Jeep Cherokee 3.3 TD

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Jeep Cherokee 3.3 TD

Postitus Postitas Landy »

Oskab keegi seda elukat kommenteerida. Mitte, et ma osta tahaks, aga pole sellise konfiga sihukest elukat siin turul varem kohanud.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Jeep Wagoneer - ma pakuks
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
KimmoL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas KimmoL »

Wagoneer või Cherokee, neid oli turul mõlemate nimedega. Ei küll tea et sellist mootorit oleks neil olemas. Seda isendit müüakse ilma mootorita, äkki on sellele mingi ulmeline variant istutatud?
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Kasutaja avatar
Vas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Vas »

Antud masin siiski Jeep Wagoneer. Cherokeesid tehti samuti sarnase "näoga" kuid tagaosa on mõlemal masinal selgelt eristatav + erinev veoskeem ja uste arv.
Ja Wagoneeri diisel täiesti ametlikult olemas. Neid toodeti vähe ja minu arust suurema mootoriga kui 3,3.
Tavapärane Wagoneeri mootor 360 in³ AMC V8
Toyota Land Cruiser HJ 61
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Vas kirjutas:Ja Wagoneeri diisel täiesti ametlikult olemas. Neid toodeti vähe ja minu arust suurema mootoriga kui 3,3.
Tavapärane Wagoneeri mootor 360 in³ AMC V8
No see võib olla vabalt kellegi Sam-Kompunn - Jeep+IHC - ehk siis 6-33T mootor on peale tõstetud
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
schultz
Off Roader Wannabe

Re: Jeep Cherokee 3.3 TD

Postitus Postitas schultz »

Landy kirjutas:Oskab keegi seda elukat kommenteerida. Mitte, et ma osta tahaks, aga pole sellise konfiga sihukest elukat siin turul varem kohanud.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Tegu cherokeega, millele omanik istutab 3,3TD patroli mootorit peale(hetkeseisuga peaks juba küljes olema). Nimelt sai tolle härrasega sutsu telefoni teel kõneldud, kuna endalgi oli vahepeal huvi sellise kombinatsiooni vastu.
Pakuks siiski, et pigem cherokee, kui wagoneer, kuna minu teada viimaseid püstiste tuledega ei tehtud.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

schultz kirjutas:Tegu cherokeega, millele omanik istutab 3,3TD patroli mootorit peale(hetkeseisuga peaks juba küljes olema). Nimelt sai tolle härrasega sutsu telefoni teel kõneldud, kuna endalgi oli vahepeal huvi sellise kombinatsiooni vastu..
Ehee - seega oli mul õigus
MahviaDeTyrk kirjutas:No see võib olla vabalt kellegi Sam-Kompunn - Jeep+IHC - ehk siis 6-33T mootor on peale tõstetud
Aga no nagu ma aru sain on mootor vahetatud siinmail - ja seega nimetame seda siis mitte-ameerikalikult SD33T
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
schultz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas schultz »

MahviaDeTyrk kirjutas:
schultz kirjutas:Tegu cherokeega, millele omanik istutab 3,3TD patroli mootorit peale(hetkeseisuga peaks juba küljes olema). Nimelt sai tolle härrasega sutsu telefoni teel kõneldud, kuna endalgi oli vahepeal huvi sellise kombinatsiooni vastu..
Ehee - seega oli mul õigus
MahviaDeTyrk kirjutas:No see võib olla vabalt kellegi Sam-Kompunn - Jeep+IHC - ehk siis 6-33T mootor on peale tõstetud
Aga no nagu ma aru sain on mootor vahetatud siinmail - ja seega nimetame seda siis mitte-ameerikalikult SD33T
Siinmail vahetatud neh. Kusjuures kui ma nüüd õigesti mäletan, siis pärnu kandis peaks üks sarnane tumeroheline wagoneer(nurktuledega siis) liikvel olema ja tollel ka just 3,3 patroli turbodisla. Peale selle veel oli härrasel, kellelt ostsin enda wagoneer, sama kuri plaan olnud istutada kapoti alla sama mootor. Huvitav, et paistab see patroli jõuallikas üsna kuum kaup olema, kui vanemate jeepidega tegu.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Mul tuttav sõitis sarnasega, millel oli peal Valmeti diisel.
Legendi järgi tulid mootorita Jeepid Soome, kus tehases istutati mootor vahele.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”