Otsin mootori rikkega või mahakantud Opel Fronterat

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
surramurramaa
Rookie

Otsin mootori rikkega või mahakantud Opel Fronterat

Postitus Postitas surramurramaa »

Otsin mootori rikkega või mahakantud Opel Fronterat.
Viimati muutis surramurramaa, L Dets 20, 2008 9:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
kui tahad sõita pead ka autot tundma ning hoidma eemale depresiivsetest linnadest mis ei ole maasturite jaoks.
uAzIk
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uAzIk »

Natuke laialivalguv soov sul... A kere, B kere, pikk või lühike, mis aasta.. mootor(erinevad kardaanid, vanematel taga lehtvedru, uuematel keerd)

Sellepärast kustutatigi vist ära, et pole piisavalt täpne soov ja pealegi vales rubriigis. See rohkem ostusoov ju või biznis
------------------------------------------
Avtoljubitel :)
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Subaaru Ahhujeet 100500 ja natuke peale:D
Kasutaja avatar
surramurramaa
Rookie

Kui on mure siis haarad ka õlekõrrest kinni ja kui see aitab siis pääsenuna räägid pikemalt
kui tahad sõita pead ka autot tundma ning hoidma eemale depresiivsetest linnadest mis ei ole maasturite jaoks.
Kasutaja avatar
surramurramaa
Rookie

Nimelt on Fronteral nägu sassis ja auto on 1997a,85 kw,2,5,universaal...kuna hinnad on nurgast nurka siis otsingi abi siit.Kuna Fronterale ei ole B osi saada siis mul on 2 pakkumist mis on kallimad kui kasutatud Frontera.
uAzIk
Got ARB and Nitrous?

Proovi männiku autolammutust. Neil on üks 97a inglismann sees. küll 2.2 mootoriga aga plekid on samad. Viimati seal olin siis kapott ja esiotsa asjad olid alles. http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=115582

või

http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=244629
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Kasutaja avatar
surramurramaa
Rookie

Tänan juba praegult ette kes halli habemega vanale abi osutanud on ja osutab tulevikus! Sest arvan,et iga 4x4 auto kaotanud jäädavalt või osaliselt on mingiaeg jalamees!
svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

surramurramaa kirjutas:Tänan juba praegult ette kes halli habemega vanale abi osutanud on ja osutab tulevikus! Sest arvan,et iga 4x4 auto kaotanud jäädavalt või osaliselt on mingiaeg jalamees!
Kas ainult mina ei saa aru mida siin öelda on tahetud??
Mihkel
uAzIk
Got ARB and Nitrous?

svatski kirjutas:
Kas ainult mina ei saa aru mida siin öelda on tahetud??
Kas ainult mina ei saanud aru või on ülalolevasse postitusse mingi hea frontera plekiressurss kodeeritud? :roll: Igal juhul oli eelviimases postituses IMHO rohkem mõtet kui viimases, vaatamata omapärasele väljendusviisile.
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Kasutaja avatar
surramurramaa
Rookie

Tänud!

Paneme teema lukku!

Suur aitäh Sulle uAzIk ja üheülbalistel soovitan oma haukumise delfis või rates ning jne. ära haukuda ja siis siia tulla.

Head vana aasta lõppu kõigile! :)
uaz469
Fitting 44"

Re: Tänud!

Postitus Postitas uaz469 »

surramurramaa kirjutas:Paneme teema lukku!

Suur aitäh Sulle uAzIk ja üheülbalistel soovitan oma haukumise delfis või rates ning jne. ära haukuda ja siis siia tulla.

Oot-oot, äkki valgustad hoopis mis sinu hinge vaevab, kes või mis sulle liiga
teinud on, muidu jääb mulje, et kasutaja svatski on sind oma küsimusega
kuidagi kuritarvitanud!?

Rohkem sallivust ja muda, kodanikud! 8)
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Re: Tänud!

Postitus Postitas Movistar »

surramurramaa kirjutas:Paneme teema lukku!

Minumeelest oled sina see koer kes haugub siin.
Ise kirjutab sellist paska,et keegi aru ei saa ja pärast on tähtsust täis ka veel.
Kuidas see vanasõna oligi nüüd.......suuga teeb suure linna,käega ei löö lahtigi.

Head vana aasta lõppu :f
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Lugeda rahulikult ja uuesti ja veel kord uuesti ja veelkord uuesti ja eelnenud teemad ka, siis tänab halli habemega (Minu tuttavatel vanuses juba 35 ja ülesse, habe ja juus hall:-) kodanik kodanikke, kes talle abi osutasid, kuigi huvitavas lause-seades. Kui arvestada, et vanust rohkem kui keskmisel pensionäril, siis ok, ei tule vanakestel see arvutis sõnasättimine jms. välja - las olla RAHU, aga siinse ummamuudu huumori ja nokkimisega peaks harjuma ja kui ei, siis jah rate jms. foorumid.

Head lõppu ja rahu kõigi hinge selle teemaga!
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Kasutaja avatar
surramurramaa
Rookie

Oh külad ja kõrtsid!

Paneme ikka selle teema lukku sest mul üks Frontera avariiline ja teine komplektne....kuu lõpuks peaks rajal olema.Kahest peab saama üks.

Tore,et mul on ka kaaslasi aga kiibitsejatele astusin varbale ja millegipärast tõi see nendele pisara silma.Kuivata ära ja tunne uuest aastast rõõmu!!!
Suletud

Mine “Tahan osta aga ?”