Samurai kütusekulu

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators

Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

tarmo kirjutas:Päriselt ta ei seisagi kunagi. Külmast peast veab veidi ikka kaasa.
AGA - kas Samurail (1.3-sel) on tõesti siduriga ventikas??? 410-l seda näiteks kindlasti ei ole - on jäigalt kinni nagu mossel vanasti.
1.3 on siduriga ventikas. Mina pole töötavat veel näinud, võistlusmasinal tegime jäigaks. Nüüd õnneks elektriline lubatud ja mure murtud :-)
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
seff
Rock Crawler

Re: Samurai kütusekulu

Postitus Postitas seff »

karli kirjutas:Mure järgmine, et neelab maanteel sõites ~13 liitrit sajale. Tegu ei ole siis 1,3 l mootoriga, vaid karbussiga 1,6 Vitara mootoriga. Mootor on käinud remondis (kolvirõngad vahetatud ja mingid tihendid). Autol all laiad rehvid 31*10,5*15 . Minu meelest on kulu natuke kõrge. PAlju teil sellised neelavad ja mida peaks timmima.

Tänud
kasutad ju originaalist Oluliselt palju suuremaid rattaid ja sellest tulenevalt pakun et on su bens kulu ka täiesti loogiliselt suurenenud

kuna veiko oma oli 1,3 ja 11l 100 le .olen veendunud et tal on korras mootor :lol:
siis sinu nr on täiesti mõistetav....

jõudu..
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Tehase seades sõitnud (loe vanem) vitara (1,6 karpa) võtab juba keskmist 11-12 sajale. Mida siis veel suure ratta puhul tahat. Ja vähe sellest vaevalt sa ka spidomeetri ülekandeid muutnud oled.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
JANNO L200
Mudder

Postitus Postitas JANNO L200 »

Sõidan küll Jimny´ga, mootoriks Vitara 1,6 pritsung aastast 2000. Rehviks all 31 ja 10,5. Kütusekuluks olen saanud isegi 18 liitrit sajale. See juhtus trassil umbes 95-ga sõites. Janused on need Sukid suure rattaga küll.
Nissan Patrol Y60
freeloader
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas freeloader »

minu vitara võtab 225/70 rehviga(fulda) u. 13 sajale, metsas kindel 20 ja kui ostsin detsembrikuus uued protikad insa turbo mountain 11mm muster. siis oli keskm. 20 sajale...müüsin maha kohe.
mul on automaat kah.

rehvist oleneb vääga palju väikse mootori puhul...

reimo
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Kannatan selle mõne liitri ära, võrri rattaid ka alla panema ei hakka :)
Vasta

Mine “Suzuki / Geo”