Cherokee 4,0 viliseb kusagilt pritsungi juurest?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee 4,0 viliseb kusagilt pritsungi juurest?
Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud!
Tänud!
Re: cherokee vilseb
[quote="TSJ"]Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud![/quote]
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.
Tänud![/quote]
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teemaerco kirjutas:tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.TSJ kirjutas:Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud!
[quote="grand-cherokee"][quote="erco"][quote="TSJ"]Mure siis järgmine ,et Cherokee 4.0 136 kw 91 a. hakkab sooja mootoriga kusakilt pritsungi juurest vilistama. Ei saa ka täpselt aru kust see tuleb. Vaakumi voolikud kõik üle kontrollitud ja paistavad terved. Oskab keegi nõu anda?
Tänud![/quote]
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.[/quote]
sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teema[/quote]
aga see vile või ingumine tuleb siis kui kaasi annan,muidu pole või kui püsikiirusehoidja on peal ja mäest üles sõidan hakkab vinguma.
Tänud![/quote]
tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.[/quote]
sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teema[/quote]
aga see vile või ingumine tuleb siis kui kaasi annan,muidu pole või kui püsikiirusehoidja on peal ja mäest üles sõidan hakkab vinguma.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=931 ... ight=vilinerco kirjutas:aga see vile või ingumine tuleb siis kui kaasi annan,muidu pole või kui püsikiirusehoidja on peal ja mäest üles sõidan hakkab vinguma.grand-cherokee kirjutas:sinupuhul on ventika rihma tugi rullikute laagrid. Omal sama teemaerco kirjutas: tere. mul juhtus täna sama asi 2.5 td 97a.hakkas vilisema,aga viliseb nii külma kui ka sooja mootoriga,ise kahtlustasin seoses turboga midagi aga ei tea täpsemalt millega on tegu.kui oma veale vastuse saad äkki annad mulle ka teada.Ette tänades.
[quote="TSJ"]See vilin mis minu isendil on just kui nagu mingi hoiatus sireen. Hakkab lihtsalt mingi hetk pinisema. Kui mootor seisma jätta ja uuest käivitada ei ole seda enam. Mingi aja käib ja hakkab jälle ja jääb ka vahest töötava mootoriga vait.[/quote]
siis võimalik et meil probleem erinev.äkki sul tuledelüliti meeldetuletus sireen kuidagi lühises,kui ukse lahti teed annab märku et tuled põlevad.
see lihtsalt oltus.
siis võimalik et meil probleem erinev.äkki sul tuledelüliti meeldetuletus sireen kuidagi lühises,kui ukse lahti teed annab märku et tuled põlevad.
see lihtsalt oltus.