Haha...stupiduser. Sinu avalduse peale annaks üle tahi sul nii et tolmab;)
Jaaa...ka mina mõtlesin
Firebirdi ostes, et nooh, pohhui need augud, elame üle. Aga tegelikkus kujunes ikka palju jubedamaks kui ma eales olin osanud arvata. Piltlikult võib öelda, et kui paned kruusakivi (noh sellise nagu nad on oma suuruselt) tee peale ja sõidad sealt üle siis lööd selja segamini endal, rääkimata jubedast raksakast, mis tervet autot raputab. Ei, mu auto puksid on kõik korras ja samuti kõik muud jutud, mis tagumist talasilda kinni hoiavad. Ilusad polyuretaanid igal pool 1000km tagasi pandud, nii et vigaste pukside teema jätame nüüd sinnapaikka. Lihtsalt on tegu jäiga vedrustuse ja väikese sillakäiguga. Sõita on piin, aga oma unistustest mõne augu pärast ma ka nüüd ei loobu.
Samuti võib jätta jutu, et osta endale auto vastavalt oludele. On olemas Patrol. Jah, sellega ma ei vaata kunagi mis mul ees on või kui kiirelt ma august läbi lähen, kuna nii kui nii midagi ei tunne ja on savi. Aga, mingite idiootide pärast ma oma hobiautot ei hakka mõtetult üle aukude ka ajama. Kui ei meeldi sõida mööda või veni minu järgi. Oma asi raisk kuidas ma sõidan ja kui kiiresti ma sõidan, kui kellelgi on midagi öelda siis tulgu öelgu järgmise foori taga. Ega mina ei ole süüdi, et minu kodumaal teed sellised on. Mina lihtsalt adapteerun vastavalt oludele.
Samas ongi irooniline, et viimased kaks nädalat (Patrol on remondis) olen Firega linnas olnud, aga tööl käin tõesti a'la bussiga, kuna lihtsalt kahju on tööasjus autot lõhkuda linna vahel.
Nõus, et mõni võib-olla venib mõtetult. Aga eks ka neil ole omad põhjused. Kes vana, kes blond, kes roheline kes lihtsalt autot hoidev inimene. Mis selles siis halba on, kui sõidad nii ennast kui ka teisi tervena hoidvas tempos, kui sinuarust kiirem sõit on ohuks endale ja teistele.
EDIT: See et kas just antud üritus nüüd see õige moodus tähelepanu äratada on õige või mitte, see ole igaühe oma otsustada. Minu arvates mitte. Mul rohkem see tähelepanek, et tänavad on jubedad ja kohati on tõesti vaja 10kmh liikuda. Nii et ärge mind kuidagi sinna leeri liigitage, ma rohkem oma joru ajamas siin.