Probleem NESTE A24-ga ja üldse tanklatega!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

vtl kirjutas: Selge see, et palja telefonikõne või meili peale ükski asutus raha kuhugi tagasi maksma ei hakka, olgu siis küsijal selleks tuline õigus või mitte. Seega ei näita kõnede ja meilide arv mitte midagi. Korrektselt vormistatud (ja õigesse kohta saadetud!) avaldus on ainus, mis asjad liikuma paneb. Selle info teadasaamiseks piisaks ilmselt ühest telefonikõnest klienditoele.
Esimesed 6 kõnet said vastuse, et tore et teatasite, kontrollime ja vaatame mis teha annab... ja üldse, minu tund maksab tunduvalt rohkem, kui paar ärasöödud sajalist :evil: .
vtl kirjutas: Minuteada tulevad Neste ja Statoili kütused Eestis ühest ja samast tünnist...
See on teooria, millest praktika võib oluliselt erineda :? .

Aga tegelt, eks iga mees tangib seal, kus talle meeldib. Mina pooldan ühe üleriigilise ettevõtte teenuste kasutamist ja selleks on, nagu juba mainitud, Statoil.

PS. Ka liisingkütus juba ammu saadaval. Auto liisimisel pakutakse kaarte, kus ale on 40 senti per liiter.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
Mihkel78
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel78 »

Minul on mitu korda neste automaat võtnud ära nii raha kui panga kaarti kõigil juhtudel piisas telefoni kõnest ja raha pärast helistati siis õhtu tagasi ja kanti kohe raha arvele ja vabandati väga.kaartiga ol ilausa nii et härra kihutas kohe autoga tanklasse avas aparaadi ja andis kaarti tagasi.
Jutt käib tartu narva mn tankalst. mujal ma ei tangigi.
Life begins @ 15 PSI

Fotod teeb Tartus - http://www.happydaysfotod.com/
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

414 AVM kirjutas:...ja üldse, minu tund maksab tunduvalt rohkem, kui paar ärasöödud sajalist :evil: .
Enamuste erialainimeste tund maksab rohkem, kui paar sajalist, see pole nüüd mingi kelkimiskoht. Jama ja sellega kaasnevat ajakulu võib juhtuda kõikjal ja seda alati rahaks ümberarvutada sööks närvid seest. Istud oma autoga tunnikese linnas ummikus ja "taksomeeter" peas muudkui tiksub, mis see aeg kõik maksab. Pealegi, ilmselt ei suuda Sa ka parima tahtmise juures oma aega 24/7 rahaks teha.
414 AVM kirjutas:
vtl kirjutas: Minuteada tulevad Neste ja Statoili kütused Eestis ühest ja samast tünnist...
See on teooria, millest praktika võib oluliselt erineda :? .
Võib. Samamoodi võib ka Statoilist solki saada, kui kusagil nõudeid rikutud. Mina olen nt. kunagi Shellist sellist diislit saanud, millega mootor kümnekonna km järel paksu suitsu saatel seisma jäi.
414 AVM kirjutas:PS. Ka liisingkütus juba ammu saadaval. Auto liisimisel pakutakse kaarte, kus ale on 40 senti per liiter.
Jah, oleme kursis. Seda kaarti topitakse juba mitu aastat vaikimisi iga liisingulepingu komplekti. Saadav "ale" kulub enamuses selle kaardi kuumaksu tasumiseks ehk nt. 3000 kroonise limiidiga kaardi 40-kroonise kuutasu tagasisaamiseks tuleb vähemalt 100 liitrit kütust osta, alles pärast seda oled 40 sendiga plussis.
Neste krediitkaardil ei ole mingit kuutasu ja kütus on Statoili letihinnast alati vähemalt 25s madalam.

Ja ega see liisimine kütust kvaliteedilt paremaks ei tee, voolab ta siis Nestest või Statoilist.
Mihkel78 kirjutas:Minul on mitu korda neste automaat võtnud ära nii raha kui panga kaarti kõigil juhtudel piisas telefoni kõnest ja raha pärast helistati siis õhtu tagasi ja kanti kohe raha arvele ja vabandati väga.kaartiga ol ilausa nii et härra kihutas kohe autoga tanklasse avas aparaadi ja andis kaarti tagasi.
Jutt käib tartu narva mn tankalst. mujal ma ei tangigi.
Lihtsalt inimesi on kahte liiki - ühed saavad asjaajamisega sujuvalt ja esimese katsega hakkama, teisi nöögitakse igal sammul ja nad peavad kümneid räuskavaid telefonikõnesid ja avaldusi tegema, et kuhugi automaati kinni jäänud raha vms. tagasi saada. :argue
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

vtl kirjutas: ...
Ok-ok, Sinu võit. Neste on tore ja usaldusväärne, mul on foobiad lihtsalt :oops: .
vtl kirjutas:Lihtsalt inimesi on kahte liiki - ühed saavad asjaajamisega sujuvalt ja esimese katsega hakkama, teisi nöögitakse igal sammul ja nad peavad kümneid räuskavaid telefonikõnesid ja avaldusi tegema, et kuhugi automaati kinni jäänud raha vms. tagasi saada. :argue

Kahjuks pole isiklikult ühegi raha või kaarte sööva ettevõttega suhelnud ja ei oska neid räuskamisi kommenteerida :wink: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
tiitv
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tiitv »

Väike OT, aga kütusehindade juures 15...25 senti soodustust on lausa mõnitamine (95 maksab umbes nii palju):

statoil 50*18,15 = 907,50
pronksklient statoil 50*18,00 = 900,00
neste 50*17,90 = 895,00

Umbes 200 liitri pealt tuleb ÜKS liiter nn tasuta kui kasutada automaattanklat, seega soodsamast hinnast ei ole juttugi.

Olude sunnil kasutan ma ka Olerexi tanklat, vot see on ebameeldiv.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ma tahtsin just kirjutada, et kas on mõtet, selle "super 1,3 %" ale pärast tanklat valida, kuhu sisse keerata. Ok, see on aastas u. 500 krooni võitu aga ikkagi mõnitamine. Mõelge, et keegi pakub sulle kaupluses 1,3% alet, ausalt ma saadaks selle müüja p***se. 40 senti alet on u. 2 %, see on ikka tohutu võit. :lol:

OT: Muuseas pole ma üldse oma raha üle pahane.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
vaix
Mudder

Postitus Postitas vaix »

tiitv kirjutas:

statoil 50*18,15 = 907,50
pronksklient statoil 50*18,00 = 900,00
neste 50*17,90 = 895,00

Umbes 200 liitri pealt tuleb ÜKS liiter nn tasuta kui kasutada automaattanklat, seega soodsamast hinnast ei ole juttugi.
olen lugenud seda jutukest siin algusest peale ja ei ole jaksanud midagi öelda aga nüüd ikka peab midagi mainima siis süda rahul :D
mis siis öelda tahaks , et ise olen paadunud automaatjaamade klient ei suuda neid järtse kannatada seal teistes. on ka minul korra mingi jama olnud kaardiga automaattanklas aga seegi lahenes väga kiiresti ja positiivselt kusjuures see oli seal haapsalu ainukeses nestes.
ise ei ole paadunud neste fän tangin ka unos 8) . siis tahaks öelda veel et alles hiljuti olin statoilst kahmamas ühte kabanossi pluss sinna joogid,kommid ,jäätis ja igast muud jama ja kui olin leti ääres siis... vabandage kaardiga ei saa maksta,minu arust sama häiriv kui probleemid automaadis muidugi kui raha bronnib ära siis küll pahasti.ühesõnaga probleeme on igalpool aga minu arust loogiline ka sest meil ju tehnika sajand ja tehnika ikka veab alt mitte rohkem seda on.
ja lõpuks veel seda et ma ei tea kas see on kõigil aga minu neste kaardil on küll veel -15 sentti liitrilt nii et vahe ikkagi tuleb võrreldes statoiliga päris suur arvestades kui palju sõidan.
aga lõppude lõpuks on meil tanklaid nii palju et kui kellegile miski ei meeldi siis palun kilomeetri raadiuses kolm järgmist tanklat.
sellised väikse inimese mõtted minult Vaiko
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

vaix kirjutas: ja lõpuks veel seda et ma ei tea kas see on kõigil aga minu neste kaardil on küll veel -15 sentti liitrilt nii et vahe ikkagi tuleb võrreldes statoiliga päris suur arvestades kui palju sõidan.
See "päris suur" vahe tuleb täpselt 5 senti Neste kasuks. Eraisikukaartide puhul annab Statoil -35 senti ja Neste -15 senti. Kuna neste tavahind hind on -25, siis 15+25=40 senti.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

tarmo kirjutas:
vaix kirjutas: ja lõpuks veel seda et ma ei tea kas see on kõigil aga minu neste kaardil on küll veel -15 sentti liitrilt nii et vahe ikkagi tuleb võrreldes statoiliga päris suur arvestades kui palju sõidan.
See "päris suur" vahe tuleb täpselt 5 senti Neste kasuks. Eraisikukaartide puhul annab Statoil -35 senti ja Neste -15 senti. Kuna neste tavahind hind on -25, siis 15+25=40 senti.
Ja see teeb -0,25% seda on tõesti palju. :lol:
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
vaix
Mudder

Postitus Postitas vaix »

erik kirjutas:
tarmo kirjutas:
Ja see teeb -0,25% seda on tõesti palju. :lol:
ja see arvuta nüüd sellega et eelmine aasta oli läbisõit 80000km siis arvan et hakkab juba looma?
tiitv
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tiitv »

vaix kirjutas: ja see arvuta nüüd sellega et eelmine aasta oli läbisõit 80000km siis arvan et hakkab juba looma?
Sa võitsid 22 liitrit kütust, kui:
1. autol kütusekulu on 10 sajale
2. sa ei tangi üheski teises tanklas

Olgu, kütuse hinnad on vahepeal järsku tõusnud, varem sai tasuta liitri kiiremini ümmarguselt 1-2 paagitäit aastas võitsid. Sellise läbisõidu juures on see piisk meres.
Kasutaja avatar
vaix
Mudder

Postitus Postitas vaix »

tiitv kirjutas:
vaix kirjutas: ja see arvuta nüüd sellega et eelmine aasta oli läbisõit 80000km siis arvan et hakkab juba looma?
Sa võitsid 22 liitrit kütust, kui:
1. autol kütusekulu on 10 sajale
2. sa ei tangi üheski teises tanklas

Olgu, kütuse hinnad on vahepeal järsku tõusnud, varem sai tasuta liitri kiiremini ümmarguselt 1-2 paagitäit aastas võitsid. Sellise läbisõidu juures on see piisk meres.
kui näpuga näidata siis aga on ju odavam!!! ja nagu nii tangin enamus aega mujal kui eestis nii et kogu arvutus mõtetu kuigi jah mujalgi olen neste klient.
aga point ei ole selles hoopis selles ,et neste minu arust nagu ei ole rohkem rahva vaenlane kui mõni teine tankla, nagu siin alateemas materdatakse maapõhja.
ja minu jaoks jääb asi ikka nii ,et tangin nestes ja sealt sõidan statoili ja ostan kabanossi ja bounty jäätist 8)
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Jah,kui see ale oleks protsentidega,mitte näruste sentidega,siis võibolla oleks asjal jumet.Mida kallimaks liiter läheb,seda mõttetumaks muutub ale.Miski kilo krooni vahet aastas on ikka jumala savi,selle eest ei saa paagitäit kütetki.Aga ei mäleta juhust,et raha eest kütuse ostmisel oleks mingeid komplikatsioone tekkinud.Tõsi meil maal pole ka pikki järjekordi.

Ise 3 aastat vaid Statoili kütust tarbind ja pole probleeme olnud.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

vaatan,vaatan,mõtlen,vaatan.
olen ise ka neste ja statoili klient. sõidan muidugi hulka vähem läbi,kui eespool kõneleja.maksan alati sulas,et vältida igasugu probleeme.võime siin kiruda ja vanduda nii,et... ja mis me sellest võidame? veel kord,maksta,mis maksab ja edasi sõita :bang:
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Poetaks ka mõne sõna Neste kaitseks.
Viimased neli aastat kasutanud enamasti Neste kütust,nii diislit kui bensiini,siiani rahul.Kolme auto aastne läbisõit kokku on ~60 000 aastas.
Eelmise aasta alguses korra kasutanud nurgatagust bensukat ja BMW diisel vajas pihustite vahetust.
Mõned korrad on Neste enda kaardiga jamasid olnud,kui kõik on lahenenud kiirelt ja rahuldava tulemusega.
Hädapärast üritanud ka Statoilist tankida,ALATI on mõned näljased ees olnud.Varsti hakkavad Hesburger ja McDonald's kütet müüma.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”