Sain siis oma 1996 aasta V8 masina kätte täna ja sai mingi 40 km linnas maha sõidetud. Auto on vägagi teistsugune kui mõni tavaline Euroopa sõiduauto, tahtis parajalt harjumist, eriti arvestades minu suht vähest sõidukogemust. Eks ma siis kurdan siin oma muresid, kui miskit probleemi tekib (millest ma kurtnud veel ei ole!)

Tahaks teada, et kas oskaks keegi anda nõu, kust saaks lukustatava bensukorgi sellele masinale? Õiget korki ei olnud tal peal.
Tunnen lihtsalt huvi, et kui peaks kunagi vaja minema näiteks käigukast vahetada (või korralikult remontida) ja vahekastiga sama lugu, siis mis selliste juppide/tööde hinnad võiksid orienteeruvalt olla? Ütleme siis odavamates kohtades, mitte Silberautos.
Olen tähele pannud, et kui rahulikult kohalt minna või kiirus suht maha aeglustada, siis on kuulda kerget üminat, mis käib kooskõlas justkui auto liikumisega. Arvan, et käigukastiga seotud. Kiiremal sõidul seda ei ole täheldanud. Uurisin netis ringi ja mitmetel paistis asi olevat käigukasti laagrites. On see tõenäoline?
Üks sõber soovitas pärast sellise kasutatud auto ostu kohe teha ka mootori hammasrihma vahetus (koos rullikutega). On see Grandi puhul väga oluline ja saab selle vajadust mingil moel ehk kontrollida?
Aitäh!