hilux 2,4d 1986a. 262ANM
Nissan Patrol 3,3tdi 1986a. 086AOG
Nissan Patrol 3,2d 1987a. 874TCK
Nissan Patrol 3,2d 1986a. 43ZFJ
Jeep Grand Cherokee 3,1td 1999a. 631TGG
Jeep Grand Cherokee 3,1td 2000a 745BDL
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Re: Patroli kõrgemaks tõstmine!?

Postitus Postitas marauder »

Aastaid on ikka mitu mööda läinud ja mehed targemaks saanud. Enamus vast pika Patroli ehitusest välja kasvanud aga ehk teadmised alles.

Nimelt kuidas siis löppude löpuks öige seda SOA töstet teha on? Enamus vist keeravad munakaid kuid möni teeb esimesele kardaanile vahekasti poolsesse otsa vahetüki ja ongi olemas?
Team saarlased
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

marauder kirjutas:Aastaid on ikka mitu mööda läinud ja mehed targemaks saanud. Enamus vast pika Patroli ehitusest välja kasvanud aga ehk teadmised alles.

Nimelt kuidas siis löppude löpuks öige seda SOA töstet teha on? Enamus vist keeravad munakaid kuid möni teeb esimesele kardaanile vahekasti poolsesse otsa vahetüki ja ongi olemas?
kui ma nüüd ei eksi siis, mina olen asjast nii aru saanud, et kui silda ei keera, jääb kardaan liiga suure nurga alla.
kui keerata vaid vedru pakkudest ja munakaid mitte tagasi keerata läheb rattaste järeljooks paigast ära ja jube julm on sõita.
ja midagi oli veel aga hetkel ei meenuu :roll:
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

pikk viiese kastiga 3,3diisel ei vaja SOA puhul muud midagi kui vedrukandeplaatide ringikeeramist. ette topeltristiga kardaan. kardaanidele nii ette kui taha 30mm flantsid vahele ja tehtud! tehtud ja toimib. igasugu võbinad ja muud hädad ei kimbuta selliselt toimides.
51963080
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Sinu vastust ma tegelikult ootasingi Sambla-aadu. Aga kardaanidele flantsid? Et siis tagumisele kah? Keegi kuskil väitis, et tagumisega saab ilma hakkama. Mul kah pikk viiese kastiga isend. Ning mille topeltristiga kardaani kasutasid ees?
Team saarlased
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Pikal pole tagumise värdaaniga miskit vaja sorgeldada. Ulatab kenasti. Metas miljardid korrad testitud ja ashõvaldi pääl kah.
Edumiseks sobib imeliselt Blädruli orkinaalvärdään millel küljes topeltrist. A seda korraliku julka tänapäeval sama keeruline leida stegosauruse saba. Tegelt tuleb esimest nuia veel 60mm pikemaks venitada siis ulatas paremini poltidesse.

Kui huvi, siis minu käest saab customkõva roolivardaid mis käib karbist paralleeli.

Ahjaaa: veel tuli meelde, et pane ka korralikud läbilöögi puksid- siis metsas roigates elavad vedrud vähe kauem. Ning esimestele kiigedele tee piirajad, muidu keerab tagumised vedruotsad päris kõveraks :mrgreen:
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

telefoniga on lihtsam seletada-kel mure,see tiristab!
51963080
jyrxixx
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jyrxixx »

:eek

Kasutaja tyrk album läks küll interneti meeldivate alla - sealt saab rohkem tarka infot kui googlist patroli kohta :hail
Vasta

Mine “Nissan / Renault”