Maverick 97a. värin autos neliveo ajal maanteel.
Moderaatorid: jr, Moderators
Mnjah. Õõtsadest on autot tõstetud, seega kardaan on endiselt omal kohal ja muutus ainult pooltelgede nurk. 30 kraadi on suht palju ja kui pooltelje pööris on kulunud võivad need nüüd äärmusliku nurga all vibra küll teha. Aga kuidas tagumise kardaaniga lood on? Või tagaveoga vibra pole?
+372 5028488
Pildid sellest loost http://fotoalbum.ee/photos/snaker/sets/
Tagaveol kõik ok ei mingit vibra!
Tagaveol kõik ok ei mingit vibra!
Seal kus lõppeb asfalt seal ootan sind ma 

Ma olen siin nii ja naa proovinud see 90 kmh oli näide, see lainetus hakkab ka siis kui sõidan 60 kmh ühtlaselt!rommi kirjutas:Mina ei sõida näiteks kunagi jäiga neliveoga maanteel 90km/h. See pole vahekastile just meeldiv ülesanne.
Ega ma tegelt selle asjaga nii kursis polegi äkki ei või neliveoga üldse pikemalt sõita? Lume ja libedaga olen ikka pannud muidu järgi, kuival teel on ikka tagavedu.

- erik
- Aktiivne Pikendus
Krt. naljakas, teljed pole ka väga ekstreemse nurga all. Kardaan ka ei paista seda põhjustavat...
Mine kuhugi tõstukile, tõsta auto üles, veod sisse ja talda, mingi teadjam vend võiks siis auto all uurida seda asja.
ps. Lainetav vibratsioon on tegelikult resonants.
Kuidas tal esidiffer kinnitud on, ka otse poolraamile, või läbi kummi pukside?
Mine kuhugi tõstukile, tõsta auto üles, veod sisse ja talda, mingi teadjam vend võiks siis auto all uurida seda asja.
ps. Lainetav vibratsioon on tegelikult resonants.
Kuidas tal esidiffer kinnitud on, ka otse poolraamile, või läbi kummi pukside?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Ta on kummipukside peal jah ja need täitsa ok, ajasin kangi vahele et äkki seal miskit lahti et pole aga ei loksu ka seal midagi. Ma siin mõtlesin ka, et ajan pukkude peale lasen naisel tallata ja piilun mis seal all toimub. See üritus tuleb järgmise nädala lõpp ette võtta ilmselt.

paistab nii et mul ka midagi taolist viga mis sul,et tekib vibra nii 0-ist kiirendades kui ka kuskil 80 juures tekib sisse,aga seda tagasillaga.homme tagumise silla laiali tõmbama,kardan,et nuudid on parempoolsel rattal läinud,sest kinni istudes käib küll poolass ringi aga ratas mitte,ja seda ainult ühel pool koguaeg,teine käib muretult.eks siis paistab täpsemalt mis läbi on.
pasast välja aitab ainult vints...
Leidsin oma aparaadil vea niimoodi, et esimesed rehvid hakkasid äkki koledal kombel külgedelt kuluma. Olin auto vastne omanik ja roolis ei andnud vale kokkujooks end tunda, seega ei osanud seda meeletut vibra kokkujooksuga seostada. Nüüd kui kõik on paigas võib 4 veol kiirendada ja sõita või 120kmh ja pole mingit vibra.