Ei tea kas on õige koht siin sellisele postitusele aga küsin ikkagi
Kui kaua tuleks laadida sellist akut sellise laadijaga?
Kas 125Ah jagatud 6Ah = 20 tundi laadimist ?

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Häirib küll. Mul on brauseriaken täpselt nii laiaks keeratud, et Delfi jt. lehtede paremal tulbas olevad reklaamid serva taha ära kaoksid.Eruun kirjutas:PS. Kas enam rohkem ja suuremaid pilte ei andnud postitada?
Kas see häirib kuidagi sindkui tahad siis saan küll, küsi ainult
vtl kirjutas:Häirib küll. Mul on brauseriaken täpselt nii laiaks keeratud, et Delfi jt. lehtede paremal tulbas olevad reklaamid serva taha ära kaoksid.Eruun kirjutas:PS. Kas enam rohkem ja suuremaid pilte ei andnud postitada?
Kas see häirib kuidagi sindkui tahad siis saan küll, küsi ainult
Sinu laiade piltide tõttu ei "murdu" read enam akna laiuse järgi ära, vaid lähevad serva taha ja kogu ülejäänud teema lugemiseks tuleb vasakule-paremale kerida.
Aeg-ajalt loen foorumit ka mobiilse seadmega üle GPRS-i ning kolme sajakilose pildi allavenimine võtab lihtsalt aega.
Rusikareegel on selline, et foorumisse on mõtet postitada nii kompaktne pilt, kui võimalik. Pealegi ühest pildist oleks asjadest aimu saamiseks küll olnud.
Üks veebi(meistrite) kuldreegel kõlab selliselt: mitte ükski inimene ei hakka Sinu pärast OMA brauserit ringi sättima. Seda annab suurepäraselt ka foorumis abiküsija kohta kohaldada.Eruun kirjutas:no tead brauserit annab kaa sättida ja kui ei viitsi näppudega toksida või hiirt liigutada siis poleks mõtet olnud ka minu küsimusele vastata...
So what? Minu desktopi reso on 1920x1200, aga sellegipoolest ma ei surfa netis, brauser fullscreenis.Eruun kirjutas:hakkan jah veel igale ühele eraldi pidli formaati sättima
minul desktopi reso 1600x1200 ja no problem
Selline laadija laeb edukalt ka suuremaid akusid, lihtsalt selleks kulub kauem aega.heiki003 kirjutas:.. Eesti tingimustes loetakse see keskelt läbi 1/27-le. Laadima pead senikaua kui tihedus on saavutatud.
Kui ma õieti su pildi peal laadijast aru saan siis annab see välja ainult 6A. Antud aku jaoks on seda aga vähe. Ta küll laeb aga mitte täielikult täis. Sellega saad kuni 60Ah akusid laadida
Pinget möödetakse Voltidesfassi kirjutas:Rusika reegel küll väidab et 1/10 kuid mida madalama pingega laed seda paremini omastab voolu ja tapab vähem akut.ehk siis kui näit. kui mingit 60 ah akut oleks soovitav laadida miski 6 ampri juures siis tegekt veel prem oleks seda teha kusagil 2,5-3 ampri juures.