GPS moodul ja arvuti ei tee koostööd!
Moderaatorid: hulkur, Moderators
GPS moodul ja arvuti ei tee koostööd!
Olemas siis GPS moodul "Hollux GR-213u", aga üritades seda tööle saada koos arvutiga, ei tulnud kohe kuidagi välja. GPS'iga oli kaasas ka loomulikult CD plaat koos driveritega. kopisin seal vastava mudeli driveri arvutisse, installisin ära, installisin ka GPSvieweri ära testimiseks. ühendan GPS'i arvutiga ja proovin testida aga programm ei tunnista või ei leia GPS seadet üles. proovisin sama skeemi ka teise arvutiga aga tulemust ikka pole.
Oskab keegi head nõu anda või öelda, mis ma valesti tegin?
Kaarel
Oskab keegi head nõu anda või öelda, mis ma valesti tegin?
Kaarel
Offroadiga tegelnud alates 2006.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
1)millise op. systeemi all seda proovid?
2)kas seade tekib "Control panel"->system->device manager" alla?
3)kas samssse kohat tekin uus COM port?
4)kas (test) programmis on määratud sama poet ja side kiirus?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
1. XP Pro ja Home(läpakas)Landy kirjutas:1)millise op. systeemi all seda proovid?
2. Pro'ga tekkis küll aga ma tõmbasin netist mingeit muid drivereid ka aga. Home'ga ei tekkinud
3. jah
4. seal saab valida ainult com porti ja baudrate'i(kiirus?). aga jah need on samad
no ma ei või. näppisin läpakas veits ja sain seade sinna Device Manageri alla ja oh imet. nüüd leidis testprogramm ka selle üles ning regio kaart ka. aga kas see on normaalne, ma istun hetkel toas ja gps on paigal, ning programm näitab mulle kiirust ja ka kõrgus muutub pidevalt ehk ühesõnaga liigun, alguses oli pungt päris reaalse koha peal, aga nüüd on juba naabri majast ka möödunud. kas selline viga on ok?
Sa oled ju toascasca kirjutas:no ma ei või. näppisin läpakas veits ja sain seade sinna Device Manageri alla ja oh imet. nüüd leidis testprogramm ka selle üles ning regio kaart ka. aga kas see on normaalne, ma istun hetkel toas ja gps on paigal, ning programm näitab mulle kiirust ja ka kõrgus muutub pidevalt ehk ühesõnaga liigun, alguses oli pungt päris reaalse koha peal, aga nüüd on juba naabri majast ka möödunud. kas selline viga on ok?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
SE P1i-ga tuli kaasa selline Bluetooth GPS moodul nagu Royaltek RBT 2100LP. Läppar leiab ta küll ülesse ja paaritab ära ka....ja ongi kõik. Ei Regio , Autoroute 2007 ega Royalteki oma testprogramm ei näe seda devaissi. Läppar ei anna mingeid serviceid sellele vidinale, P1i teatab jadapordi teenusest.... mingeid draivereid ei paista olevat antud asjandusele ka kusagil....
help needed!
Edit: XP proffesionaal opsüsteemiks
- tai
- unistus TR nullist
Värvi see kiiresti roheliseks ja viska ragn sellsi prygikasti, et jummala eest keegi seda yles ei leia. Isiklik kogemus pärast edukat lõppu ASMV, kus kasutasin sama isendit, käisin hiljem poes testimas neil laoseisus olevaid isendeid. Sa ei taha teada tulemust. Igatahes soe soovitus ära sellega metsa mine kui siis tiir ymber koduõue aga see on ka kõik.Olemas siis GPS moodul "Hollux GR-213u",
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
http://www.royaltek.com/index.php/compo ... Itemid,82/Paheero kirjutas:SE P1i-ga tuli kaasa selline Bluetooth GPS moodul nagu Royaltek RBT 2100LP. Läppar leiab ta küll ülesse ja paaritab ära ka....ja ongi kõik. Ei Regio , Autoroute 2007 ega Royalteki oma testprogramm ei näe seda devaissi. Läppar ei anna mingeid serviceid sellele vidinale, P1i teatab jadapordi teenusest.... mingeid draivereid ei paista olevat antud asjandusele ka kusagil....help needed!
Seal ju täitsa draiverid olemas 21xx seeriale, proovisid?
Ma jagelesin alles hiljaaegu BT GPS-ga kuna arvuti "unustas" ära BT draiverid, peale mida ka GPS tundus võõras.
edu.
a.
ok, aga lähene siis asjale teiselt poolt. Minu arusaamise järele kasutavad paljud GPS tootjad sama kiipi (või mis ta iganes on) antud juhul siis vist miski Sirf star III seeria, millele peaks äkki mingi teise tootja draiver sobima?
Ise kasutasin Altina GPS mingi teise tootja softi, toimis. (sest tegelikult oli softi vaja ainult USB pordi tekitamiseks.)
Otsisin kapist välja enda BT GPS i, G-Sat (GlobalSat) BT359W ja sellel näiteks sama chip kõhus.
Ise kasutasin Altina GPS mingi teise tootja softi, toimis. (sest tegelikult oli softi vaja ainult USB pordi tekitamiseks.)
Otsisin kapist välja enda BT GPS i, G-Sat (GlobalSat) BT359W ja sellel näiteks sama chip kõhus.
-
kristjan881
- Rookie
Mis softi mõtled, drivereid, kaarte?kristjan881 kirjutas:mis softi,sa kasutad ALTINA GPS-il
kristjan
Mis aparaadile üldse?
http://altina.com.tw/
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-
kristjan881
- Rookie