Hei jälle...
Kurdan oma muresid veidi, loodetavasti oskab keegi head nõu anda nagu alati

Reimo käest sain juba esmast nõu ning tegin ka pildid juurde. Nimelt siis tänane probleem... Hakkasin lihtsalt sõitma ning avastasin varsti, et mingi imelik kolin või plõgin või podin tuleb kusagilt tagant, justkui paremalt rohkem isegi. Mida kiiremini sõita, seda kiiremaks ka selle kolina tempo läks. See pole mingi eriti võimas heli, aga siiski on kuulda salongi. Sõitsin pea 600 km täna maha selle kolinaga mööda maanteed ning midagi ei muutunud, ikka täpselt samamoodi. Tegin Reimo juhiste järgi ja kontrollisin kõigepealt rattepolte - OK; siis uurisin, et ega miski ratta vastu ei käi nagu näiteks porikaitse vms. Vastu ei käi, kuid eriti just vasakult poolt on see kaitse justkui suhteliselt õrnalt kinni ning käega saab teda suht igatepidi väänata, pehme plastik ka teine. Nagu allpool pilt illustreerib, siis suutsin ta vabalt eemale tõmmata sealt käega ning tema taha oli ka parajalt pori kogunenud juba (mis äkki ei peaks sinna taha sattuma??). Minu meelest oli seal taga pori isegi rohkem kui ta enda peal. Imelik, et mingit kinnitust ma selle jaoks aga ei suutnud leida, ülemine osa lihtsalt oli miskipärast selline suht lahtine. Mõtlen, et kui ma teda käega juba suudan kenasti logistada ja väänata, siis ta on ehk suuteline mingit heli tekitama küll, iseasi et kuidas.
Teine rohkem nagu ennetav küsimus: järgmisel pildil olevast jubinast tuleb kerget klõbinat, mis on kenasti kuulda, kui kapott lahti teha. Mis asi see seal on ning võib see mingeid probleeme tekitada?
Aitäh!!