Starter 2.5 Wrangleril

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
rallitaja
Rookie

Starter 2.5 Wrangleril

Postitus Postitas rallitaja »

Tere!

Kuna starter vingub auto käivitamisel suht kõvasti ja kõik tundemärgid ka pendiksile viitavad, siis küsin, kust ja mis hinnaga uue starteri pendiksi saab? On neid B osana ka saada ja kui on, siis mis on hinnavahe?

Masinaks on 1990. aasta Wranger, 2.5 mootor, vististi 76 kW.
Enamus ajast kahel rattal.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Mulle sebiti starter vahetusfondiga 2500 - EEKi eest. Kui sa kusagilt odavamalt ei leia, siis võin täpse koha ka välja uurida. Sama hinnaga ei tea lubada, sest käigus olid tuttavate firmasoodustused. Aga esimese hooga võid sa Partsudest ja AB-st uurida.

Madis
rallitaja
Rookie

No palja pendiksi vahetusega peaks hakkama saama: kui pendiksi taha saab, veab mootori kenasti käima. Seega tervet starterit pole vaja.
Samas ei ütle need nimed mulle hetkel midagi; on neil mingit kodulehte, kontaktandmeid?

Top Parts kodulehe leidsin ja sain ka kontaktandmed, helistan sinna.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Mõtlesin Top Partsi, Us Partsi ja American Beauty´it - kõik kolm tegelevad usakate juppidega ja pakuvad tihti suht erinevaid hindu. Ei ole kindel, kas bendiksit eraldi müüakse. Vähemalt mulle sellist varianti ei pakutud. Kui sa otsingut kasutad siis on siin foorumis olnud juttu ka starterite remondist ja vahetusfondiga uute ostust. Kahjuks ei ole praegu endal aega neid su jaoks välja otsida.

madis
rallitaja
Rookie

Helistasin Top Partsi. Müüvad pendiksit eraldi küll ja ilmselt toon selle sealt ära ka. Hind pidavat olema alla 300 krooni, mis on igati vastuvõetav.

Seega praeguseks on mure lahendatud.

Ahjaa, läks meelest - aitäh on ka vaja öelda juhiste jagajale. Aitäh, nohik!
rallitaja
Rookie

Siiski-siiski, ei leitud nii vanale autole pendiksit. Terve starteri tellimine läheb ligi 3000 maksma. Aga pole probleemi, kannatame välja. :)
Kasutaja avatar
hamann
Mudder

Postitus Postitas hamann »

Algul proovi törts õli vahele ajada. Mu vanamehel ka bendiks pinises ja jäi kinni siis natuke määris ja nyyd käib nagu uus. aga vaata et harjasid ära ei tõmba.
+37258117700
rallitaja
Rookie

Sai starter küljest ära võetud ja võrreldes seni nähtud starteritega, on see ikka päris pisike. Tähtvõtmega pidi veel polte keerama, et kätte saada. Eks katsetab.
kunomets
Fitting 38"

Postitus Postitas kunomets »

Mul 2,5 aut 87a. chero starter riiulis olemas. 1k raha .56667685 Kuno
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”