Wrangleri tagumine käik

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
puhitom
Mudder
Kontakt:

Wrangleri tagumine käik

Postitus Postitas puhitom »

Mure selles et wrangleril tagumine käik ei seisa enam sees. Kas on mõtet hakata seda remontima, või on võimalik kusakilt leida kasutatud kast. Kas teab keegi nõu anda?
tel 51914467
puhitom
Mudder
Kontakt:

Jääb mulje et keegi ei ole varem Wrangleri kastiga kokku puutunud ja ei tea selle remondist ega uue hankimisest midagi???
tel 51914467
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

puhitom kirjutas:Jääb mulje et keegi ei ole varem Wrangleri kastiga kokku puutunud ja ei tea selle remondist ega uue hankimisest midagi???
Keegi ju ei tea ka midagi sellest, mis kastist sa räägid
tartuoffroad.ee
5581340
puhitom
Mudder
Kontakt:

Kas pean selleks kastilt mingit numbrit otsima või saab seda tuvstada ka vin koodi järgi?
tel 51914467
puhitom
Mudder
Kontakt:

wrangler muidu 88a 4,2l mootoriga. Hetkel on sinna paigaldatud 4,0l , 142kw 95a mootor. Kast jäi samaks.
tel 51914467
Siller
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Siller »

AX-15 siis kastiks?
svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

manuaal või automaat? remontida on alati mõtet, ja vaevalt et sa kuskilt leiad wrangleri kasti üldse kellelgi vedelemas. keerulist pole manuaal kasti remondis midagi. kast maha, lahti võtta, teha kindlaks purunenud jupid (hammasrattad-laagrid-puksid) jalutada mõnda asjalikku poodi, tellida uued jubinad ja kõik ilusti kokku panna :) eeldusel et oled ka varem võtmekomplekti näinud-kasutanud ja omad garaazi peaks sellega ise hakkama saama. Kui tahad et keegi teine teeks siis Tallinnas mine heinaküüni Tartus helista mulle :) Seni kaua kui otsustad sõida ainult edasi :D
Mihkel
puhitom
Mudder
Kontakt:

Vabandan siis info puudumise pärast.

Tegu on ikka manuaal kastiga.
Ma pole kasti ise kunagi lammutanud (välja arvatud see tagumine käik :-) ), aga mootori lappasin küll ise ümber ja olen ka enne autosid veits puttitanud. Nagu aru sain siis midagi ülemõistuse seal siis ei ole?
Aga enne kui käe külge panen tahaksin seal Heinaküünis ära käia kui keegi ütleks kus see asub?
tel 51914467
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

puhitom kirjutas:Vabandan siis info puudumise pärast.

Tegu on ikka manuaal kastiga.
Ma pole kasti ise kunagi lammutanud (välja arvatud see tagumine käik :-) ), aga mootori lappasin küll ise ümber ja olen ka enne autosid veits puttitanud. Nagu aru sain siis midagi ülemõistuse seal siis ei ole?
Aga enne kui käe külge panen tahaksin seal Heinaküünis ära käia kui keegi ütleks kus see asub?
Küün asub vana Volta tehase territooriumil Tallinnas, Kanal 2 stuudio kõrval. Küüni opereerib kasutaja Võrrimees, ostinguga leiad ka tema numbri.

Madis
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”