jama siis selles ,et 2,8 mootoriga pajero on hakanud jubedalt kütet sööma. 10 liitriga saab umbes 60 kilti sõita algul ei olnud sellist jama aga mida aeg edasi seda hullemaks läheb.musta ei viska käib ja käima läheb hästi ainult nõks võtmega ja käib. minekuga on kaa nii nagu on vahest läheb vahest ei lähe õieti ei oska ise midagi enam välja mõelda ainult,et äkki on pump hiline või on pihustid õhtal. äkki oskab keegi midagi arvata. aaa ja kõlmalt lonkab kaa ivake.
10 / 60 x 100 = 16,7L/100 km.
Minu oma võtab näiteks 13,5..14L/100 km.
Autoks avataril olev `96a. 2,8TD automaat. Selle kütusekulu juures on 20% trassi ja 80% metsa, natuke muda ja 4 vedu väga tihti ei vaja.
See siis lihtsalt sulle võrdluseks.
TiitR kirjutas:10 / 60 x 100 = 16,7L/100 km.
Autoks avataril olev `96a. 2,8TD automaat. Selle kütusekulu juures on 20% trassi ja 80% metsa, natuke muda ja 4 vedu väga tihti ei vaja.
Minu masin võtab u. 11,5-13L/100km. Täispaagiga saam sõita rohkem kui 700km.
16L sajale on selle masina kohta veits palju jah. Kontrolli eelnevalt kirja pandud asjad üle. Kõrgsurvepump on sel masinal suht vastupidav ja ei usu, et seal see viga on.
TiitR kirjutas:10 / 60 x 100 = 16,7L/100 km.
Minu masin võtab u. 11,5-13L/100km. Täispaagiga saam sõita rohkem kui 700km.
16L sajale on selle masina kohta veits palju jah. Kontrolli eelnevalt kirja pandud asjad üle. Kõrgsurvepump on sel masinal suht vastupidav ja ei usu, et seal see viga on.
Palju sul Priit sellest trassi ja palju muda on ka?
ei olegi veel jõudnud tegeleda sellega. ja enam nagu ei võta kaa nii jubedalt umbes täpselt 13l sajale ja see vist normaalne. plaanis on ikka seda pumpa keerata ja rahapäeval pihustid kaa maha kiskuda ja kontrollida. üks plaan veel et sumpa korraks maha võtta ja katsetada ega seal se minek kinni pole,sest kui raami vahetasin siis sai seda summutit tõstetud ja maru raske oli äkki tahma täis ex paistab mis saab
allar kirjutas:ei olegi veel jõudnud tegeleda sellega. ja enam nagu ei võta kaa nii jubedalt umbes täpselt 13l sajale ja see vist normaalne. plaanis on ikka seda pumpa keerata ja rahapäeval pihustid kaa maha kiskuda ja kontrollida. üks plaan veel et sumpa korraks maha võtta ja katsetada ega seal se minek kinni pole,sest kui raami vahetasin siis sai seda summutit tõstetud ja maru raske oli äkki tahma täis ex paistab mis saab
Seda sumpa läbilaskevõimet saad kontrollida lihtsalt ka kohapeal põhjagaasiga proovides. Kui sumpa ise tihe ja läbi kuskilt ei lase, siis peaks korralikult tahho "põhja jooksma", kui troppi ees pole.