Aktsioon, Teed korda!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Rtuning
Rock Crawler

Aktsioon, Teed korda!

Postitus Postitas Rtuning »

niisiis rohkem infot@ http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=31266

et autod ja biked välja teeme väikse kruiisi läbi linna

Pilt
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Haige üritus mu meelest!

Kahe käega teede soolatamise ja naelkummide poolt! :lowblow
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

maisaru. Tallinn on ju jumala offroadi soosiv linn... Fakk teed on jumala korras, offroad serkverk
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
margus4x4ee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas margus4x4ee »

Minu meelest ka. Väga hea on. Valede autodega sõidate lihtsalt.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Mõneti on teema õige.
Augud ajavad närvi küll raisk!
10kmh kiirus polegi nii väga vale mõnes kohas.
Kui linnaisad endale madalad sportautod hangiks, küll siis saaks ruttu tänavad korda :)
+372 5028488
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

VÄGA "osaliselt" (õigem oleks öelda kaudselt)! :twisted:

Aukude kohta poolt või vastu ei ütle see üritus midagi!

Kusjuures aukudest palju enam käivad mulle pinda liikluspidurid, kes iga augu pärast 10 km/h sõidavad. Tänagi pidin mingil ristmikul mingile jobule madalapõhjalisele ja/või -laubalisele järjekordselt peaaegu tagant sisse kütma :evil:
No olid ristiroopad, olid, aga ega selle pärast ei pea keset teed seisma jääma! Ega väike ristirööbas Sind teelt välja viska, kui oma f..ng pukside pärast muretsed siis sõida, rsk, trolliga!!!!!!!!!!!! :twisted:
Jobud!!!

Ja enne kui omale asfaldist 5 senti kõrgema spoileriga käru ostad, vaata meie teid ja mõtle milleks parimal osal maailma toodetud autodest on talasillad, irw! Viimane lõik ei käinud loomulikult talasillastatud jr-i kohta :-)
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Haha...stupiduser. Sinu avalduse peale annaks üle tahi sul nii et tolmab;)
Jaaa...ka mina mõtlesin Firebirdi ostes, et nooh, pohhui need augud, elame üle. Aga tegelikkus kujunes ikka palju jubedamaks kui ma eales olin osanud arvata. Piltlikult võib öelda, et kui paned kruusakivi (noh sellise nagu nad on oma suuruselt) tee peale ja sõidad sealt üle siis lööd selja segamini endal, rääkimata jubedast raksakast, mis tervet autot raputab. Ei, mu auto puksid on kõik korras ja samuti kõik muud jutud, mis tagumist talasilda kinni hoiavad. Ilusad polyuretaanid igal pool 1000km tagasi pandud, nii et vigaste pukside teema jätame nüüd sinnapaikka. Lihtsalt on tegu jäiga vedrustuse ja väikese sillakäiguga. Sõita on piin, aga oma unistustest mõne augu pärast ma ka nüüd ei loobu.

Samuti võib jätta jutu, et osta endale auto vastavalt oludele. On olemas Patrol. Jah, sellega ma ei vaata kunagi mis mul ees on või kui kiirelt ma august läbi lähen, kuna nii kui nii midagi ei tunne ja on savi. Aga, mingite idiootide pärast ma oma hobiautot ei hakka mõtetult üle aukude ka ajama. Kui ei meeldi sõida mööda või veni minu järgi. Oma asi raisk kuidas ma sõidan ja kui kiiresti ma sõidan, kui kellelgi on midagi öelda siis tulgu öelgu järgmise foori taga. Ega mina ei ole süüdi, et minu kodumaal teed sellised on. Mina lihtsalt adapteerun vastavalt oludele.

Samas ongi irooniline, et viimased kaks nädalat (Patrol on remondis) olen Firega linnas olnud, aga tööl käin tõesti a'la bussiga, kuna lihtsalt kahju on tööasjus autot lõhkuda linna vahel.

Nõus, et mõni võib-olla venib mõtetult. Aga eks ka neil ole omad põhjused. Kes vana, kes blond, kes roheline kes lihtsalt autot hoidev inimene. Mis selles siis halba on, kui sõidad nii ennast kui ka teisi tervena hoidvas tempos, kui sinuarust kiirem sõit on ohuks endale ja teistele.

EDIT: See et kas just antud üritus nüüd see õige moodus tähelepanu äratada on õige või mitte, see ole igaühe oma otsustada. Minu arvates mitte. Mul rohkem see tähelepanek, et tänavad on jubedad ja kohati on tõesti vaja 10kmh liikuda. Nii et ärge mind kuidagi sinna leeri liigitage, ma rohkem oma joru ajamas siin.
+372 5028488
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

jr jutt jummala õige!
JA kui keegi jääb jalgu siis pane mööda haljas ala või üle äärekivide!
selle soolatamise võix küll ära jätta,oma asi kui seisma ei saa või linnas koguaeg külg ees on :twisted:
mina igatahes lähen cruisin selle üritusega kaasa ja just nimelt patroliga 8)
arvake sellest mida tahate :bshake
windchaser
Rookie

Postitus Postitas windchaser »

igati nõus kahe viimase postitusega, mina ka kaasa kruiisimas
aga on veel lahtine kas madala tavasõiduaotoga või uaziga
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Einoh, jr, Su posti peaks tõstma topicusse "jr tervis ja suured mootorid", irw! :twisted:

Hea unistus küll: sportautoga 10 km/h aukude vahel laveerida! :shock:

Kus krdi kohas Sa selle Firebirdiga sõidad? Ma mõtlen kui sportautoga...

Augud ei meeldi loomulikult mullegi aga suht savi kuna enamuse ajast sõidan tööautoga (millel permanentselt garantii => pohhui need augud) ja abikaasa sõidab talasildadega autoga (millel pole midagi lagunemas => pohhui need augud).
Seega on oludega adapteerumine minu meelest pigem see kui sõidad teeoludele vastava masinaga.

to kala & windchaser: mille poolt või vastu Te selle kruiisimisega nüüd olete?? Lugesite nõudmised ikka läbi??
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Stupiduser kirjutas: Kus krdi kohas Sa selle Firebirdiga sõidad? Ma mõtlen kui sportautoga...
Kohti küll ja paariks nädalaks saksamaale evakueerides saab mõneks ajaks himu pealt ära aetud + on ka Eestis piisavalt üritusi millest osa võtta...ma mõtlen üritusi, kus otse ja kiirelt saab sõita. Ameerika auto ju keeramiseks pole mõeldud.

No jah vanemad Corollad olid ka tagant talasillaga, sellega on tõesti pohhui nagu sa ütled :twisted:
+372 5028488
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Irw, kiirusturism...

Kas neil oste- ja kiireltsõitmise üritustel stock autode aeg mööda ei hakka saama???
Ja mõeldes sellele, et sõit kestab mingised 15 sekki siis minu raudne eelistus on ikkagi tundide kaupa mudas mütata! :hail
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Oot, kes siin midagi üldse stock autost on rääkima hakanud 8)
Puhast stocki on tegelikult suht vähe ja üldse oleks parem kui ehk olekski stocki rohkem ka seal osalemas. Järelkasv seda suurem.

Sa ikka ei oska asju positiivsest küljest kohe üldse vaadata. Sa võid ka ju 15seci tundide kauppa sõita ikka uuesti ja uuesti. Ja põnevus on kordi suurem kui metsas mütates, kuna väga palju rohkem asju võib üles öelda kordi suurema ja eluohtlikuma kiiruse juures, mis olukorra vägagi adrenaliinirikkaks teevad.

Teema läheb suht OT'ks kätte ära, sry.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Küll ma tean Sind: tuunija oled vali aga võistlustel pole Sind niikuinii näha... :wave

Mis krdi põnevus see 15 sekki klots põhjas sõita on?

Btw, kardetavasti ei mahu ma isegi "suurde" Firebirdi sisse.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Mis näitaja see võistlus on :?:

EDIT:
Mitte mõista, et ma ei austa osavõtjaid või võistlusi, aga antud kontekstis pole sellel antud teemaga midagi pistmist. Ma lihtsalt pole veel nii rikkaks saanud, et jõuaks võistlustel käia.
+372 5028488
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”