Starter 2.5 Wrangleril
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Starter 2.5 Wrangleril
Tere!
Kuna starter vingub auto käivitamisel suht kõvasti ja kõik tundemärgid ka pendiksile viitavad, siis küsin, kust ja mis hinnaga uue starteri pendiksi saab? On neid B osana ka saada ja kui on, siis mis on hinnavahe?
Masinaks on 1990. aasta Wranger, 2.5 mootor, vististi 76 kW.
Kuna starter vingub auto käivitamisel suht kõvasti ja kõik tundemärgid ka pendiksile viitavad, siis küsin, kust ja mis hinnaga uue starteri pendiksi saab? On neid B osana ka saada ja kui on, siis mis on hinnavahe?
Masinaks on 1990. aasta Wranger, 2.5 mootor, vististi 76 kW.
Enamus ajast kahel rattal.
No palja pendiksi vahetusega peaks hakkama saama: kui pendiksi taha saab, veab mootori kenasti käima. Seega tervet starterit pole vaja.
Samas ei ütle need nimed mulle hetkel midagi; on neil mingit kodulehte, kontaktandmeid?
Top Parts kodulehe leidsin ja sain ka kontaktandmed, helistan sinna.
Samas ei ütle need nimed mulle hetkel midagi; on neil mingit kodulehte, kontaktandmeid?
Top Parts kodulehe leidsin ja sain ka kontaktandmed, helistan sinna.
Enamus ajast kahel rattal.
Mõtlesin Top Partsi, Us Partsi ja American Beauty´it - kõik kolm tegelevad usakate juppidega ja pakuvad tihti suht erinevaid hindu. Ei ole kindel, kas bendiksit eraldi müüakse. Vähemalt mulle sellist varianti ei pakutud. Kui sa otsingut kasutad siis on siin foorumis olnud juttu ka starterite remondist ja vahetusfondiga uute ostust. Kahjuks ei ole praegu endal aega neid su jaoks välja otsida.
madis
madis