Klientidest
Moderaator: Moderators
siin võiks väljas olla list,kus töökoda ja tunnihind erinevate tööde puhul!
muidu on nii,et öeldakse:oh,mis see tühi ikka maksab,pärast ütlen!
lõpuks on summa sihuke,et tuleb sõita türisalu pangale!
Kuskil töökojas oli silt-klient,kellel on alati õigus,teenindab ennast ise!
See,et kuskil töökojas hind kliendi juuresolekul kõrgem on-puhtalt jama!
Kardetakse,et kunde juuresolekul tuleb korralikult tööd teha aga muidu saaks viilida ja idiooti mängida!
muidu on nii,et öeldakse:oh,mis see tühi ikka maksab,pärast ütlen!
lõpuks on summa sihuke,et tuleb sõita türisalu pangale!
Kuskil töökojas oli silt-klient,kellel on alati õigus,teenindab ennast ise!
Kardetakse,et kunde juuresolekul tuleb korralikult tööd teha aga muidu saaks viilida ja idiooti mängida!
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
1)Näiteks Heinaküünis on kliendil alati õigus, sest soovi korral lastakse ise oma auto kallale nokkima. Mina olen arahulleek kirjutas: Kuskil töökojas oli silt-klient,kellel on alati õigus,teenindab ennast ise!
2)Sihukest silti "Klinet töö juures-kõrgem hind" olen ise mäinud ja mitte ainult ühes töökojas.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-
Servicemobil
- Mudder
Need viimasel ajal tekkinud konditsioneeride täitmiskohad on üleüldse suht veidrad ettevõtmised. Ilmselt on leitud, hea ja kiire raha. Konditsioneer ei ole bensupaak mis peale mõningast tarbimist tühjaks saab. Kui on vaja täita, siis on järelikul kuskil auk kuskohast freoon välja saab. Iseasi on kui kiiresti ta välja jookseb st kumb on odavam, kas iga aasta täita või juppe vahetada. Veidraim samateemaline reklaam hakkas silma (vist oli Vianor Mõigu) kus lubati konditsioneeri nn. "täishoolduse" käigus ka kompressori õlid ära vahetada koos freooniga:) Seda tahaks tõesti näha kuidas see ettevõtmine välja näeb ja mis mõte sellel on peale papi kokkukühveldamise.
-
aadu
- Fitting 44"
- Kontakt:
Jep, just selleks inimesed raiskavadki vähemalt kolmandiku ööpäevast(järelikult ka elust), et idiooti mängida.leek kirjutas: See,et kuskil töökojas hind kliendi juuresolekul kõrgem on-puhtalt jama!
Või on ainult autoremontijad sellised ja herr Leek teeb tõsiselt tööd
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
to Aadu,kuidas ma su õiglustunnet puudutasin??aadu kirjutas:Tegelikult on kliendi lubamine töötsooni ohutustehnika reeglite rikkumine ja kui klient peaks viga saama, vastutab töökoda.
muidugi kliendi lubamine töötsooni on ohutustehnika reeglite rikkumine aga eks igal asjal on 2külge!
to Landy
klienti puututav silt on üks asi aga kui hambaid hakatakse p***e kaudu ravima siis on ikkagi midagi viltu!
Heinaküünis korra käidud ja rahul-sildist seal ei tea midagi!
Ma pole küll kõige pädevam isik konditsioneeride valdkonnas, aga tundub, et enamustele inimestest tuleb üllatusena, et kondi pumbas käib õli. Kui süsteem lekib, siis ei kao tasapisi mitte ainult "freoon" (tegelikult freooni ei kasuta tänapäeval vist ükski süsteem, kui säästuinimeste nõukaaegne minski külmik välja arvata), vaid lahkub ka süsteemist õli. 1-2 korda täita on ok, aga kui seda on tehtud süstemaatiliselt, siis oleks nagu vägagi mõistusepärane allesjäänud õli õige koguse vastu vahetada. Kiiret rikastumist kommenteerides, siis inimesi, kes viitsivad kondi täitmise juures ka süsteemis olevasse õli kogusesse süveneda küll soolapuhujateks ei saa nimetada. Teine point on selle kondi õliga see, et kui süsteemist on viimnegi gaasiraas lahkunud ja see on asendunud õhu ja niiskusega, on arukas ka õli vahetada, kuna see kipub sageli niiskust endaga siduma. Keskmiselt kulub pumba peale 6-11oz õli üldjuhul. Tegemist pole mingi 0w40 õliga. Samuti ma eeldaks, et täishoolduse juhul vahetatakse ka süsteemis olev filter.Servicemobil kirjutas: Veidraim samateemaline reklaam hakkas silma (vist oli Vianor Mõigu) kus lubati konditsioneeri nn. "täishoolduse" käigus ka kompressori õlid ära vahetada koos freooniga:) Seda tahaks tõesti näha kuidas see ettevõtmine välja näeb ja mis mõte sellel on peale papi kokkukühveldamise.
Kui nüüd remondimees peab hakkama kliendile põhitõdesid selgitama ja vaidlema, et ta pole kaamel, kuna kavatseb süsteemi ka õli lisada ning filtrit vahetama hakata, või suhteliselt kahlase väärtusega vanale kondisüsteemile selle kindluse mõttes vahale lisada, siis on topelt ajakulu kindlustatud.
Vot selle pärast ongi hea, kui asjadel on taust. See aasta tehti täishooldus, järgmine aasta lisame gaasi, kuna õli sai eelmine kord normi. Kui iga aasta järjekindlalt käia erikohtades gaasi lisamas, sutsi sisse, ja "headaega" pole see hetk kaugel kui kodanikud uut pumpa otsivad, kuna vana jooksis mingil põhjusel kokku ja õliviga see küll ei olnud, kuna õli seal sees ei olnud.
1 Hobujõud
- taxopets
- True Off Roader!
Just seda ma enda autot Hitehi-sse viies silmas pidasin,et peale "uudise" stiilis kont katki öeldakse kontrollis mis viga.Sellele oleks järgnenud arutelu teemal mis vaja vea kõrvaldamiseks ja mis võiks teha,et järgmine aasta uuesti ei peaks tulema
Ja teades kondi juppide ning remondi hindu oleks ma sinna firmasse palju rohkem pappi jätnud kui nüüdse "kähkukaga"Kõige lõpuks oleks jahedas autos heatujuliselt sõitnud ning soovitanud teistelgi oma raha sinna viia.Praegune jutt aga küll soovitusena ei kõla 
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ühest küljest ei ole jama. Kui klient keeldub profi töövõtteid tunnistamast ja hakkab õpetama selle asemel, et niisama pealt vaadata ja/või üldfilosoofilistel teemadel möliseda.leek kirjutas: See,et kuskil töökojas hind kliendi juuresolekul kõrgem on-puhtalt jama!
Ega nõrganärvilisel võhikul pole kerge enesevalitsust säilitada kui tema autot hakatakse kuvaldaga peksma
Teisest küljest on see kivi töökoja kapsaaeda- kliendi aega ei osata ja viitsita sisustada. Sry, ma ei viitsi poole tunnise või tunnise remondi ajaks linna teise otsa kontorisse või koju loksuda!
Positiivseid näiteid:
1. Habel on hunnik auto- ja muid ajakirju. Mina terve mehena eelistan igatahes paljaste tüdrukute vahtimist selle vahtimisele kuidas mu autol mutreid keeratakse.
2. tulbi autopesulas sama case.
3. Värskeim näide: olin kevadel sõidukaga tselluloosi taga rehvihotellis rehve vahetamas. Tutvun värske ajakirjandusega ja lendab vahetajamees sisse ja teatab leti taga olevale sellile, et tema enam ei viitsi ja vahetas ainult 2 rehvi. Minu arvamusavaldusele, et loodetavasti esimesed vastas jaatavalt. Et siis saan tagaketaste peal kenasti sõita. Viie minuti pärast tuleb uuesti ja märgib tagasihoidlikult, et järgmine klient on juba päris närviliseks muutunud ja äkki ma ajaks auto tõstuki pealt minema.
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Teen siinkohal kaks ettepanekut:
Need autoremonditöökohtade omanikud kes arvavad, et enamik nende kundesi on jobud (toon siinkohal kõik klientide kohta öeldud halvad omadused ühe nimetaja alla) - öelge oma töökoha nimi välja, siis saame antud kohti vältida. Ei taha ju ka jobuks saada.
Teise asjana võiks vaikselt selle teema kokku tõmmata. Siin foorumis ilmselt ei ole ühtegi mitte-autoomaniku. Vähemal või rohkemal määral teeb see meid kõiki kliendiks. Seega puudutab eelpool postitatud negatiivne tagasiside pooli meist - ja see on solvav.
Kui naine näägutab ja õiendab lakkamatult - tuleb ta maha jätta. Kui kliendid on pahad, ülbed, nõudlikud ja koonrid - tuleb endale teine töö valida. Riigiasutused on täis töökohti kus võib end kliendi ees kuningana tunda. Maksuamet võiks olla üks hea kandidaat näiteks.
Urmas
Need autoremonditöökohtade omanikud kes arvavad, et enamik nende kundesi on jobud (toon siinkohal kõik klientide kohta öeldud halvad omadused ühe nimetaja alla) - öelge oma töökoha nimi välja, siis saame antud kohti vältida. Ei taha ju ka jobuks saada.
Teise asjana võiks vaikselt selle teema kokku tõmmata. Siin foorumis ilmselt ei ole ühtegi mitte-autoomaniku. Vähemal või rohkemal määral teeb see meid kõiki kliendiks. Seega puudutab eelpool postitatud negatiivne tagasiside pooli meist - ja see on solvav.
Kui naine näägutab ja õiendab lakkamatult - tuleb ta maha jätta. Kui kliendid on pahad, ülbed, nõudlikud ja koonrid - tuleb endale teine töö valida. Riigiasutused on täis töökohti kus võib end kliendi ees kuningana tunda. Maksuamet võiks olla üks hea kandidaat näiteks.
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com