cherokee 4.0 tagasild teeb häält
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherokee 4.0 tagasild teeb häält
tere jeep cherokee 89a. mure siis selline et alates kiiruselt 30km/h hakkab tagasild undama aga seda teeb ainult siis kui vedu on taga.
tagasillaõli on vahetatud, märkasin et sillas on lõtk difer liigub pooltelgede suunas.
tänud.
tagasillaõli on vahetatud, märkasin et sillas on lõtk difer liigub pooltelgede suunas.
tänud.
Re: cherokee 4.0 tagasild teeb häält
Haruldased on need cherod,millel sild ei unda ja poolteljed sisse-välja ei loksuks.Seega suhteliselt paratamatu nähtus.kr22b kirjutas:tere jeep cherokee 89a. mure siis selline et alates kiiruselt 30km/h hakkab tagasild undama aga seda teeb ainult siis kui vedu on taga.
tänud.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: cherokee 4.0 tagasild teeb häält
laagrid kulunud, tigu ja taldrik elavad oma elu, sateliidid tahavad orbiidile minna.kr22b kirjutas:tere jeep cherokee 89a. mure siis selline et alates kiiruselt 30km/h hakkab tagasild undama aga seda teeb ainult siis kui vedu on taga.
tänud.
Tüüpiline Chero...
Tuleb karule kõhtu vaadata ja siis otsustada mis on vaja vahetada.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ja kui sul seinal naela otsas peoga reguleerseibe ei ripu, ei tee sa temaga midagi, mis olukorda muudaks. Pole mõtet sinna uusi laagreid (äkki vanadki veel head) ehku peale sisse panna, et äkki näkkab ja on reguleering ka kohe paigas.
Ütleb mees, kes koos elucaga oma pead üleeile chero all pehmeks tagus sama tööd tehes.
Ütleb mees, kes koos elucaga oma pead üleeile chero all pehmeks tagus sama tööd tehes.
Viimati muutis urmas, N Jaan 17, 2008 3:53 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
ebatüüpiline chero
minu konnal kuuleb ainult kruusa klõbinat:)
mul muu jama...ei saa tagaveolisena vabsjee kasutada kui tee natukenegi libe, isegi märja asfaldi peal ei saa sõita...rebib külje kohe ette kui vähe kiirem manööver teha....
eile õhtul viljandi ugala teatri juures ringteel läks nii käest ära et oleks orgu sõitnud peaaegu. Selles suhtes pole lugu, oleks külg ees välja ka tulnud sealt, aga tiba imelikud manöövrid oleks. Kitsed passisid ka kohe kõrval.
Äkki keegi teab kuidas tegutseda? Mootori võimsust maha ei taha keerata ja rehvid on ka all uued.
mul muu jama...ei saa tagaveolisena vabsjee kasutada kui tee natukenegi libe, isegi märja asfaldi peal ei saa sõita...rebib külje kohe ette kui vähe kiirem manööver teha....
eile õhtul viljandi ugala teatri juures ringteel läks nii käest ära et oleks orgu sõitnud peaaegu. Selles suhtes pole lugu, oleks külg ees välja ka tulnud sealt, aga tiba imelikud manöövrid oleks. Kitsed passisid ka kohe kõrval.
Äkki keegi teab kuidas tegutseda? Mootori võimsust maha ei taha keerata ja rehvid on ka all uued.
miks ma küll ostsin sellise vana saha:P kui tead sis helista 56713525
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Re: ebatüüpiline chero
LSD veab rattad plokki ja siis nii ongi libedaga.sabaka kirjutas:minu konnal kuuleb ainult kruusa klõbinat:)
Tuleb lihtsalt juba enne kurvi nina õigesse suunda saada

Snegurochka ex.
Re: ebatüüpiline chero
Tean.Viga tuleb otsida rooli ja istme vahelisest tihendistsabaka kirjutas:minu konnal kuuleb ainult kruusa klõbinat:)

- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Ootan'd veidi, las mees naudib natuke oma autot enne. Mina pole teist nii viisakat Cherot näinud, küll kevadel saab sellest ka "tavalise" teha, seni las sõidab vaikse silla ja sirgete plekkidegaurmas kirjutas:Mine metsa!

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks