Kogemused politseiga!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Re: to Kondimurdja and the others

Postitus Postitas raimo »

mimuline kirjutas:kes meist on võtnud viimasel aastal liikluseeskirja kätte ja läbi lugenud - mõttega. Pakun, et mitte keegi või siis selle foorumi vähesed asunikud...
...Samasugune sõnaseletus on ka numbrimärgi kohta mis peab olema päevasel ajal loetav 50m ja pimedal ajal 25m pealt...
Ega sa ise vist kah ei ole liiklusseadust lugenud. Tegelikkuses peab riiklik registreerimismärk olema valge ajal loetav neljakümne meetri pealt.

https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=771906
2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Madis kirjutas:
raimo kirjutas:
tarmo kirjutas:Tehke ikka BE/CE kat ära - mööda külgi kindlasti maha ei jookse ja saate rahuliku südamega rekkamees olla järgmine kord 8)
Üle 5k (+oma aeg) ei tohiks ka tänapäeval maksma minna (BE siis, CE veidi kallim).
Just olen lõpetamas CE koolitust ja hind oli 7200 pluss ARK eksam.
Mis lõppsummana teeb........?
Vist on odavam ja kiirem lahendus ehitada treilajunn kuhu esirattad peale toetuvad - ja tuld. Treila sild(piduritega) on olemas, nüüd vaid vaja leida pisut aega. Olen siis loll ja oskamatu edasi, aga vähemalt legaalne.
Riigilõiv eksami ja uue juhiloa eest on 1140.- Seega 8340 EEK juhul kui nii kooli kui ka ARK eksamid esimese korraga ära teed.
2004.WJ.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Näitaks näpuga politsei poole ja teeks häbi häbi.
Täna hommikul Haapsalust Sauele sõites jäi silma tumeroheline LC 120.Sõit toimus enamasti keset teed või vastassuunavööndis.Helistades Haapsalu politseile ja kirjeldades ees toimuvat,öeldi et enne Harjumaad patrulli ei ole.Laitses helistasin uuesti,Harjumaale on teatatud sain vastuseks.Enne Laagri Nestet olime korra kõrvuti,ei saanud mina aru kas vend sõitis või magas rooli taga,läksin tankima.Kui see sama tegelane peaks seda lugema(14 ZGV),siis täna ilmselt temal vedas,kui linna vahel avariid ei tee.
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Paar nädalat tagasi peeti kinni Tallinnas Telliskivi tn. pööramisel, eelnevalt veel viisakalt jalakäija ületee lasknud ja politseisõiduk oli ca 20m eemal. . - põhjust ei öeldud, ennast ei esitletud, kõnniti ümber auto (tegemist minul 2005a pego partneriga), juhiluba oli taskus, kuid kahjuks ei leidnud sõiduki dok. ülesse (olid autos küll, teeninduses leidsin kindlast kohast :) ütl. vabandades et ei leia dok. ja kohe miilitsal silm säras: djate pjalju trahv on - 3000 ja palun tulge kaasa. Värvides nissan oli, aga ilma arvutita. Autos hakkas 3000 kr jutt trahvist ja infost küsis valet sõiduki nr ja mille peale siis läks teine vend välja. Tekkis küll selline altkäemaksu küsimise moodi olukord, mina põhimõtteline sellise asja vastane, ütl. palju see komisjonis tuleb, see peale vahtis lolli näoga otsa mulle, mina et mul pole 2004a. ühtegi rikkumist ja rapla politsei on korduvalt kontrollinud arvutist kui mul pole sõiduki.dok. ühes või on valed kogemata kaasas. Infost öeldi mingi mazda nr ja selle peale mina hakkasin jaurama- paras tsirkus oli - tehti siis kirjalik paber hoiatuse kohta.
Asi mis jäi kripeldama e ma ei saanud ühtegi paprat selle kirjaliku hoitause kohta, või ei antagi?
Kuigi jäi küll mulje et täidetakse plaani või tahetakse altkäemaksu.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Ei,hoiatuse kohta ei antagi sulle paberit.See läheb lihtsalt neil seal kuskile kirja.
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

fagott kirjutas:Ei,hoiatuse kohta ei antagi sulle paberit.See läheb lihtsalt neil seal kuskile kirja.
Kuidas siis nii? Paar aastat tagasi sai mu abikaasa kirjaliku hoiatuse ja sai ka vastavasisulise "dokumendi".
2004.WJ.
erkki1
Rookie

Postitus Postitas erkki1 »

Arvata on, et ta sai hoiatus trahvi otsuse, siis saab ka otsuse koopia, suuline hoiatus on ainult ühes eksemplaris ja see kantakse ka andmabaasi.
+37255663384
simpson
Rookie

Postitus Postitas simpson »

Väga segane värk, suuline pannakse kirja ja kirjalikku ei väljastata :lol:
On ikka banaanivabariik.
Kodanik2
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Kodanik2 »

Seaduses on ainult termin "Hoiatus" Selle vormistamine paberil on tulnud punktide lugemise vajadusest. Sealt ka praktika erinevus erinevate prefektuuride ja nende allüksuste vahel. Seaduses on ka veel hoiatus trahv. Sellest peab saama teise eksemplari.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Sõber sai öösel kell 00.50 metsapetuse eest trahvi
http://www.zone.ee/karuuu/otsus.jpg

Ei ole normaalne mu meelest :8ball:
tartuoffroad.ee
5581340
heeringas
Rock Crawler

Postitus Postitas heeringas »

Ei tea kas ta oli enne fosvorit joonud, et see urineerimine silma paistis :lol:
HEIKER OÜ
5057572 Heiki
heeringa@hot.ee
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

MahviaDeTyrk kirjutas:Sõber sai öösel kell 00.50 metsapetuse eest trahvi
http://www.zone.ee/karuuu/otsus.jpg

Ei ole normaalne mu meelest :8ball:
§ 262. Avaliku korra rikkumine

Avalikus kohas teiste isikute rahu või avaliku korra muu rikkumise eest - karistatakse rahatrahviga kuni sada trahviühikut või arestiga.

Sellisest trahvist polegi veel kuulnud,keset päeva linnas sees on vist ennegi olnud.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

mina sain täna,turvavööta sõidu eest 6sotti.krt :evil: olen juba pikemat aega korralik juht ja panen turvavöö kinni,ja ei riku ka muidu liiklust.
täna oli vaja ainult mõnikümmend meetrit sõita.
(rikun: kui iust metsast tulles porise maasturiga)...
viimane jama oli aastaid tagasi,kui laenasin tuttava politseiniku käest ford transitit,milleloli just kindlustus ja ülevaatus läbi saand.tema teada pidid veel kehtima ja mina loll ei kontrollind veel ka. ei mäleta palju sain,aga moraal selles,et tema läks sama õhtu veel ühe töökaaslase juurest teisele töökaaslasele laudu vedama... eesti vabariik või politsei riik.MENDID pole sõbrad,ega amet.see on HAIGUS. :evil: :bang: :decay
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

RAMBO kirjutas:mina sain täna,turvavööta sõidu eest 6sotti.krt :evil: olen juba pikemat aega korralik juht ja panen turvavöö kinni,ja ei riku ka muidu liiklust.
täna oli vaja ainult mõnikümmend meetrit sõita.
No mida Sa ärpled - vöö oli lahti, mis tähtsust mitu meetrit Sa liikled, SEADUS on kõigile ja kõikjal ühesugune.
RAMBO kirjutas:... eesti vabariik või politsei riik.MENDID pole sõbrad,ega amet.see on HAIGUS. :evil: :bang: :decay
Kle, mine käi ise Rohelise Plangu tagant läbi korra. Sa ise pole järsku piisava aikjuuga varustatud. Vastik on sellist posti lugeda... :twisted:. Kui arenenud riikides on politseinikuks olemine auasi, siis meil nagu mingite rambode sülitada... :evil:
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

sellest, kuhu viib pime seadusetäitmine, räägib ajalugu palju, ei peagi meie tänapäeva tulema...

nii normide kehtestamisel kui nende täitmisel/järelevalvel kui vajalike repressioonide kehtestamisel on arenenud õigusruumis normist endast ülimuslikum normi PROPORTSIONAALSE kohaldamise printsiip.

see aga jääb politseilaupäevakute (mis kestavad vahel ja mõnes valdkonnas päris pikalt) käigus pahatihti tahaplaanile...
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”