414 AVM kirjutas:...ja üldse, minu tund maksab tunduvalt rohkem, kui paar ärasöödud sajalist

.
Enamuste erialainimeste tund maksab rohkem, kui paar sajalist, see pole nüüd mingi kelkimiskoht. Jama ja sellega kaasnevat ajakulu võib juhtuda kõikjal ja seda alati rahaks ümberarvutada sööks närvid seest. Istud oma autoga tunnikese linnas ummikus ja "taksomeeter" peas muudkui tiksub, mis see aeg kõik maksab. Pealegi, ilmselt ei suuda Sa ka parima tahtmise juures oma aega 24/7 rahaks teha.
414 AVM kirjutas:vtl kirjutas: Minuteada tulevad Neste ja Statoili kütused Eestis ühest ja samast tünnist...
See on teooria, millest praktika võib oluliselt erineda

.
Võib. Samamoodi võib ka Statoilist solki saada, kui kusagil nõudeid rikutud. Mina olen nt. kunagi Shellist sellist diislit saanud, millega mootor kümnekonna km järel paksu suitsu saatel seisma jäi.
414 AVM kirjutas:PS. Ka liisingkütus juba ammu saadaval. Auto liisimisel pakutakse kaarte, kus ale on 40 senti per liiter.
Jah, oleme kursis. Seda kaarti topitakse juba mitu aastat vaikimisi iga liisingulepingu komplekti. Saadav "ale" kulub enamuses selle kaardi kuumaksu tasumiseks ehk nt. 3000 kroonise limiidiga kaardi 40-kroonise kuutasu tagasisaamiseks tuleb vähemalt 100 liitrit kütust osta, alles pärast seda oled 40 sendiga plussis.
Neste krediitkaardil ei ole mingit kuutasu ja kütus on Statoili letihinnast alati vähemalt 25s madalam.
Ja ega see liisimine kütust kvaliteedilt paremaks ei tee, voolab ta siis Nestest või Statoilist.
Mihkel78 kirjutas:Minul on mitu korda neste automaat võtnud ära nii raha kui panga kaarti kõigil juhtudel piisas telefoni kõnest ja raha pärast helistati siis õhtu tagasi ja kanti kohe raha arvele ja vabandati väga.kaartiga ol ilausa nii et härra kihutas kohe autoga tanklasse avas aparaadi ja andis kaarti tagasi.
Jutt käib tartu narva mn tankalst. mujal ma ei tangigi.
Lihtsalt
inimesi on kahte liiki - ühed saavad asjaajamisega sujuvalt ja esimese katsega hakkama, teisi nöögitakse igal sammul ja nad peavad kümneid räuskavaid telefonikõnesid ja avaldusi tegema, et kuhugi automaati kinni jäänud raha vms. tagasi saada.