Saarekoll 2008 järelkajad
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Jään huviga ootama!
Eriti seda kuidas Sa tulemused 1h jooksul internetis üllitad.
Loodetavasti vähemalt esimene Sinu korraldatud võistlus ei kuulu EALi karikasarja.
Minu arvates ei tohiks sinna kuuluda ka Saarekoll!
PS huvigrupile oleks võinud ifot jagada ka Rass kui ta oleks korraldajate tööd ja vaeva niipalju hinnanud, et oleks autasustamisele kohale läinud
Loodetavasti vähemalt esimene Sinu korraldatud võistlus ei kuulu EALi karikasarja.
PS huvigrupile oleks võinud ifot jagada ka Rass kui ta oleks korraldajate tööd ja vaeva niipalju hinnanud, et oleks autasustamisele kohale läinud
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
NB vastus: Minu teada Rass oli kohal autasustamisel ja peab lugu kõikide jõupingutustest. Rass kui võistleja pole mulle midagi kurtnud. Ära vii asju isiklikule baasile. Mina ei sekku tema võistlusse. Aitan hetkel ainult seda võistlust pidada, sest ta on alles gümnaasiumi 11 klassi õpilane ja ise veel kõike finantseerida ei suuda.Stupiduser kirjutas:Jään huviga ootama!
Probleemid on minul, kui kõrvalseisjal. Ma ei tea võistluste käigust midagi, sest te ei avalda neid. Kohati tekkib küll selline tunne, et kas korraldaja on loll või saamatu. 12 tunni jooksul pole suudetud iseenda loodud kodukat täiendada ega uuendada, mis võrdub minu jaoks saamatusega. Kui keegi arvab, et see peabki nii olema, siis põhjendagu, miks see peab nii olema.
Kuna ise ei saanud olla võistluste juures, siis proovisin infot saada erinevates kanalitest aga see oli ikka tulemuseta. Kas eesmärk ongi märkamatult asi läbi viia?
Ühe tunniga teeb valmis tabeli ja see pdf failiks teha on imelihtne. Kui interneedus on olemas ja eeldan, et oli olemas, siis selle tabeli üles riputamine peale autasustamist oleks olnud väga lihtne.
EAL karikasarja kuuluvus ei mängi siin mingit rolli.
Info liikumise kiirusest on jutt.
O.T. aga varsti on meil siis oodata IDEAALSE korraldusega võistlust. Kus infot jagatakse väga operatiivselt. Seda üritust/võistlust tulen ka mina kaema.
Saarekolli kohta seda, et ideed kui sellised olid väga head. Ning eks see ilm tegi siin ka oma töö. Oli ikka liiga pehme. Korrladuse pool andis natuke soovida, aga eks asjad paranevad.
Saarekolli kohta seda, et ideed kui sellised olid väga head. Ning eks see ilm tegi siin ka oma töö. Oli ikka liiga pehme. Korrladuse pool andis natuke soovida, aga eks asjad paranevad.
- Shrek4x4
- Vintsmännide AÜ
- Kontakt:
Võistlejatelt võeti 2500.- eeki loodushoiu maksu,et Saaremaa loodus nii eriline.Kas nii eriline ,et võib punktid kohe kruvidega puusse lasta.Kas TR-3 ja Turisti Klassid ei olegi autasustamist väärt
?
Kogu võistluse käigus oli täielik info puudus,ühesõnaga oli kogu korraldus täielik jama.Kui järgmine aasta sama jama,siis võiks parem ära jääda,või võtku Lomp kedagi korraldusele appi.Meie igatahes järgmine aasta ei lähe.

Kogu võistluse käigus oli täielik info puudus,ühesõnaga oli kogu korraldus täielik jama.Kui järgmine aasta sama jama,siis võiks parem ära jääda,või võtku Lomp kedagi korraldusele appi.Meie igatahes järgmine aasta ei lähe.

Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ma tahtsin seda ütelda, et küsinud siis Rassi käest. Minu huvigruppide infonälg sai kenasti telefoni teel rahuldatud.kiiking kirjutas:: Minu teada Rass oli kohal autasustamisel ja peab lugu kõikide jõupingutustest.
Probleemid on minul, kui kõrvalseisjal. Ma ei tea võistluste käigust midagi, sest te ei avalda neid.
Kuna ise ei saanud olla võistluste juures, siis proovisin infot saada erinevates kanalitest aga see oli ikka tulemuseta.
Info liikumise kiirusest on jutt.

Meie autasustamisele ei jõudnud kuna see lükkus ainult ühe tunni edasi mitte 3 nagu me arvasime

PS OT väärib vist eraldi teemasse tõstmist?
Elu on lill! Võilill...
- Naksitrallid
- Off Roader Wannabe
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Ja sauna me ei saanudki... Ärkasime kell 5 varahommikul ja käisime sauna otsimas, peale veerandtunnist tammumist ümber spordihoone läksime tagasi mandaati ja saime teada, et saun oli alustanud varem ning ka lõpetanud varem. Ja ometigi sai varem sauna kohta küsitud ja vastati, et saun on kella 3-6 kõikidele võistlejatele avatud...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Mul kaks tuttavat pipit läksid Hiiumaale plaaniga seal mööda asustamata saari kolistada. Leidsidki hiidlase, kes nad ühele saarele ära viis ja lubas mõne aja pärast tagasi tulla ja järgmisele viia.
Tüdrukud toitusid kolm päeva mustikastest. Järgi tulnud hiidlane arvas, et kuhu ikka kiiret.
Ega need saarlased paremad ole. Tuleb arvestada, et neil ajaga oma suhe, ning kannatust varuda.
Aga muidu oli tore ja ölu maitses ka!
Tüdrukud toitusid kolm päeva mustikastest. Järgi tulnud hiidlane arvas, et kuhu ikka kiiret.
Ega need saarlased paremad ole. Tuleb arvestada, et neil ajaga oma suhe, ning kannatust varuda.
Aga muidu oli tore ja ölu maitses ka!

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- Kristjan 4x4
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
tre:
Suured tänud TR3-meestele Janmar 303 kes tulid appi hädas ja ei pööranud selga, nende meeste ja auto kohta võib öelda, et kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab kas või maa alt!
Suur häbematus oli korraldaja poolt TR3 vastu, jäi selline mulje et mehed tulid lihtsalt oma lõbuks! oleks võinud vähemalt autasustamisel meelde tulla, sest TR3 on eestis vähe ja austada võiks ju neid väheseid
Saarekollil olime esimest korda võistlemas,lõppu kahjuks ei jõudnud sest kaks kenekat lõppetasid koostöölepingu meiega, tuleb diiselgeneraator katusele installida
!Peale selle oli väga palju korrldajapoolseid äppradusi mõned punktid olid ikka väga võssa!
Kui küsisid midagi siis keegi ei tadnud ja saadeti järgmise juurde (täileik organiseerimatus) ja konkgreetset vastust meie ei saanud ühelegi küsimusele !
Järgmine aasta on juba väga raske selle ürituse mainet tõsta peab ikka väga viis korraldus olema

Suur häbematus oli korraldaja poolt TR3 vastu, jäi selline mulje et mehed tulid lihtsalt oma lõbuks! oleks võinud vähemalt autasustamisel meelde tulla, sest TR3 on eestis vähe ja austada võiks ju neid väheseid

Saarekollil olime esimest korda võistlemas,lõppu kahjuks ei jõudnud sest kaks kenekat lõppetasid koostöölepingu meiega, tuleb diiselgeneraator katusele installida

Kui küsisid midagi siis keegi ei tadnud ja saadeti järgmise juurde (täileik organiseerimatus) ja konkgreetset vastust meie ei saanud ühelegi küsimusele !

Järgmine aasta on juba väga raske selle ürituse mainet tõsta peab ikka väga viis korraldus olema

IdaNaaber 310
http://fotoalbum.ee/photos/shefff/sets
http://fotoalbum.ee/photos/shefff/sets
Põhimõtteliselt oli siiski tegemist väga suure ürituse korraldamisega, ja Respect et üldse viitsiti ette võtta, infosulus aga on süüdi oma ürituse reeglitest mitte kinnipidamine... oleks ajakavast kinnipeetud, poleks ka niipalju küsimusi ja oleks palju rohkem rahulolevaid inimesi, see kui ette antud ajaga keegi lk-d läbi ei sõida on kõigi oma viga... (ehk siis korraldaja liigne positiivsus) aga siiski oleks ajakavast kinnipidamisel jäänud vähem küsimusi... LK5- lindi intsidendi kohta esitasin kirjaliku pretensiooni koos pildiga, loodan et see viimases punktiarvestuses ka arvestatud saab... :S
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Mul kah nüüd esimene väsimus kontidest välja puhatud ja sõrmed saavad jälle klahvidele pihta.
Ütleks omalt poolt ainult, et siga raske rada oli. Eriti LK6. Õnneks tuli auto enam-vähem ühes tükis lõpuni ja saime ikka tulemused kirja.
Korraldust ei viitsi enam tõrvama hakata, seda siin tehtud juba piisavalt ja ilmselt tehakse veel. Kuigi jah, see koht kus joonorienteerumise ajal mingi tädike keeras oma Audi risti tee peale ette ja ütles, et siit te läbi ei sõida kuna see on tema eratee, pani ikka ropendama küll.
Igal juhul jõudu herr Lombile tulevaste ürituste korraldamisel
.
Järgmisel aastal sujub asi ehk paremini.
Ütleks omalt poolt ainult, et siga raske rada oli. Eriti LK6. Õnneks tuli auto enam-vähem ühes tükis lõpuni ja saime ikka tulemused kirja.
Korraldust ei viitsi enam tõrvama hakata, seda siin tehtud juba piisavalt ja ilmselt tehakse veel. Kuigi jah, see koht kus joonorienteerumise ajal mingi tädike keeras oma Audi risti tee peale ette ja ütles, et siit te läbi ei sõida kuna see on tema eratee, pani ikka ropendama küll.
Igal juhul jõudu herr Lombile tulevaste ürituste korraldamisel

Järgmisel aastal sujub asi ehk paremini.
Hannes Kask, Shrek Offroad Team
http://4x4shrek.planet.ee
http://4x4shrek.planet.ee
- Shrek4x4
- Vintsmännide AÜ
- Kontakt:
Meie lõpetasime umbes kell 24.00 ja öeldi,et võib kohe sauna minna.Saun pidi kella 6-ni lahti olema.Kahjuks ise sauna ei jõudnud.boob kirjutas:Ja sauna me ei saanudki... Ärkasime kell 5 varahommikul ja käisime sauna otsimas, peale veerandtunnist tammumist ümber spordihoone läksime tagasi mandaati ja saime teada, et saun oli alustanud varem ning ka lõpetanud varem. Ja ometigi sai varem sauna kohta küsitud ja vastati, et saun on kella 3-6 kõikidele võistlejatele avatud...
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.