olen seda foorumit kamminud ja kamminud ning kõik on kindlasti alati rahas kinni. Aga ma olen algaja ja sooviks hakata tegelema off roadiga rohkemal määral kui seda on mu kodutee mida ma sõidan LC120 '08. Insipiratsiooni sain lumetormist, avastasin teisi aidates, et see pakub päris mõnusat adrekat. Kuna kiirenduse vajaduse rahuldan suvel bikega ära siis see võiks just olla minu jaoks hobiks.
Parandage mind kui ma eksin, aga modfitseerimine keskmisse võistlusvormi maksab autodel enam vähem samasse auku. Seega siit küsimus, milline auto on mõtekas võtta toorikuks. Kas on nii, et kui toorik on 100k siis on vaja ikka enam vähem sama palju juurde kulutada kui näiteks 30k toorikule?
Kriteeriumis peaksid minu jaoks olema järgmised:
1) kindlasti ei saa sellest treileri autot, ehk siis peab saama tavaliikluses sõita
2) off-road jupide saadavus ja hind võiks olla väga hea, ehk siis peaks igalt poolt saada olema.
3) lihtsus ja töökindlus - minimaalselt tehnikat, puhur võiks olla ja kojamehed, jne
4) selge see, et manual
Ma ei oma mingit eelistust ühegi margi ees. Vahet pole kas pick up, 2 kohaline või nelja ja enama kohanile. Samuti pole oluline et peab olema diisel. Siin kohal küsikski et kumb siis ikkagi on sobivam, jätame kütusekulu kõrvale nii või naa kõik mis sisse paned kulub ära

Palun põhjendage natukenegi oma soovitust!