Ok viga oli lingis aga foormi reeglites on ju ilusasti kirjas, et enne kui postitad vaata, mida kirjutanud oled ning kontrolli kas sinu poolt lisatud link ka töötab. Noh lihtsalt nii meeldetuletuseks
Viimati muutis 10-4, R Aug 03, 2007 2:12 am, muudetud 1 kord kokku.
Ten-Four, Over And Out!
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
ma arvan, et mitte kuna leidus veel vähemalt üks kodanik, kes selle posti leidis ebasobiva olema.
PS. vt ka minu eelmist posti, enne kui mind maatasa soovid teha. edisin seda veitsa.
Peace!
Ten-Four, Over And Out!
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
To UAZ 469:
Arusaadud. See, mis Sa tegelikult postida tahtsid pole üldse paha...
When nobody loves you - www.smith-wesson.com
...küll aga pisut küüniline
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Indrek kirjutas:Sõbrad, siit väike mõte. Paneks kokku nii 20 persooni ja rendiks paintball varustuse ning peaks ühe madina? Nii 10 ja 10 grupis oleks see päris lahe? Pealegi 4X4 masinatega saame paiga ju lihtsalt valida.
Küsimus siis suurele ringile?
Otsinguga sattus vana teema ette. Täitsa põnev oleks ju... või on see üritus kinnises ringis juba teostunud . Võiks näit. korraldada lahingu, kus Tartu bolševikud üritavad Tallinnat ära võtta...
414 AVM kirjutas: Võiks näit. korraldada lahingu, kus Tartu bolševikud üritavad Tallinnat ära võtta...
Kardan, et meid siin vähevõitu - peame teistest lõunaosariikidest liitlasvägesid appi kutuma
No selge, tartlased loobuvad . Ja mina oma naiivsuses uskusin, et just tartlased on Eestis ainukesed, kes Tallinna kõrval meeskonna suudavad välja panna. Aga, Pärnu, Viljandi, Rakvere Võru, jne, pakkuge oma võistkond välja...
yanekk kirjutas:Kui peaks sõjaks minema olen käsi,aga Tallinn vs Tartu on veits jama,tahaks nagu mõlemal pool korraga olla ja samas mõlemale tina anda.
No aga tead Sa mõne riigi sõjaväge, kus reetureid armastatakse .
Viimati muutis 414 AVM, N Jaan 24, 2008 6:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
414 AVM kirjutas: Võiks näit. korraldada lahingu, kus Tartu bolševikud üritavad Tallinnat ära võtta...
Kardan, et meid siin vähevõitu - peame teistest lõunaosariikidest liitlasvägesid appi kutuma
No selge, tartlased loobuvad . Ja mina oma naiivsuses uskusin, et just tartlased on Eestis ainukesed, kes Tallinna kõrval meeskonna suudavad välja panna. Aga, Pärnu, Viljandi, Rakvere Võru, jne, pakkuge oma võistkond välja...
Võistkonna suudame kindlasti välja panna - kas just 10 aga mõned mehed siiski ja need on seda verisemad - üldiselt meile meeldibki võidelda ülekaaluka vastasega - siis on vähem sihtimist