Otsin mootori rikkega või mahakantud Opel Fronterat
Moderaator: Moderators
- surramurramaa
- Rookie
Otsin mootori rikkega või mahakantud Opel Fronterat
Otsin mootori rikkega või mahakantud Opel Fronterat.
Viimati muutis surramurramaa, L Dets 20, 2008 9:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
kui tahad sõita pead ka autot tundma ning hoidma eemale depresiivsetest linnadest mis ei ole maasturite jaoks.
-
- Got ARB and Nitrous?
Natuke laialivalguv soov sul... A kere, B kere, pikk või lühike, mis aasta.. mootor(erinevad kardaanid, vanematel taga lehtvedru, uuematel keerd)
Sellepärast kustutatigi vist ära, et pole piisavalt täpne soov ja pealegi vales rubriigis. See rohkem ostusoov ju või biznis
Sellepärast kustutatigi vist ära, et pole piisavalt täpne soov ja pealegi vales rubriigis. See rohkem ostusoov ju või biznis
------------------------------------------
Avtoljubitel
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Subaaru Ahhujeet 100500 ja natuke peale:D
Avtoljubitel

Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
- surramurramaa
- Rookie
- surramurramaa
- Rookie
Nimelt on Fronteral nägu sassis ja auto on 1997a,85 kw,2,5,universaal...kuna hinnad on nurgast nurka siis otsingi abi siit.Kuna Fronterale ei ole B osi saada siis mul on 2 pakkumist mis on kallimad kui kasutatud Frontera.
kui tahad sõita pead ka autot tundma ning hoidma eemale depresiivsetest linnadest mis ei ole maasturite jaoks.
-
- Got ARB and Nitrous?
Proovi männiku autolammutust. Neil on üks 97a inglismann sees. küll 2.2 mootoriga aga plekid on samad. Viimati seal olin siis kapott ja esiotsa asjad olid alles. http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=115582
või
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=244629
või
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=244629
Avtoljubitel
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Avtoljubitel

Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
- surramurramaa
- Rookie
-
- Got ARB and Nitrous?
Kas ainult mina ei saanud aru või on ülalolevasse postitusse mingi hea frontera plekiressurss kodeeritud?svatski kirjutas:
Kas ainult mina ei saa aru mida siin öelda on tahetud??

Avtoljubitel
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Avtoljubitel

Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
- surramurramaa
- Rookie
Tänud!
Paneme teema lukku!
Suur aitäh Sulle uAzIk ja üheülbalistel soovitan oma haukumise delfis või rates ning jne. ära haukuda ja siis siia tulla.
Head vana aasta lõppu kõigile! :)
Suur aitäh Sulle uAzIk ja üheülbalistel soovitan oma haukumise delfis või rates ning jne. ära haukuda ja siis siia tulla.
Head vana aasta lõppu kõigile! :)
Re: Tänud!
Oot-oot, äkki valgustad hoopis mis sinu hinge vaevab, kes või mis sulle liigasurramurramaa kirjutas:Paneme teema lukku!
Head vana aasta lõppu kõigile!
teinud on, muidu jääb mulje, et kasutaja svatski on sind oma küsimusega
kuidagi kuritarvitanud!?
Rohkem sallivust ja muda, kodanikud!

"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Re: Tänud!
Minumeelest oled sina see koer kes haugub siin.surramurramaa kirjutas:Paneme teema lukku!
Head vana aasta lõppu kõigile!
Ise kirjutab sellist paska,et keegi aru ei saa ja pärast on tähtsust täis ka veel.
Kuidas see vanasõna oligi nüüd.......suuga teeb suure linna,käega ei löö lahtigi.
Head vana aasta lõppu

-
- Fitting 38"
Lugeda rahulikult ja uuesti ja veel kord uuesti ja veelkord uuesti ja eelnenud teemad ka, siis tänab halli habemega (Minu tuttavatel vanuses juba 35 ja ülesse, habe ja juus hall:-) kodanik kodanikke, kes talle abi osutasid, kuigi huvitavas lause-seades. Kui arvestada, et vanust rohkem kui keskmisel pensionäril, siis ok, ei tule vanakestel see arvutis sõnasättimine jms. välja - las olla RAHU, aga siinse ummamuudu huumori ja nokkimisega peaks harjuma ja kui ei, siis jah rate jms. foorumid.
Head lõppu ja rahu kõigi hinge selle teemaga!
Head lõppu ja rahu kõigi hinge selle teemaga!
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
- surramurramaa
- Rookie
Oh külad ja kõrtsid!
Paneme ikka selle teema lukku sest mul üks Frontera avariiline ja teine komplektne....kuu lõpuks peaks rajal olema.Kahest peab saama üks.
Tore,et mul on ka kaaslasi aga kiibitsejatele astusin varbale ja millegipärast tõi see nendele pisara silma.Kuivata ära ja tunne uuest aastast rõõmu!!!
Tore,et mul on ka kaaslasi aga kiibitsejatele astusin varbale ja millegipärast tõi see nendele pisara silma.Kuivata ära ja tunne uuest aastast rõõmu!!!