Kes pakub väiksemat hi-lifti
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
-
vtl
- asjade olemus - see on imelihtne
Kes pakub väiksemat hi-lifti
Kas keegi pakub ka 48"-st väiksemat hi-lifti või tuleb saag pihku võtta? Soov oleks vidin tõsta Wrangleri 90cm laiusesse pagasnikusse, seega 35" oleks paras mõõt. Eks ta metsas tiba lühikeseks võib jääda, aga üks vanasõna ütleb, et parem lühem tungraud alati pagasnikus kui 60" latt kodus.
-
vtl
Oled Sa kindel, et 60"? See on üle 1.5m pikk (nagu lühemat kasvu naisterahvas) ja ei mahu c-piilari külge püsti seisma ka siis, kui 10cm maha vôtta. Vôi sôidad Sa lahtise katusega...?tanel kirjutas:Mina võtsin Aabe-st vist 60-se t-max'i ja kaksasin rellakaga jupi maha otsast (mingi 10 cm vast). Paigutasin ta üldse püsti vastu c-piilarit ja vedasin rihmadega kinni.
Mingi 35" vms on ilmselgelt mänguasi, kui auto maa peale kangutamiseks läheb kuskil pehmemas kohas...
Ma arvan, et pigem oli tegu ikka 48" (122cm) isendiga, millelt Sa 10 senti ehk 4 tolli maha vôtsid.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ma usun, et sa pole ainus Wrangleri omanik,kes sed riistapiuud endaga metsas kaasas kannab ja suurematest modidest pole nagu seni kuulnud.
Kas wrangleri tagaistme tagune pairuumi laius on tõesti vaid 90cm?
Kas wrangleri tagaistme tagune pairuumi laius on tõesti vaid 90cm?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma keevitasin käepideme pikemaks. Kui lühemaks teed, pead ise sadakond kilo juurde võtma.vtl kirjutas:Ma vaatasin seda t-maxi 48"-st, aga sellel peaks peale lati ka käepidet lôikuma hakkama, sest muidu ei mahu risti ikka ära.tai kirjutas:Tõenäoliselt on sul lihtsam reguleerida ise selle lifti pikkus sest hinnavahet seal suurt ei ole.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Kes pakub väiksemat hi-lifti
Metsas alla 42" hi-lift... ma kardan, et jääd hättavtl kirjutas:Kas keegi pakub ka 48"-st väiksemat hi-lifti või tuleb saag pihku võtta? Soov oleks vidin tõsta Wrangleri 90cm laiusesse pagasnikusse, seega 35" oleks paras mõõt. Eks ta metsas tiba lühikeseks võib jääda, aga üks vanasõna ütleb, et parem lühem tungraud alati pagasnikus kui 60" latt kodus.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
48 " hi-lift mahub ilusasti pagasiruumi ära, kui sa jätad selle rattakoobaste peale toetuma. Endal pagasiruumi alumine ots muud nodi täis ja rattakoobaste peal ilutseb rihmadega kinni tõmmatud hi-lift. Minu silmis ei ole tungil mõtet, kui ta auto tõstmiseks liiga lühike on. Aga eks iga mees otsustab enda auto varustuse ise.
madis
madis
-
vtl
Mul on mitmeid põhjuseid, miks ma ei taha hi-lifti rattakoobaste peale panna. Võib-olla on seal ees juba näiteks õngeridvad vms.nohik kirjutas:48 " hi-lift mahub ilusasti pagasiruumi ära, kui sa jätad selle rattakoobaste peale toetuma. Endal pagasiruumi alumine ots muud nodi täis ja rattakoobaste peal ilutseb rihmadega kinni tõmmatud hi-lift.
Ausalt öeldes ei saa mina aru valdavast seisukohast "kas kõik/maksimum või mitte midagi".nohik kirjutas:Minu silmis ei ole tungil mõtet, kui ta auto tõstmiseks liiga lühike on. Aga eks iga mees otsustab enda auto varustuse ise.
Kui 90cm latt tõesti lühikeseks jääb, siis aretab lihtsalt mingi noti alla, kasvõi varurattast.
Eks igaüks vaata asja oma mätta otsast. Mul nimelt Wrangleril tõste ja 32" rehvid, mis kahjuks ei mängi väiksema hi-liftiga eriti välja. Samas kui sa ei taha eriti oma auto pagasiruumi raiskama hakata, siis on Wrangleritel ju kapoti all aku kõrval tung olemas.vtl kirjutas:Mul on mitmeid põhjuseid, miks ma ei taha hi-lifti rattakoobaste peale panna. Võib-olla on seal ees juba näiteks õngeridvad vms.nohik kirjutas:48 " hi-lift mahub ilusasti pagasiruumi ära, kui sa jätad selle rattakoobaste peale toetuma. Endal pagasiruumi alumine ots muud nodi täis ja rattakoobaste peal ilutseb rihmadega kinni tõmmatud hi-lift.
Ausalt öeldes ei saa mina aru valdavast seisukohast "kas kõik/maksimum või mitte midagi".nohik kirjutas:Minu silmis ei ole tungil mõtet, kui ta auto tõstmiseks liiga lühike on. Aga eks iga mees otsustab enda auto varustuse ise.
Kui 90cm latt tõesti lühikeseks jääb, siis aretab lihtsalt mingi noti alla, kasvõi varurattast.
madis