Härrased härrased..... Me läheme ikka Juska juurde metsa närve rahustama ja õhtul sauna mitte "asju klaarima"frontera001 kirjutas:kuradi oll (angela)ma sulle teen mirjameks reedel sinupool klaarime
CHEROD vs L-Viru KOPRA trassil 22.03
Moderaator: Moderators
Merelase palvel siis kogunemiskoha koordinaadid ja kellaajad...
59°15'41.50'' 25°49'52.40'' on kogunemiskoha koordinaadid.
http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... ce672bc532
Kogunemine siis laupäeval kell 8:30, väljasõit umbes kell 9:00.
59°15'41.50'' 25°49'52.40'' on kogunemiskoha koordinaadid.
http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... ce672bc532
Kogunemine siis laupäeval kell 8:30, väljasõit umbes kell 9:00.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Nii, garaažist tagasi, kell on hetkel 03:50
. Keevisetööd nüüd tehtud kuid ommicul kel 9:00 jälle tagasi käimakotti vahetama. Alla sai siis pandus uued Reduktor sillad , uus karteri kaitse ja muud pudi-padi. Kurb tõsiasi see et tuleme kohale ilma piduriteta, kuna vanad pidurikettad jäid madalaks
ja vitara omi polnud kohe võtta. Läbi suurte pingutuste vast ehk ikka reedeõhtuks Olli juurde. Seal siis lobiseme edasi. 
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"
Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Tere Hommikut!
Härrased fotoaparaadi omanikud, palun olge head ja võtke kaasa ka andmete edastuseks juhe , et saaks kohapeal ka kohe fotomaterjali analüüsida
Juska ma tulen täna juba sauna
Härrased fotoaparaadi omanikud, palun olge head ja võtke kaasa ka andmete edastuseks juhe , et saaks kohapeal ka kohe fotomaterjali analüüsida
Juska ma tulen täna juba sauna
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
-
frontera001
- Off Roader Wannabe
no nii kopra trass läbitud,üritus oli muidugi mega.ja seltskond väga lahe suured tänud ollile öömaja eest ja sauna eest.ja admiralile ka suured tänud.huvitav kus siis järgmine sõit toimub kas kuskil kaugemal või on lehtses veel mõni selline kohta nagu oli kopra trass.ega siis midagi järgmise korrani. 
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Äkki peaksite cherode poole vaatamamaasikas kirjutas: Muidu oli kõik OK välja arvatud lagunev tehnika.
Saan aru et Teil oli sama lõbus kui meil Alansil. Aga küll me veel metsas näeme, Raisk!
Tervitustega jeebukarastaja Urmas.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
eks reedel sinupool klaarime