Cherokee 4,0 viliseb kusagilt pritsungi juurest?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

TSJ
Rookie

Cherokee 4,0 viliseb kusagilt pritsungi juurest?

Postitus Postitas TSJ »

Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud!
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Sisselaske kollektori tihend ehk väsinud.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Lase töötavale mootorile sisselaske liidetele garbcleanerit või prakecleanerit ja kui pöörded tõusevad siis on kuskilt tihend või liide ära...
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmu »

Sama võid teha kolled veega yle valades
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Viimane ei näita väiksemaid lekkeid aga abiks on küll.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
erco
Got ARB and Nitrous?

Re: cherokee vilseb

Postitus Postitas erco »

[quote="TSJ"]Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud![/quote]
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas grand-cherokee »

erco kirjutas:
TSJ kirjutas:Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud!
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.
sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teema
erco
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas erco »

[quote="grand-cherokee"][quote="erco"][quote="TSJ"]Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud![/quote]
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.[/quote]

sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teema[/quote]

aga see vile või ingumine tuleb siis kui kaasi annan,muidu pole või kui püsikiirusehoidja on peal ja mäest üles sõidan hakkab vinguma.
maffia666
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas maffia666 »

erco kirjutas:
grand-cherokee kirjutas:
erco kirjutas: tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.
sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teema
aga see vile või ingumine tuleb siis kui kaasi annan,muidu pole või kui püsikiirusehoidja on peal ja mäest üles sõidan hakkab vinguma.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=931 ... ight=vilin
TSJ
Rookie

Postitus Postitas TSJ »

See vilin mis minu isendil on just kui nagu mingi hoiatus sireen. Hakkab lihtsalt mingi hetk pinisema. Kui mootor seisma jätta ja uuest käivitada ei ole seda enam. Mingi aja käib ja hakkab jälle ja jääb ka vahest töötava mootoriga vait.
erco
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas erco »

[quote="TSJ"]See vilin mis minu isendil on just kui nagu mingi hoiatus sireen. Hakkab lihtsalt mingi hetk pinisema. Kui mootor seisma jätta ja uuest käivitada ei ole seda enam. Mingi aja käib ja hakkab jälle ja jääb ka vahest töötava mootoriga vait.[/quote]

siis võimalik et meil probleem erinev.äkki sul tuledelüliti meeldetuletus sireen kuidagi lühises,kui ukse lahti teed annab märku et tuled põlevad.
see lihtsalt oltus.
TSJ
Rookie

Postitus Postitas TSJ »

Ei ole tuledelüliti sireen.
erco
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas erco »

[quote="TSJ"]Ei ole tuledelüliti sireen.[/quote]

kust poolt sul see vilin tuleb,minul kostub see paremalt poolt,seat kuskilt kus turbo asub
erco
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas erco »

[quote="erco"][quote="TSJ"]Ei ole tuledelüliti sireen.[/quote]

kust poolt sul see vilin tuleb,minul kostub see paremalt poolt,seat kuskilt kus turbo asub[/quote]

mina saan seda vilinat ainult sõiduajal kuulata seistes ei vilise,isegi kui kaasi annan.
TSJ
Rookie

Postitus Postitas TSJ »

Viliseb igal ajal kohapel töötates kui ka sõites. Ja mootoriks 4.0 bensiin sellel ei ole turbot. Vilin tuleb kusakilt pritsungi juurest.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”