Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Nii, garaažist tagasi, kell on hetkel 03:50 . Keevisetööd nüüd tehtud kuid ommicul kel 9:00 jälle tagasi käimakotti vahetama. Alla sai siis pandus uued Reduktor sillad , uus karteri kaitse ja muud pudi-padi. Kurb tõsiasi see et tuleme kohale ilma piduriteta, kuna vanad pidurikettad jäid madalaks ja vitara omi polnud kohe võtta. Läbi suurte pingutuste vast ehk ikka reedeõhtuks Olli juurde. Seal siis lobiseme edasi.
Laupäevaks lisandus veel nissan patrol eile õhtul kell üks lõpetsime vintsi paigaldamise ja alla läksid minu vanad kummikud laenuks . Täna lähme proovime kuidas tramm liigub ja kudas vints kerib , et vältida laupäevaseid viperusi .
Tere Hommikut!
Härrased fotoaparaadi omanikud, palun olge head ja võtke kaasa ka andmete edastuseks juhe , et saaks kohapeal ka kohe fotomaterjali analüüsida
Juska ma tulen täna juba sauna
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
no nii kopra trass läbitud,üritus oli muidugi mega.ja seltskond väga lahe suured tänud ollile öömaja eest ja sauna eest.ja admiralile ka suured tänud.huvitav kus siis järgmine sõit toimub kas kuskil kaugemal või on lehtses veel mõni selline kohta nagu oli kopra trass.ega siis midagi järgmise korrani.
täname osavõtu eest. Boob sina oled mees,päästsid peaaegu cherode au ja uhkuse sa jõudsid autoga vähemalt kogunemis kohta. Muidu oli kõik OK välja arvatud lagunev tehnika.
maasikas kirjutas: Muidu oli kõik OK välja arvatud lagunev tehnika.
Äkki peaksite cherode poole vaatama
Saan aru et Teil oli sama lõbus kui meil Alansil. Aga küll me veel metsas näeme, Raisk!
Tervitustega jeebukarastaja Urmas.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.