Paar nädalat tagasi peeti kinni Tallinnas Telliskivi tn. pööramisel, eelnevalt veel viisakalt jalakäija ületee lasknud ja politseisõiduk oli ca 20m eemal. . - põhjust ei öeldud, ennast ei esitletud, kõnniti ümber auto (tegemist minul 2005a pego partneriga), juhiluba oli taskus, kuid kahjuks ei leidnud sõiduki dok. ülesse (olid autos küll, teeninduses leidsin kindlast kohast

ütl. vabandades et ei leia dok. ja kohe miilitsal silm säras: djate pjalju trahv on - 3000 ja palun tulge kaasa. Värvides nissan oli, aga ilma arvutita. Autos hakkas 3000 kr jutt trahvist ja infost küsis valet sõiduki nr ja mille peale siis läks teine vend välja. Tekkis küll selline altkäemaksu küsimise moodi olukord, mina põhimõtteline sellise asja vastane, ütl. palju see komisjonis tuleb, see peale vahtis lolli näoga otsa mulle, mina et mul pole 2004a. ühtegi rikkumist ja rapla politsei on korduvalt kontrollinud arvutist kui mul pole sõiduki.dok. ühes või on valed kogemata kaasas. Infost öeldi mingi mazda nr ja selle peale mina hakkasin jaurama- paras tsirkus oli - tehti siis kirjalik paber hoiatuse kohta.
Asi mis jäi kripeldama e ma ei saanud ühtegi paprat selle kirjaliku hoitause kohta, või ei antagi?
Kuigi jäi küll mulje et täidetakse plaani või tahetakse altkäemaksu.