Grand Cherokee tõstmine
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
varps kirjutas:
Tänan heade soovituste eest, kuid mis võib olla orienteeruv hind (näiteks 2"). Ise olen Hiiumaal ja ei satu tihti Tallinnasse
http://www.jrmotors.ee/shop/index.php?cPath=41_48_45
Aga palun, väike valik algatuseks. Paigalduse osas saame ka aidata
Ma ei leidnud sellelt leheküljelt GC-le tõstet[/b]
Tänan heade soovituste eest, kuid mis võib olla orienteeruv hind (näiteks 2"). Ise olen Hiiumaal ja ei satu tihti Tallinnasse
JR mõtles vist seda,et kui vaja saab tellida.varps kirjutas:varps kirjutas:
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kõige odavam on puksid vahele treida. Mul on ühed esimesed isegi hetkel üle, pandi just Küünis pikemad vedrud alla ja võeti veid üle aasta all olnud puksid ära. Hinnas saame kokkuleppele, tagumiste tegemiseks pead treiali otsima, need jäid mul praegu mängu.
Ja tulevikus võid siis juba paremate ja kallimate lahenduste peale edasi liikuda (või selle 2" tõstega piirduda, valik on Sinu
).
Ja seni olid (on) all originaalamordid ning kogu muu värk modimata, kuigi parem muidugi on amordid pikemate vastu vahetada ning panhardi kinnitust liigutada.
Ja tulevikus võid siis juba paremate ja kallimate lahenduste peale edasi liikuda (või selle 2" tõstega piirduda, valik on Sinu

Ja seni olid (on) all originaalamordid ning kogu muu värk modimata, kuigi parem muidugi on amordid pikemate vastu vahetada ning panhardi kinnitust liigutada.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
kui Chero (vahet pole kas grand või mitte) on metsas nagu tampoon ja Uaz tohutu läbivusega maastur , siis on ta tõenäoliselt katki või on viga teisaltatavas puksis rooli ja istme vahel.mac1 kirjutas: ..muidu on ka vääga hea sõita..masin on ise-enesest juba suhteliselt raske ja metsas Uaz kõrval ikka suht "tampoon" .
Hommikuselt vihane Mihkel
Viimati muutis svatski, K Nov 05, 2008 7:55 am, muudetud 1 kord kokku.
Mihkel
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma väga kardan, et sa oled vähemuses või hoopis üksi oma manuaalkasti arvamusegamac1 kirjutas:Ma tahtsin siin nimelt välja tuua seda,et manuaal kast on metsas märksa parem kui automaat.Murupeal sõites ei ole mudugi vahet kui kõrge ta on,mis kumm ja mis kast sul on

Hakka veel kütteõli ka kiitma

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
igati Urmasega nõus ja KUMMIGA on nii, et meie peres süüakse tablette aga millegipärast olen eelistanud Durexit, kasti mul kahjuks pole aga autol on Automaat kast ja lisaks kõigele ka nelivedu.urmas kirjutas:Ma väga kardan, et sa oled vähemuses või hoopis üksi oma manuaalkasti arvamusegamac1 kirjutas:Ma tahtsin siin nimelt välja tuua seda,et manuaal kast on metsas märksa parem kui automaat.Murupeal sõites ei ole mudugi vahet kui kõrge ta on,mis kumm ja mis kast sul on
Hakka veel kütteõli ka kiitma
päikest
Mihkel
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Siin on selle teema lahkamisega juba vaeva nähtud http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=594 ... list+kasti .mac1 kirjutas:Ma tahtsin siin nimelt välja tuua seda,et manuaal kast on metsas märksa parem kui automaat.Murupeal sõites ei ole mudugi vahet kui kõrge ta on,mis kumm ja mis kast sul on
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
Muidugi kui see seitsmes ratas - "sitaratas" - istub ka TR3 masina rooli muutub viimanegi tampooniks. Nii, et kui sa "mac1" tunned, et tampooniga sõidad, siis vajuta seda kergelt liikuvat pedaali ja imestad ise ka, et tampoonile on antud tiivad.
PS! Mitte alati kui sügavaks läheb
Kummidel võiksid vähe kõrgemad "rõõmunublud" ka küljes olla
PS! Mitte alati kui sügavaks läheb

Kummidel võiksid vähe kõrgemad "rõõmunublud" ka küljes olla

GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Siin http://www.jeep.auto.ru/Grand_Cherokee/ ... /index.htm
lehel on juttu front jounce bumper spacers'test. Mis need on ja milleks neid vaja on?

Kas neid siis juba originaalis all ei ole?
Nagu ma aru saan, siis lähevad nad esisillale?
lehel on juttu front jounce bumper spacers'test. Mis need on ja milleks neid vaja on?

V8
Kõige lihtsamini öeldes, silla läbilöögi pukside pikendused.oleg p kirjutas:Siin http://www.jeep.auto.ru/Grand_Cherokee/ ... /index.htm
Originaalis lihtsalt kausi sees, keerad lahti ja paned puksi koos pikema poldiga tagasi.
Ehk keegi oskav vastata, et kui 3'' tõsta(jeep GC 5.2), siis kui palju peaks masinal banhardi varrast pikemaks tegema? Ja kas pikemaks teha varrast ennast selle pikema osa pealt või banhardi painde tõusu pikendada?Kas esimesel ja tagumisel sillal sama palju pikendada?
Sama ka esimese stabikaga, kui palju vaja stabikas pikemaks teha?
Sama ka esimese stabikaga, kui palju vaja stabikas pikemaks teha?
V8
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mina tõstsin panhardi kinnitust silla küljes kõrgemale - see tundus andvat parima tulemuse. Kui teed panhardi pikemaks, siis silla ülemises asendis lükatakse silda rohkem vasakule kui enne (rehv hakkab käima vastu koopa äärt). Pikkuse saad teada nii, et kui sild on auto suhtes keskel, siis mõõdad ära, palju vaja on, et kinnitus oleks õigel kohal. Kinnituse kõrgemale tõstmisel muidugi peaks see tõstetav pikkus olema täpselt sama auto tõstega. Sama stabikate kohta (nii esimene kui tagumine) - kui teed kondid pikemaks sama palju, kui autot tõstad, jääb stabika nurk paika.
Esimese panhardiga on kinnituse tõstmine raskem - rooli amordi kinnitus jääb ette, samuti peaks panhard olema paralleelne roolivardaga. Seega seal tuleb ilmselt panhardi pikendada...
Esimese panhardiga on kinnituse tõstmine raskem - rooli amordi kinnitus jääb ette, samuti peaks panhard olema paralleelne roolivardaga. Seega seal tuleb ilmselt panhardi pikendada...
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nagu ma aru saan, siis taga silla panhardi kinnituse tõstsid kõrgemale(minu puhul 3'') ja esimese panhardi teen 3'' pikemaks, kuid mis osa ma pikemaks teen, kas üld pikkuse teen lihtsalt pikemaks(nt sellest panhardi pikemast sirgest osast) või seda painutatud nurka pikemaks tegema?reimo kirjutas:Mina tõstsin panhardi kinnitust silla küljes kõrgemale - see tundus andvat parima tulemuse. Kui teed panhardi pikemaks, siis silla ülemises asendis lükatakse silda rohkem vasakule kui enne (rehv hakkab käima vastu koopa äärt). Pikkuse saad teada nii, et kui sild on auto suhtes keskel, siis mõõdad ära, palju vaja on, et kinnitus oleks õigel kohal. Kinnituse kõrgemale tõstmisel muidugi peaks see tõstetav pikkus olema täpselt sama auto tõstega. Sama stabikate kohta (nii esimene kui tagumine) - kui teed kondid pikemaks sama palju, kui autot tõstad, jääb stabika nurk paika.
Stabikad teen lihtsalt 3'' pikemaks?
Mis sa mõtled nii esimese, kui ka tagumise stabika all?(Ja mis sa kondi pikendamise all mõtled?)
Äkki tood mulle nr-itega välja, mis stabikad pikemaks tegema pean: http://topparts.crownauto.us/et_EE/m/19 ... verdustus/
Kas tagumisel sillal oleva panhardi kinnituse tõstan kõrgemale silla küljes oleva kinnituse ja kere poolne kinnitus jääb samaks?
Krdi palju küsimusi tuli nüüd

V8