Bensiini tagasivoolu klapp?TSJ kirjutas:Viliseb igal ajal kohapel töötates kui ka sõites. Ja mootoriks 4.0 bensiin sellel ei ole turbot. Vilin tuleb kusakilt pritsungi juurest.
Cherokee 4,0 viliseb kusagilt pritsungi juurest?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- erik
- Aktiivne Pikendus
Ma panen selle teema varsti kinni, kui algataja ei taha, et teda aidatakse ja abistajad ei taha kedagi aidata vaid lolli juttu rääkida. Pmst kaks lehekülge mõtetut juttu krt. TSJ proovi neid lekkeid avastada eelkirjeldatud viisil ja kui saa sellega hakkama ei saa, siis pöördu teenindusse, ala "carservice". Ja kui midagi ei leki, siis on mingi muu viga, mida on pmst võimatu läbi foorumi avastada, nii, et ikkagi pöördu teenindusse. Ja oleks väga kena, kui said oma probleemile lahenduse ja selle põhjuse siia kirjutad.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Mul on sama kamm kestnud tykimat aega - oma poolteist aastakest ehk isegi. Cleaneriga püülesiristamine ei and mäletatavasti miskit tulemust. Ja õrna vile tõmbabki üles just veo ajal(mitte kohapeal)koormuse tugeval pääleandmisel ja siis pedaal tagasi üles lastes - tegelikult siuke puhas turbo hääl, mis on kahjuks võimatu tavalise 4.0 bensamootoriga......
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kui päris aus olla, siis selline vile on olnud ka meie jeepi mootoril. Otsisin ka seda tükk aega ja ei leidnud midagi. Nüüd on see vile ka ära kadunud tõenäoliselt vilistas kuskilt TPS sensori juurest, sest peale selle vahetamist kadus ka see heli. Aga kindel ei saa ka olla, sest see vilin kadus vahetevahel ka ennem sensori vahetamist.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
TPS e. Throttle Position Sensor on segusiibri asendi andur. Segusiiber (pritsungiga mootoritel käib sealt küll ainult läbi
) on selle junni sees, kuhu läheb õhufiltrist jäme kummivoolik, andur on selle tagumisel küljel:

Ma kahtlen, kas andur saab vilet põhjustada, tal ju otseselt kontakt sisselaskes liikuva õhuga puudub, siibri võlli ots liigutab potekat.
Minul tuleb vile alates ca 2000 pöördest siis juurde kui originaalfiltri asemel koonus on kapotiall, seega vaatks mina ikkagi veelkord üle filtrikarbi ja tee sealt kollektorini.

Ma kahtlen, kas andur saab vilet põhjustada, tal ju otseselt kontakt sisselaskes liikuva õhuga puudub, siibri võlli ots liigutab potekat.
Minul tuleb vile alates ca 2000 pöördest siis juurde kui originaalfiltri asemel koonus on kapotiall, seega vaatks mina ikkagi veelkord üle filtrikarbi ja tee sealt kollektorini.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks