12-13 Jaanuar maine taastamine ehk kõik mehed aiaehitusel !

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Olle kirjutas: Pole hullu. Ta elas asjale koguaeg suure huviga kaasa ja oli peaaegu omale ka kasutajat tegemas .. nii et krt, ka siin hoitakse mul silma peal :twisted:
Peaaegu... ja Sina helistasid muidugi Hr. Kotkas'ele ning teatasid et never :lol: .
Tegelt, las ta registreerub, siis pole tal moraalset õigust keelduda rooli istumisest, kui Sul juhtub olema mingi ootamatu tervisehälve (tead ju isegi, need promillid õhtustel üritustel, väike väsimus ehk muud ühepoolselt toredad asjad). Minu Vanamoor on Suusuga korra Saaremaal ümber kadakapõõsa sõitnud ja teatanud, et juhib traktorit ainult suure häda korral või afektiseisundis :roll: . Ja ettenägelikult foorumisse ka ei trügi, kuigi kiibitseb :wink: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

414 AVM kirjutas:
Olle kirjutas: Pole hullu. Ta elas asjale koguaeg suure huviga kaasa ja oli peaaegu omale ka kasutajat tegemas .. nii et krt, ka siin hoitakse mul silma peal :twisted:
Peaaegu... ja Sina helistasid muidugi Hr. Kotkas'ele ning teatasid et never :lol: .
Tegelt, las ta registreerub, siis pole tal moraalset õigust keelduda rooli istumisest, kui Sul juhtub olema mingi ootamatu tervisehälve (tead ju isegi, need promillid õhtustel üritustel, väike väsimus ehk muud ühepoolselt toredad asjad). Minu Vanamoor on Suusuga korra Saaremaal ümber kadakapõõsa sõitnud ja teatanud, et juhib traktorit ainult suure häda korral või afektiseisundis :roll: . Ja ettenägelikult foorumisse ka ei trügi, kuigi kiibitseb :wink: .
viimased postid haakuvad rohkem teemadega raadio 2 ja naiste valve,paneks selle teema siis kinni ära...
Suletud

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”