Grand Cherokee küsimused...

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas speedbird1229 »

Aitäh selle pakkumise eest. Tead ma võtaks selle kohe väga hea meelega vastu. Ma arvan ka, et paagid vaevalt nüüd teistsuguste korkidega neil kahel masinal.

Kus kandis sa oled või äkki saame sel teemal privaatselt vestelda?

Oskab keegi ehk öelda, et kas taoline justkui käiguvahetusega seonduv jama on midagi väga hullu või annab seda tõenäoliselt siiski parandada (ei pea uut käigukasti vms otsima)? Mul juba selles osas nagu arvestatav pabin sees :lol:
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

speedbird1229 kirjutas:Aitäh selle pakkumise eest. Tead ma võtaks selle kohe väga hea meelega vastu. Ma arvan ka, et paagid vaevalt nüüd teistsuguste korkidega neil kahel masinal.

Kus kandis sa oled või äkki saame sel teemal privaatselt vestelda?

Oskab keegi ehk öelda, et kas taoline justkui käiguvahetusega seonduv jama on midagi väga hullu või annab seda tõenäoliselt siiski parandada (ei pea uut käigukasti vms otsima)? Mul juba selles osas nagu arvestatav pabin sees :lol:
Tead, ma arvan, võta seda kasti asja rahulikult. See aasta nagunii keegi taga midagi ette ei võta. Sõida rahulikult ja vaata, mis ta täpselt teeb. Samas, grandi ja AT poole pealt on minust targemaid mehi siin.

Helista mulle homme lõuna ajal korgi asjus, äkki olen auto all ( jõuab veel ülehomme 31 dets. peale lõunat metsas kähkuka teha)

Urmas
5059185
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Enda grandil oli alguses sama häda aeglustiga.Ei läinud korralikult sisse,vahest lülitusel ragises.Lihtsalt see kangi tunnetus tuleb kätte saada,mida millalgi teha.Kui muidu ei saa siis lihtsalt mootor seisma.Käigukasti teema on keerulisem,endal on selleks puhuks üks tark härrasmees ,kes siiani minu küsimustele ja muredele lahendused leidnud.
Viimati muutis yanekk, L Dets 29, 2007 4:35 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Ok teeme nii :) Aitäh sulle.

Mul automüüja pani ühte remonditöökotta, kes Jeepidega tegeleb, aja kinni 2. jaanuariks. Las vaatavad, mis kõige olulisem ära teha. Mul endal oleks muidugi hea meel, kui keegi siit foorumist oleks nõus mingi summa eest asja vähemalt vaatama. Ei ole eriti usaldust selliste töökodade osas, eriti kui nad ei ole spetsialiseerunud just taolisele autole. Mul paraku probleem selles, et kindel vajadus sellega Saksamaale minna 5. jaanuaril, kus ma mõni kuu veel ajutiselt elan. Minek küll laevaga Rostocki ja sealt mingi 500 km siis sõita, kuid kõige tähtsama tahaks katsuda korda teha enne minekut. Kui keegi tahaks aidata, siis oleksin hästi tänulik muidugi.
Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Yanekk,

Võtan vahekasti osas nõu kuulda. Kas see inimene on nõus seda käigukasti asja vähemalt uurima/proovima ka kellelegi teisele peale sinu? Äkki saaks mingi diili temaga.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”