Wrangleri tagumine käik
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Wrangleri tagumine käik
Mure selles et wrangleril tagumine käik ei seisa enam sees. Kas on mõtet hakata seda remontima, või on võimalik kusakilt leida kasutatud kast. Kas teab keegi nõu anda?
tel 51914467
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
manuaal või automaat? remontida on alati mõtet, ja vaevalt et sa kuskilt leiad wrangleri kasti üldse kellelgi vedelemas. keerulist pole manuaal kasti remondis midagi. kast maha, lahti võtta, teha kindlaks purunenud jupid (hammasrattad-laagrid-puksid) jalutada mõnda asjalikku poodi, tellida uued jubinad ja kõik ilusti kokku panna
eeldusel et oled ka varem võtmekomplekti näinud-kasutanud ja omad garaazi peaks sellega ise hakkama saama. Kui tahad et keegi teine teeks siis Tallinnas mine heinaküüni Tartus helista mulle
Seni kaua kui otsustad sõida ainult edasi 
Mihkel
Vabandan siis info puudumise pärast.
Tegu on ikka manuaal kastiga.
Ma pole kasti ise kunagi lammutanud (välja arvatud see tagumine käik
), aga mootori lappasin küll ise ümber ja olen ka enne autosid veits puttitanud. Nagu aru sain siis midagi ülemõistuse seal siis ei ole?
Aga enne kui käe külge panen tahaksin seal Heinaküünis ära käia kui keegi ütleks kus see asub?
Ma pole kasti ise kunagi lammutanud (välja arvatud see tagumine käik
Aga enne kui käe külge panen tahaksin seal Heinaküünis ära käia kui keegi ütleks kus see asub?
tel 51914467
Küün asub vana Volta tehase territooriumil Tallinnas, Kanal 2 stuudio kõrval. Küüni opereerib kasutaja Võrrimees, ostinguga leiad ka tema numbri.puhitom kirjutas:Vabandan siis info puudumise pärast.
Ma pole kasti ise kunagi lammutanud (välja arvatud see tagumine käik), aga mootori lappasin küll ise ümber ja olen ka enne autosid veits puttitanud. Nagu aru sain siis midagi ülemõistuse seal siis ei ole?
Madis