Jeep Grand Cherokee 4,0 RWD

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Ats91
Rookie

Jeep Grand Cherokee 4,0 RWD

Postitus Postitas Ats91 »

Tervist

On plaanis soetada endale Grand Cherokee 4,0 R6, millel on ainult tagavedu. Kas keegi räägiks palun tagaveolisest isendist, mis on selle head ja vead? Nagu ma aru saan, siis sellel vist vahekast puudub, kas on võimalik see ise kunagi vajadusel 4veoliseks teha nii, et midagi ropult palju ringi ei ehita? Selline plaan tagaveolist osta tuleb sellest, et päris metsa endal autoga asja ei ole, vahel on vaja sõita talvistel kruusateedel, seal ei tohiks hätta jääda ja tagaveoline peaks ka vähem kütet tarbima. Selge on muidugi see, et kõik mis sisse paned, kõik võtab ära. See küttekulu küttekuluks, rohkem huvitab just selle tagaveolise tehniline pool ja võimalused.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Palun ürita mulle seletada, mille krdi pärast keegi sellist asja üldse osta tahaks? See tagaveoline ei võta tuntavalt vähem kütust kui nelikveoline. Et ta nelikveoliseks teha kulub min 10 k eeku. Parem otsi endale lülitatava nelikveoga grand, mil vajadusel saad esisilla sisse lülitada ja muidu sõidad tagasillaga. Mulle käiks küll au pihta, kui sa talvel oma tagasillaga lumes kinni istud suure uhke maasturiga ja naabrimees esisillalise Fordi vms sõiduautoga mööda sõidab.
Kasutaja avatar
Sander
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Sander »

kui seda mõtled http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html ,siis sellega kulgesin ise pea aastakese.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Soovitaks:

Mõnel sõbral ikka lülitatava nelikveoga maastur,leidke üks kiilasjääga või paksema lumega külavahetee(praegu neid külluses).Lülitage auto 2wd peale ja sõitke.Natukese aja pärast saad aru,et väljakäidud mõte ja pakutud sõiduriist on täiesti kohatud.Võid ka samu olusid proovida esiveolise sõiduautoga arusaamade kinnituseks.
Ats91
Rookie

Sander kirjutas:kui seda mõtled http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html ,siis sellega kulgesin ise pea aastakese.
Just seda autot ma mõtlesingi, palun räägi auto ajaloost ja vigadest.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

2W isendil oleks mingi mõte vaid siis, kui tagasillas mingi lukk elaks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ats91
Rookie

Landy kirjutas:2W isendil oleks mingi mõte vaid siis, kui tagasillas mingi lukk elaks.
Sellel isendil on taga differentsiaali lukustus täitsa olemas.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Ats91 kirjutas:
Landy kirjutas:2W isendil oleks mingi mõte vaid siis, kui tagasillas mingi lukk elaks.
Sellel isendil on taga differentsiaali lukustus täitsa olemas.
Ja kuidas see ka välja näeb,või on siiski ainult LSD.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
pixman
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas pixman »

Hmh.Kas see ikka on maastur...? :bang:
Ats91
Rookie

yanekk kirjutas:Ja kuidas see ka välja näeb,või on siiski ainult LSD.
Ei tea kuna ise pole autot veel näinud, ma loodan, et Sander räägib sellest.
Kasutaja avatar
Sander
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Sander »

nonii mis siin ikka pikalt rääkida,lukku küll seal sillas pole mingisugust,talvel halvema rehviga sõites olin enamusajast juba majaees kinni.Aastaga vahetsain esimesed pidurikettad ja klotsid ning väntvõlli anduri.Küttekulu jäi sinna 13L kanti keskmiselt.

Ja taha vasakusse nurka sain ka ühe mazda käest tohlaka.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Palun seleta, miks see auto sind huvitab? Et miks eelistada 2wd 4wd-le, sest kui juba 4wd puhul läheb raskeks sellise auto igapäevase kasutuse ratsionaalsuse mõistmine, siis 2wd puhul on see täitsa tuumafüüsika. Ainuke, mis teda tavalisest sõiduautost eraldab on tsipa kõrgem kliirens ja sellest tingituna ka kütusekulu. Jeep Grand Cherokeest on siin foorumis palju juttu ja 4 liitrine r6 on siin ka palju lahkamist leidnud.

Sama raha eest saaks ju ka lülitatava nelikveoga grandi, kui hästi kaupleks... ning ilmselgelt on mõttetus hakata seda kunagi 4wd-ks ehitama.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ma pakun huupi, et tegu on kollektsionääriga, kelle kollektsioonist on veel 2wd Jeep puudu ...
+372 5028488
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

nohik kirjutas:Palun ürita mulle seletada, mille krdi pärast keegi sellist asja üldse osta tahaks? ... Mulle käiks küll au pihta, kui sa talvel oma tagasillaga lumes kinni istud suure uhke maasturiga ja naabrimees esisillalise Fordi vms sõiduautoga mööda sõidab.
Teoreetiliselt näiteks:
- kõrgemat autot on parem välja kaevata
- naabrimees on palju rõõmsam
- ...
O|||||||O
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

2wd cero ostnud inimesele ei oska kuidagi mõttekaaslane olla. Ma saan aru, miks see auto toodeti aga miks seda keegi peaks Eestis järelturul ostma, kui 4wd hinnad on pmst samad? :shock:
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”