Avariireziimis käigukast
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
No eks ma sellele tõlke ka leian (kodus üks venelanna). Aga kuna tegu ameerika maa autoga siis kas tõesti pole sellist kraami netis inglise keelset (valdamise tase astmetes parem). Olen korduvalt otsinud aga tulutult.
Haynese manuaalid on vist ainsad aga needki raha eest.
Haynese manuaalid on vist ainsad aga needki raha eest.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
http://jeepgarage.free.fr/ownersmanual.htmlorejaP kirjutas: Haynese manuaalid on vist ainsad aga needki raha eest.
Paar päeva tagasi leidsin sellise lehe.
Süveneda ei olegi jõudnud aga tundub, et inffi on küllaga. Asjatundjad jeebuomanikud võiksid pilgu peale visata ja kommenteerida.
Kui on asjalik, peab kogu selle mandi alla laadima.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;

- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
TPS ei näita alati veakoodi. Mul oli asi ikka juba mitu päeva päris hull, kui esimest korda check engine põlema pani. Ja järgmisel hommikul oli tuli jälle kustunud, kuigi mootor kippus aeg-ajalt isegi välja surema.
Sellega ei väida ma muidugi kindlalt, et Sinul viga TPSis on.
Sellega ei väida ma muidugi kindlalt, et Sinul viga TPSis on.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- sennaH
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Esimese hooga tekkis kohe küsimus, et millal sa viimati käigukastis õli ja sinna juurde ka filtrit vahetasid?
Endal muutus peale filtri vahetamist asi tunduvalt paremaks vähemalt senikauaks kui oli all 31" rehv.
Kui 33" alla läks oli jälle jama majas, aga see oli juba sellest, et kastis õli roppult kuumaks läks. Sai ees olev õli jahutuseks mõeldud radikas tunduvalt suurema vastu vahetatud ja mured olid jälle lahendatud
Ehk siis metsas hullates saab see kast ikka korralikult piitsa ja õli läheb sutsu kuumaks ja siis lihtsalt sätib see kast ennast kõige leebemalt töötama.
Alustaksin siiski käigukastis õlifiltri vahetusest.
Endal muutus peale filtri vahetamist asi tunduvalt paremaks vähemalt senikauaks kui oli all 31" rehv.
Kui 33" alla läks oli jälle jama majas, aga see oli juba sellest, et kastis õli roppult kuumaks läks. Sai ees olev õli jahutuseks mõeldud radikas tunduvalt suurema vastu vahetatud ja mured olid jälle lahendatud

Ehk siis metsas hullates saab see kast ikka korralikult piitsa ja õli läheb sutsu kuumaks ja siis lihtsalt sätib see kast ennast kõige leebemalt töötama.
Alustaksin siiski käigukastis õlifiltri vahetusest.

- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Hinda ei mäleta, ei ole väga kallis. Lisaks filtrile on mõistlik ka tihendikomplekt osta. Kui kastil põhja alt võtad, siis näed ka filtrit. Jänkikastidel veel see asi, et õli lasedki kastist välja põhja alt võttes (tühjenduspunni pole), nii, et seda on tunduvalt parem teha tõstuki peal ja korraliku õlikogumise vanniga.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
- sennaH
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Reimo kurvastuseks võin öelda, et grandil tõepoolest pole seal all seda korki, aga siiamaani on kõikidel cherodel see kork olnud 
Filter asub käigukasti põhjakaane all peidus. Vaja läheb 10 võtit, uut filtrit, umbes 5 liitrit ATF õli ja soovitavalt ka uut tihendit. Olenevalt sellest kui kõveraks sa oled sumpa ja kasti tala sõitnud võib ka suuremapoolset haamrit, kangi, ja näiteks pingutiga koormarihma vaja minna.
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis filtri ja tihendi komplekt jäi hinnalt veits alla 800 krooni.
Aga alati on võimalus ka Võrrimehele helistada ja temalt paremat hinda küsida

Filter asub käigukasti põhjakaane all peidus. Vaja läheb 10 võtit, uut filtrit, umbes 5 liitrit ATF õli ja soovitavalt ka uut tihendit. Olenevalt sellest kui kõveraks sa oled sumpa ja kasti tala sõitnud võib ka suuremapoolset haamrit, kangi, ja näiteks pingutiga koormarihma vaja minna.
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis filtri ja tihendi komplekt jäi hinnalt veits alla 800 krooni.
Aga alati on võimalus ka Võrrimehele helistada ja temalt paremat hinda küsida