Saarekoll 2008 järelkajad

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
Vahur
misasi see pidur on?

Postitus Postitas Vahur »

FB kirjutas:Movistar ütles:
Juba päris palju on erinevat jama välja kaevund,kuid korraldaja on nagu maa alla vajunud ja ei kaitse ennast ja üritust kuidagi.

Oletan et rehitseb naabrimehe õunaaeda, lükkab siledaks kilomeetrite kaupa persekeeratud kruusateid, peseb asfalti, klaarib arveid vihaste maaomanikega, annab seletusi politseis, lömitab keskkonnateenistuse ees ja mötleb et miks ma seda üldse teen...?
Hommikul rääkisin Urmasega ja täpselt nii see praegu ongi.
Vestluse käigus tekkis idee korraldada talgud mille käigus suudaksime ehk üheskoos natukenegi teid korrastada,ennast maaomanike ja valla ees rehabiliteerida et säilitada lootus kunagi veel Saaremaal võistlus korraldada.
Ürituse võiks korraldada kahepäevase ja lõpetuseks võiks soovijad näidata oma suutlikust ärajäänud karjäärikatsel(karjääri omanik olevat väga pettunud et maha märgitud rada ei saanud võistlejad ja pealtvaatajad vääriliselt hinnata)
Aga Urmas lubas foorumis täpsemalt teada anda kas,millal ja kui palju rahvast kaasata-inimeste arv pole ilmselt piiratud kuid pehmematesse lõikudesse tuleb võimalikult vähese "rasketehnikaga" ligi minna.
Mina lubasin igatahes appi minna.
Vahur Romet,Carservice tiim,piloot
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

broneeriks ka koha talgutele.
:roll:
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
Kasutaja avatar
Aare
Mudder

Postitus Postitas Aare »

Vahur kirjutas: ".....kuid pehmematesse lõikudesse tuleb võimalikult vähese "rasketehnikaga" ligi minna. "

Kas sahaga murutraktorist oleks kasu? Kui jah siis tuleks ka. :)
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Ka mina olen nõus tulema ja võtma pika Samuri koos lumesahaga.kui kuupäevad sobivad.

http://www.album.ee/node/13990429/50093894[/url]
Viimati muutis tango, K Jaan 30, 2008 5:39 pm, muudetud 1 kord kokku.
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

tai on vana kopist ikka nõus tulema koos või ilma kopata.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Teeme (talgud) ära!

ja siis õhtul teeme Urmasele peksa :D
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Kulgur on nõus tulema seekord Suure QKULGUR-ga. Mille ees loomulikult väike abiline.

Priit
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Tegelikult tekib selline tunne, et kedagi oleks sunnitud vägisi Saarekollile minema ja nu krt kui ma ju ei tahtnud sinna minna ja muidu oli paha ja porine ja märga ja külm ja..... ja korraldus, krt , see ka lonkas..... 8)
Ühesõnaga pigem patsutaks Lombile õlale ja pakuks abi , et tulevikus ühiste jõududega parema tulemuseni saada...

Aga supile tuleks küll kui kuupäev sobib :thumb:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
Kiviraidur
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Kiviraidur »

Arto kirjutas:
Kiviraidur kirjutas:ma ei olegi mingeid tulemusi taga ajanud...
asi on suhtumises...
ja kui ma tahaks tulemusi siis ma caravellega turisti ei sõidaks ju!!!
No mis siis sellel Caravellel nii viga on...
Artole siis veel nii palju, et Caravellel polegi häda mitte midagi aga saa aru...teda ei saa ju võrralda näitex cheroga....ja autod autoeks ega nemad süüdi ole et see korraldus see kord nii läks...
Alansi Offroad Klubi
Kasutaja avatar
FB
Fitting 38"

Postitus Postitas FB »

Mina tahaks ka tulla kui kuupäevad klapivad - see nädalavahetus ei sobi kahjuks. :( Üks kohustuslik suurüritus. Võib-olla sellisel juhul keegi teine meie tiimist - eks näis. Järgmine nädal oleks minul võimalik tulla.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust

Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

Seoses sellega, et tulemuste arvestamisel tekkis suur segadus ja nii mõnigi asi võistluste käigus tekitas väga ebaausa võimaluse mõnel meeskonnal teist meeskonda edestada, tahan teada teistel võistlejatelt, kas olete nõus, et tulemused lähevad aasta üldarvestusse?

Oleme kõik nõus, et võistlusrada oli suurepärane, kui mitte parim, kuid paraku ei ole see aus, et võistluse tulemuste arvestamisel tekkis selline korralagedus. Uskuge mind, kui te näete lisakatsete tulemusi eraldi, siis seal on VÄGA palju segaseid asjaolusid. Seega leian, et kõige parem oleks seda võistlust mitte arvestada üldarvestuses. Kõik on selleks, et saaks õiglus majja.

Kui kellelgi tekib küsimusi, et millepärast ja mis seal täpsemalt valesti oli, siis helistage Vahurile või mulle ja võime pikemalt seletada. Igatahes vastav avaldus tehakse täna ära EAL'i.

Kes on nõus ja kes vastu ideele? Võistlejad(eelkõige TR1)?
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

:bg

Kordan oma võistlusaegset mantrat: "Küll Robi on ikka tark mees, et Saaremaale ei tulnud!" :hihi:

Ametlikult olen muidugi kurb, et FunCruiser oma 8. koha punktidest ilma jääb aga sisetunne ütleb mulle, et neil on sellest üsna savi.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
tuff
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas tuff »

Kirjutaks siis ka natuke oma muljetest.

Kõigepealt tahaks öelda tänusõnad Vilkari meeskonnale, "kummiliimi" eest, millega me oma radiaatori ära lappisime.
Tänud ka teistele, kes meile mingil hetkel ankruks olid või meid sikutasid.

Rada Loodus ja rada tipp topp. Eriti tore veel see, kui seda ilusat ilusat loodust on võimalik valges näha. Sellne "looduslikus järjekorras" trassi mööda võtmisel pole ka viga, aga kindlasti peaks olema eraldi sisenemis- ja väljumispunktid. Sellisel punktide paiknemisel annaks ilusti kasutada seda süsteemi, et on üldine päeva-aeg (n 9.00-23.00) mille sees tuleb vabal valikul need üksikud väikse trassid/punktigrupid läbida. Aeg läheb käima punktigrupi sisenemispunktis (piiks või kohtunik) ja väljumispunktis jälle kinni. Sel moel ei võistle me ka ülesõitude teostamise kiiruses. Kui päevaajaga välja ei tule, siis on päeva tulemus null, aga paremusjärjestust ei tehta päevaaja vaid punktigruppide aegade ehk LK-de järgi.

Korraldus Kiruma ei hakka, sest eks seda siin tehtud ka juba piisavalt. Omapoolset abi sai Urmasele pakutud ka enne võistlust ja kui vahepaeal midagi ei muutu, siis on pakkumine jõus ka järgmisel aastal.
Kiidaks aga küll. Nimelt arvestajaid/Rattureid, kes minu hinnangul olid igati tublid ja tegid kõik endast võimaliku, et tulemused kiiresti ja korrektselt kokku lüüa, niivõrd kuivõrd regelement ja "muutuvad olud" seda võimaldasid. Samuti sain alati nendelt oma murele/küsimusele vastuse, kui see puudutase tulemuste arvestamist.

Kokkuvõtteks on võistkond Kullamäe rõõmus, et vaatamata kõigi sekelduste kiuste (Esimene päev ~2.5h radiaatori lappimine, teine päev 1h tühja istumist enne raba starti ja nn "vallavanema 6 punkti" kinnipanek) õnnestus meil tulemus kirja saada kõigil lisakatsetel ning ka korralik koht saavutada.

Tulenevalt sellest, ei saa me ka poolt olla võistlustulemuste aastaarvestusest väljaarvamise küsimuses.
Andi :: 209 Kullamäe kaardilugeja :: 2007a TR1 I koht :: 2008a TR1 I koht :: 2010 -> TR2
HKA
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas HKA »

Nagu mulle ühest eelmisest postitusest silma on jäänud on tulemuste tühistamiseks alust juhul, kui mingit osa võistlejatest on põhjendamatult teistele eelistatud.
Antud juhul ma ütleks, et eelistatud seisundis olid ainult eesotsas startijad, ehk siis eelmise aasta arvestuses lõpupool olijad. Samas parematele kohtadele tulid ikkagi need võistkonnad, kes ka eelmisel aastal eesotsas olid ja seekord tagantpoolt startisid.
Muus osas olid kõik ühesuguses teadmatuses ja infosulus.

Seega ei pea mina õigeks tulemuste ja seega ka parema tulemuse saanute pingutuste nullimist, sest raske oli meil kõigil ühtemoodi.
Hannes Kask, Shrek Offroad Team
http://4x4shrek.planet.ee
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

HKA kirjutas:Nagu mulle ühest eelmisest postitusest silma on jäänud on tulemuste tühistamiseks alust juhul, kui mingit osa võistlejatest on põhjendamatult teistele eelistatud.
Antud juhul ma ütleks, et eelistatud seisundis olid ainult eesotsas startijad, ehk siis eelmise aasta arvestuses lõpupool olijad.
Kahjuks ei saa sellega nõustuda, sest lisakatsetele startisin mina viimastehulgas alati.

Teiseks ma tahaks teada kas kõik esiotsa meeskonnad saavad ausalt öelda, et nad ei ületanud kiirust trassil ega joonorienteerumisel.
Ma olen veendunud, et need meeskonnad kes joonorienteerumisel aega sõitsid, ületasid kiirust. Kolmandaks said aja kirja meeskonnad kes joonorienteerumist ei läbinud.
Turba lõigul oli viimastena starinutel võimatu aega jõuda. Ise Startisin suht lõpus pärast vaba ja TR2-te. Habe vist startis veel hiljem.
Mis võrdsusest me siin räägime.
Rada oli tore, mina nautisin tervet sõitu aga aasta arvesttusse see sõit teil küll minna ei saa, sest mille alusel me nüüd neid punkte ikkagi jagame.

Punkte võib jagada ainult orienteerumise arvelt.
Aga siin ka oli kõigil võistkondadel antud erinev max aeg metsas punkte korjata!

Priit
QKULGUR
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”