Kordan: aukudest pole üleskutses poole sõnagagi juttu!!!
Puust ja punaseks, jah???
1. Avalikustada täielikult nende summade liikumine, mis on mõeldud Tallinna ja Tartu teede jaoks, s.o. kogu eelarve ja kõik mis puudutab teede korrashoidu;
Krt, ma olen füüsika magister, mitte mingi ökonomist, mind tõepoolest ei huvita mingite summade liikumine ja eriti veel Eesti Vabariigi eelarve ( mida asjast huvitatud ökonomist saab vaadata
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=831340 ja kui sellest ökonomistil väheks jääb siis esitagu Maanteeametile teabenõue
http://www.mnt.ee/atp/ ) vaid see, et teed siledad oleksid!!!
Mida nende numbritega peale hakata?? Seal ei kajastu ju kui teele on maha laotatud parklaasfalt, irw! Milleks nõuda avaliku teabe avalikustamist?????????
2. Lõpetada mõttetu raha raiskamine ehk teekatte lappimine kruusaga, mis peab vastu maksimum 2 nädalt...
Millega neid kruusateid siis lappima peaks????
Pole veel näinud, et asfaltteed kuskil kruusaga oleks lapitud...
=> täielik totrus ruudus
3. Kaevuluugid ja muud hooldusluugid autoteedelt minema saada!
Ja sadevesi voolab havi käsul minema???
Kuidas tekitavad korras ja teetasapinnal olevad kaevuluugid probleeme???
4. Korralik teedemärgistus Tallinnasse, Tartusse ja nende linnade lähiümbruse teedele;
Võrreldes 5 aasta taguse ajaga on ikka edasiminek märgatav.
5. Lõpetada soola kasutamine - parem on teed puhtaks lükata. Esiteks tekib väga rõvedalt libe soolatud löga. Teiseks on linn talvel lausa räme, kui sool ja muud ained on pigi asfaldist välja sulatanud ja see lumega koos teeäärtesse lükatud, mis näeb äärmiselt kole ja määrdunud välja. Normaalne oleks lihtsalt teed puhtaks lükata niipalju kui võimalik ning sool ja liiv ja etc ära unustada ja samas võiks kohe ka tee äärtest lume kuhjadesse lükata ja minema lohistada, nagu tehti sadama ümbruses, see talv.
Sool on minu teada ainuke mõistlik vahend jääkonaruste (ja ka kiilasjää) tekkimise vastu!!!
Imelikud vennad: augud ei meeldi nagu aga jääkonarused ja libedus on täiega kaifitavad???
Teate kui mõnus on jõuda Paldiski mnt-l Tähetorni risti (sealt saadik linn soolatab teed), kohe valge inimese tunne tuleb peale
6. Naelkummide kohta ei oska seisukohta võtta, kas kaotada naelad või mitte. Osaliselt on rööbastes süüdi naelad, osaliselt teede kehvavõitu põhi. Tuleks välja uurida, kui palju see nael teepinda kahjustab...
Hale vigin!!! Lamellrehve kiidavad ainult need, kellel pole ühtegi jooksu olnud!!!
Kokkuvõtteks tundub mulle, et kogu üritus tehtud lihtsalt protesteerimaks protesteerimise pärast!
EDIT: noh, räägiti üleskutses aukudest midagi???
Lähed sinna, ummistad tee ära ja karjud: " Ma pean 10 km/h sõitma kuna ei tea kuidas summad liiguvad"???