Wrangleri veepumbavahetus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Wrangleri veepumbavahetus
Tere,
Ei teagi kust siis alata oma saagaga. Nimelt hakkas wrangleril veepump lekkima. Sai uus muretsetud, aga vale, sest mul on selle kitsa rihmaga, pump aga mille ma sain oli teispidi pöörlev ning isegi kui ma oleks tahtnud seda peale panna, oli see katkisest pumbast vähem kõrgem. Sai see uus pump välja vahetatud. Telliti US-Partsust uus pump. Panin täna selle peale, sain ilusti peale, rihmaratas peale ja masin tööle. Valasin jahutusvedliku sisse ja mootor tööle. Hakkas kurinahk ikkagi üle kuumemenema. Kas on vaja seda süsteemi seal vaja ka õhutada või mitte. Või tellisid nad jälle mulle vale pumba. Eelmise pumba laba peale oli kirjutatud R selle minu uue pumba peale aga mitte.
Tegemist on Gatesi pumbaga 7702-0315 on kood.
Ilgelt hakkab juba üle viskama see pumba vahetus. mingi million erivarianti olemas. Aidake palun.
Ei teagi kust siis alata oma saagaga. Nimelt hakkas wrangleril veepump lekkima. Sai uus muretsetud, aga vale, sest mul on selle kitsa rihmaga, pump aga mille ma sain oli teispidi pöörlev ning isegi kui ma oleks tahtnud seda peale panna, oli see katkisest pumbast vähem kõrgem. Sai see uus pump välja vahetatud. Telliti US-Partsust uus pump. Panin täna selle peale, sain ilusti peale, rihmaratas peale ja masin tööle. Valasin jahutusvedliku sisse ja mootor tööle. Hakkas kurinahk ikkagi üle kuumemenema. Kas on vaja seda süsteemi seal vaja ka õhutada või mitte. Või tellisid nad jälle mulle vale pumba. Eelmise pumba laba peale oli kirjutatud R selle minu uue pumba peale aga mitte.
Tegemist on Gatesi pumbaga 7702-0315 on kood.
Ilgelt hakkab juba üle viskama see pumba vahetus. mingi million erivarianti olemas. Aidake palun.
Re: Wrangleri veepumbavahetus
Tere,Siller kirjutas:Tegemist on Gatesi pumbaga 7702-0315 on kood.
Ilgelt hakkab juba üle viskama see pumba vahetus. mingi million erivarianti olemas.
Aastal '89 oli kataloogi järgi olemas vaid üks variant, päri päeva töötav pump (OE nr.83502957).
See Gates nr. on kataloogi kirjelduse järgi aga vastupäeva töötav: "w/Serpentine Belt Drive, Reverse Rotation"
//
Terv.Priit
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Võrdle eelmis pumba labadega. kui sul on 2,5l mootoriga aparaat siis suure tõenäosusega peabki su pump erinema tavalisest 4,0 mootori omast.
Loomulikult on vaja mpootorit ka peale pumba vahetust õhutada.
Erko.
Loomulikult on vaja mpootorit ka peale pumba vahetust õhutada.
Erko.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Rsk olgi vale pump. Mõtlesin et see peab õige pump olema, kuna lootsin et telliiti õige pump. Vaatasin labasid. US-Parts tellis vist vale pumba. Täna käisin rääkimas, telliti uus pump standart rotationiga. Homme saab kätte ja külge. Loodan et sellisi geberniidiga pole kaant pekki keeranud. Punasesse alasse mootoril ei lasknud töödata.
- v6rrimees
See rida 4 kannatab sul keetmist kõvasti, ära põeSiller kirjutas:Rsk olgi vale pump. Mõtlesin et see peab õige pump olema, kuna lootsin et telliiti õige pump. Vaatasin labasid. US-Parts tellis vist vale pumba. Täna käisin rääkimas, telliti uus pump standart rotationiga. Homme saab kätte ja külge. Loodan et sellisi geberniidiga pole kaant pekki keeranud. Punasesse alasse mootoril ei lasknud töödata.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
- v6rrimees
Tegu on ju wrangleriga... Kui mu mälu mind ei peta siis Nohiku wrangler oli kah kahe peenikese kiilrihmagaleek kirjutas:mis mõttes sul kitsa rihmaga on?
6sooneline peaks sul ikka olema
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN