cherokee 4.0 tagasild teeb häält

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

kr22b
Rookie

cherokee 4.0 tagasild teeb häält

Postitus Postitas kr22b »

tere jeep cherokee 89a. mure siis selline et alates kiiruselt 30km/h hakkab tagasild undama aga seda teeb ainult siis kui vedu on taga.
tagasillaõli on vahetatud, märkasin et sillas on lõtk difer liigub pooltelgede suunas.
tänud.
Mell
Fitting 44"

Re: cherokee 4.0 tagasild teeb häält

Postitus Postitas Mell »

kr22b kirjutas:tere jeep cherokee 89a. mure siis selline et alates kiiruselt 30km/h hakkab tagasild undama aga seda teeb ainult siis kui vedu on taga.
tagasillaõli on vahetatud, märkasin et sillas on lõtk difer liigub pooltelgede suunas.
tänud.
Haruldased on need cherod,millel sild ei unda ja poolteljed sisse-välja ei loksuks.Seega suhteliselt paratamatu nähtus.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Re: cherokee 4.0 tagasild teeb häält

Postitus Postitas v6rrimees »

kr22b kirjutas:tere jeep cherokee 89a. mure siis selline et alates kiiruselt 30km/h hakkab tagasild undama aga seda teeb ainult siis kui vedu on taga.
tänud.
laagrid kulunud, tigu ja taldrik elavad oma elu, sateliidid tahavad orbiidile minna.
Tüüpiline Chero...

Tuleb karule kõhtu vaadata ja siis otsustada mis on vaja vahetada.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Ja kui sul seinal naela otsas peoga reguleerseibe ei ripu, ei tee sa temaga midagi, mis olukorda muudaks. Pole mõtet sinna uusi laagreid (äkki vanadki veel head) ehku peale sisse panna, et äkki näkkab ja on reguleering ka kohe paigas.

Ütleb mees, kes koos elucaga oma pead üleeile chero all pehmeks tagus sama tööd tehes.
Viimati muutis urmas, N Jaan 17, 2008 3:53 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
sabaka
Off Roader Wannabe

ebatüüpiline chero

Postitus Postitas sabaka »

minu konnal kuuleb ainult kruusa klõbinat:)

mul muu jama...ei saa tagaveolisena vabsjee kasutada kui tee natukenegi libe, isegi märja asfaldi peal ei saa sõita...rebib külje kohe ette kui vähe kiirem manööver teha....
eile õhtul viljandi ugala teatri juures ringteel läks nii käest ära et oleks orgu sõitnud peaaegu. Selles suhtes pole lugu, oleks külg ees välja ka tulnud sealt, aga tiba imelikud manöövrid oleks. Kitsed passisid ka kohe kõrval.
Äkki keegi teab kuidas tegutseda? Mootori võimsust maha ei taha keerata ja rehvid on ka all uued.
miks ma küll ostsin sellise vana saha:P kui tead sis helista 56713525
Kasutaja avatar
urmas

Re: ebatüüpiline chero

sabaka kirjutas:minu konnal kuuleb ainult kruusa klõbinat:)

mul muu jama...ei saa tagaveolisena vabsjee kasutada kui tee natukenegi libe, isegi märja asfaldi peal ei saa sõita...rebib külje kohe ette kui vähe kiirem manööver teha....
eile õhtul viljandi ugala teatri juures ringteel läks nii käest ära et oleks orgu sõitnud peaaegu. Selles suhtes pole lugu, oleks külg ees välja ka tulnud sealt, aga tiba imelikud manöövrid oleks. Kitsed passisid ka kohe kõrval.
Äkki keegi teab kuidas tegutseda? Mootori võimsust maha ei taha keerata ja rehvid on ka all uued.
LSD veab rattad plokki ja siis nii ongi libedaga.
Tuleb lihtsalt juba enne kurvi nina õigesse suunda saada :D
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
kr22b
Rookie

ühesõnaga reguleer seibidega paika ajada, ega ta vist väga kaua vastu ei pea, sest ta ulub jubedalt vahest selline tunne et tuleb tuppa sooja ja ütleb tere.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Kui silda(difrit) ennem lammutanud ei ole,teed omaenese tarkusest asja veel hullemaks.
fagott
True Off Roader!

Re: ebatüüpiline chero

Postitus Postitas fagott »

sabaka kirjutas:minu konnal kuuleb ainult kruusa klõbinat:)

Tean.Viga tuleb otsida rooli ja istme vahelisest tihendist :wink:
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

Haruldased on need cherod,millel sild ei unda
mul siis vist haruldus... :para:
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Kasutaja avatar
urmas

Cruizsub kirjutas:
Haruldased on need cherod,millel sild ei unda
mul siis vist haruldus... :para:
Mine metsa! :twisted:
Snegurochka ex.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

urmas kirjutas:Mine metsa! :twisted:
Ootan'd veidi, las mees naudib natuke oma autot enne. Mina pole teist nii viisakat Cherot näinud, küll kevadel saab sellest ka "tavalise" teha, seni las sõidab vaikse silla ja sirgete plekkidega :inct
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
kr22b
Rookie

ega keegi ei oska soovitada kohta kus tagasildasid remonditakse?

tänan.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Siin samas teemas kasutaja v6rrimees saab kindlasti aidata, kui sulle sobib. Kontakt 5110092
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

A kui ta undab, kas siis mingi aja pärast lendab laiali ka miskit? Mis seal tavaliselt läbi on?
Team saarlased
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”